Ekrandan Haberler - 1-7 Ağustos 2022 - Beklenen Kral

8 Ağustos 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 1-7 Ağustos 2022



Haber Başlıkları
- Seni Kalbime Sakladım (Final)
- Ah Nerede (Final kararı)
- Zeytin Ağacı (İlk haftasında en çok izlenenlerde)
- Yalnız Kurt (Kadroda yeni bir isim)
- Yargı (Litvanya'da)
- Dünyayla Benim Aramda (Başlama tarihi)
- Avcı (İlk kareler)
- Gelecek Uzun Sürer (Kadroda iki yeni isim)
- Yazgı (Yeni dizi/Erkek başrol)

---

Seni Kalbime Sakladım - TRT 1

Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Seni Kalbime Sakladım, Birsen Altuntaş haberine göre düşük izlenme oranları sebebiyle 11 Ağustos Perşembe yayınlanacak 7. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

---

Ah Nerede - Star TV

Başrollerinde Oktay Çubuk ve Nil Keser'in yer aldığı Ah Nerede, Birsen Altuntaş haberine göre düşük izlenme oranları sebebiyle 7. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. 

---

Zeytin Ağacı - Netflix



Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve Fırat Tanış'ın yer aldığı Zeytin Ağacı, yayınlanmasının ardından ilk dört günde elde ettiği 18,100,000 saat izlenmeyle Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesine 5. sıradan giriş yaptı.

---

Yalnız Kurt - Atv



Yeni sezonda yeni hikayesi ve yenilenen oyuncularıyla ekrana dönecek Yalnız Kurt ana kadrosuna katılan ilk isim, Birsen Altuntaş haberine göre Yalçın Hafızoğlu oldu. 

---

Yargı



Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı, yeni sezonda da ekranda olacak Yargı, 3 Ağustos'ta Litvanya'nın LKN TV kanalında Lemties Paslaptys adıyla yayınlanmaya başladı.

---

Dünyayla Benim Aramda - Disney+



Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger'in yer aldığı Dünyayla Benim Aramda, 14 Eylül'de Disney Plus'da başlıyor.

---

Avcı - Disney+




Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı, gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise kurbanlarını topluma zarar veren kişilerden seçen bir seri katile dönüşen Yasemin'in hikayesini anlatacak 'Kod Adı' Avcı'dan ilk kareler servis edildi.

---

Gelecek Uzun Sürer - Fox



Başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı, ABD yapımı Beverly Hills 90210 uyarlaması Gelecek Uzun Sürer kadrosuna, TVDunyasii haberine göre Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun; Birsen Altuntaş haberine göre ise Necip Memili  dahil oldu.

---

Yazgı - TV8



Günlük dizileri daha çok tercih etmeye başlatan TV8'de, yönetmen koltuğunda Hakan Şahin'in oturacağı, Yaşar Aksu ve ekibinin senaryosunu kaleme alacağı yeni günlük dizi Yazgı'nın erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Erkan Meriç oldu.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder