Ekrandan Haberler - 15-21 Ağustos 2022 - Beklenen Kral

22 Ağustos 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 15-21 Ağustos 2022



Haber Başlıkları
- Alparslan (Kadroda bir ayrılık)
- Kardeşlerim (Üçüncü sezon çekimleri başladı)
- Kasaba Doktoru (İkinci sezon çekimleri başladı)
- Gönül Dağı (İkinci sezon çekimleri başladı)
- Mahkum (Kadroda sekiz yeni isim)
- Yalnız Kurt (Yeni kadın başrol)
- Şahmaran (İkinci sezon çekimleri başladı)
- Zeytin Ağacı (71 milyon saat izlenme)
- Balkan Ninnisi (Kadroda iki yeni isim)
- Dünyayla Benim Aramda (İkinci tanıtım)
- Bir Küçük Gün Işığı (İkinci tanıtım)
- Kusursuz Kiracı (İkinci tanıtım)
- Aldatmak (Çekimlerine başlandı)
- Yeni İstanbul (İkinci kadın başrol)
- Tuzak (Kadroda iki yeni isim)
- Cennet'in Çocukları (Yeni dizi/Kadın başrol)
- Sen Çal Kapımı (Ekvador'da)

---

Alparslan Büyük Selçuklu - TRT 1



Başrollerinde Barış Arduç ve Kayra Zabcı'nın yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Barış Bağcı veda etti.

---

Kardeşlerim - Atv



Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı Kardeşlerim'in üçüncü sezon çekimlerine başlandı. Ayrıca dizinin yeni sezon kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Kaan Çakır, Nihan Büyükağaç ve Sena Bayır dahil oldular.

---

Kasaba Doktoru - TRT 1



Başrollerinde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Kasaba Doktoru'nun ikinci sezon çekimlerine başlandı.

---

Gönül Dağı - TRT 1



Başrolünde Berk Atan'ın yer aldığı kadın başrolü henüz belli olmayan Gönül Dağı'nın ikinci sezon çekimlerine başlandı. 

---

Mahkum - Fox



Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Mahkum kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Gökçe Eyüboğlu, Seda Türkmen, Nazlı Bulum, Erdal Küçükkömürcü, Mehmet Bozdoğan, Mine Kılıç, Sarp Aydınoğlu ve Cem Söküt dahil oldular.

---

Yalnız Kurt - Atv



Başrollerinde Cihan Ünal ve Hasan Deniz Yaran'ın yer aldığı Yalnız Kurt'un kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Jessica May oldu. 

---

Şahmaran - Netflix



Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı, henüz yayınlanmaya başlamayan Şahmaran'ın ikinci sezon çekimlerine de başlandı. 

---

Zeytin Ağacı - Netflix



Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın yer aldığı yayındaki ilk 4 gününde 18 milyon 100 bin saat izlenen Zeytin Ağacı, ikinci haftasında 31 milyon 200 bin saat izlenmeye ulaşmıştı. Dizinin 18 gündeki izlenmesi ise toplamda 71 milyon 290 bin saate ulaşarak büyük bir başarı elde etmesini sağladı. 

---

Balkan Ninnisi - TRT 1



Başrollerinde Emre Bey ve Merih Öztürk'ün yer aldığı Zeytin Ağacı kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Tolga Ortancıl ve Ecem Gümüşsu dahil oldu. 

---

Dünyayla Benim Aramda - Disney Plus



Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger'in yer aldığı Dünyayla Benim Aramda'dan ikinci tanıtım yayınlandı. 

---

Bir Küçük Gün Işığı - Atv



Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay'ın yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı'nın ikinci tanıtımı yayınlandı. 

---

Kusursuz Kiracı - Fox



Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Kusursuz Kiracı'nın ikinci tanıtımı yayınlandı. 

---

Aldatmak - Atv



Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim ve Feyza Sevil Güngör'ün yer aldığı Adatmak'ın çekimlerine başlandı. 

---

Yeni İstanbul - Show TV



Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Tansel Öngel ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı New Amsterdam uyarlaması Yeni İstanbul'un bir diğer kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Hande Doğandemir oldu. 

---

Tuzak - TV8



Başrollerinde Akın Akınözü ve Talat Bulut'un yer aldığı, henüz kadın başrolünün belli olmadığı Tuzak kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Rıza Kocaoğlu ve Yağız Can Konyalı dahil oldular.

---

Cennet'in Çocukları - TRT 1



Gold Film'den TRT 1 için yeni bir dizi... Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı kitabından uyarlanan, senaryosunu Ayla Hacıoğuları ve Vilmer Özçınar'ın kaleme aldığı, henüz yönetmeni belli olmayan Cennet'in Çocukları'nın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Ayça Bingöl oldu.

---

Sen Çal Kapımı



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, 6 Eylül'de Me Robaste El Corazón adıyla Ekvador'un Ecuavisa kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder