Ekrandan Haberler - 25-31 Temmuz 2022 - Beklenen Kral

1 Ağustos 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 25-31 Temmuz 2022



Haber Başlıkları
- Gül Masalı (Kadroda yeni bir isim)
- Zeytin Ağacı (Netflix'te yayında)
- Fandom (İkinci sezonuyla yakında yayında)
- Dünyayla Benim Aramda (İlk tanıtım)
- Sadece Arkadaşız (Çekimleri başladı)
- O Kız (Kadroda bir ayrılık)
- Zengin Kız (Başroller)
- Tuzak (Erkek başroller)
- Çöp Adam (Erkek başrol)
- Hür (Erkek başrol)
- Aşk Laftan Anlamaz (Bolivya'da)
- Aşk Taktikleri (İkinci filmin çekimleri)
- Üçüncü Gün (Yeni film/Başroller)

---

Gül Masalı - Atv



Başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca'nın yer aldığı Gül Masalı kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Keremcem dahil oldu. 

---

Zeytin Ağacı - Netflix



Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve Fırat Tanış'ın yer aldığı Zeytin Ağacı, Netflix'te yayında.

---

Fandom - beIN CONNECT



Başrollerinde Şahin Irmak, Tuğçe Altuğ, Eren Vurdem ve Ozan Güçlü'nün yer aldığı beIN CONNECT dizisi Fandom, ikinci sezonuyla yakında yayında olacak. 

---

Dünyayla Benim Aramda - Netflix



Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger'in yer aldığı Dünyayla Benim Aramda'dan ilk tanıtım yayınlandı. 

---

Sadece Arkadaşız - Exxen



Başrollerinde Kubilay Aka ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı Love Snack uyarlaması Sadece Arkadaşız'ın çekimlerine başlandı.

---

O Kız - Kanal D



Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları'nın olduğu O Kız kadrosuna dahil olan Ogeday Girişken, Birsen Altuntaş haberine göre diziden ayrıldı. 

---

Zengin Kız - Fox



Merve Girgin'in yönetmen koltuğunda oturacağı Fox'un yeni sezon dizilerinden Zengin Kız'ın başrolleri Birsen Altuntaş haberine göre Alina Boz ve Tarık Emir Tekin oldu. Kadroda ayrıca Nazan Kesal da yer alıyor. 

---

Tuzak - TV8



Eylem Canpolat'ın hikayesini yazdığı TV8'in yeni sezon dizilerinden kod adı Tuzak'ın erkek başrolleri Birsen Altuntaş haberine göre Akın Akınözü ve Talat Bulut oldular.

---

Çöp Adam - Star TV



OGM Pictures'ın Star TV için hazırladığı Çöp Adam dizisinde Birsen Altuntaş haberine göre Uraz Kaygılaroğlu erkek başrol oldu. Dizinin kadın başrolü daha belli değil.

---

Hür - TRT Dijital



ES Film'in TRT Dijital için hazırlıklarını sürdürdüğü Top Gun uyarlaması Hür dizisinde Birsen Altuntaş haberine göre Hilmi Cem İntepe başrolde yer alacak. 

---

Aşk Laftan Anlamaz

Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı Aşk Laftan Anlamaz, 1 Ağustos Pazartesi itibariyle Bolivya'nın Red Uno kanalında Hayat ismiyle yayınlanacak.

---

Aşk Taktikleri - Netflix



Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Aşk Taktikleri'nin ikinci filminin çekimlerine başlandı.

---

Üçüncü Gün 



Başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan'ın yer aldığı, kadrosunda Derya Alabora, Nursel Köse, Zuhal Yalçın ve Nurseli İdiz'in yer aldığı yeni film Üçüncü Gün'ün çekimlerine başlandı. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder