Ekrandan Haberler - 22-28 Ağustos 2022 - Beklenen Kral

29 Ağustos 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 22-28 Ağustos 2022



Haber Başlıkları
- Aziz (İptal edildi)
- Kara Tahta (Final)
- Kasaba Doktoru (Yeni sezonuna başlıyor)
- Kardeşlerim (Yeni sezonuna başlıyor)
- Gönül Dağı (Yeni sezonuna başlıyor)
- Camdaki Kız (Yeni sezon tanıtımı)
- Yargı (Yeni sezon okuma provası)
- Teşkilat (Kadroda üç yeni isim)
- Baba (Kadroda yeni bir isim)
- Yalnız Kurt (Kadroda yeni bir isim)
- Üç Kız Kardeş (Kadroda yeni bir isim)
- Tozluyaka (Gün değişikliği)
- Senden Daha Güzel (Gün değişikliği)
- Ayak İşleri (Üçüncü sezonu geliyor)
- Kuş Uçuşu (İkinci sezonu geliyor)
- Zeytin Ağacı (Rekorlara doymuyor)
- Kusursuz Kiracı (Başlıyor)
- Bir Küçük Gün Işığı (Başlama tarihi)
- Cezailer (Başlama tarihi)
- Ben Bu Cihana Sığmazam (İlk tanıtım)
- Aldatmak (Teaser afişi geldi)
- Yalı Çapkını (Setten ilk kareler)
- Aşk ve Umut (Çekimlerine başlandı)
- Zengin Kız (İsmi belli değil/Okuma provası)
- Hayat Bugün (Uyarlamanın yeni adı)
- Tuzak (Kadın başrol)
- Cennet'in Çocukları (Kadroda yeni bir isim)
- Selahaddin Eyyübi (Yeni dizi/Erkek başrol)
- Terim (Belgeselin yayınlanma tarihi)

---

Aziz - Show TV



Başrollerinde Murat Yıldırım ve Simay Barlas'ın yer aldığı, geçtiğimiz sezon ara veren Aziz'in yapımcı şirketi OGM Pictures yaptığı resmi açıklamayla dizinin ikinci sezonunun iptal edildiğini duyurdu. Bu iptalin gerekçesi hakkında hiçbir bilgi paylaşılmazken, birçok iddiada ortalıkla dolaşmakta.

---

Kara Tahta - TRT 1

Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner'in yer aldığı daha önce final kararı verilen ancak sonra yaz boyu ekranda kalmasına karar verilen Kara Tahta ile ilgili yeniden final kararı çıktı. Birsen Altuntaş haberine göre dizi, 31 Ağustos Çarşamba yayınlanacak 20. bölümüyle final yapıyor.

---

Kasaba Doktoru - TRT 1



Başrollerinde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Kasaba Doktoru, 2 Eylül Cuma ikinci sezonuna başlıyor.

---

Kardeşlerim - atv



Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı Kardeşlerim, 3 Eylül Cumartesi üçüncü sezonuna başlıyor. 

---

Gönül Dağı - TRT 1



Başrolünde Berk Atan'ın yer aldığı Gönül Dağı, 3 Eylül Cumartesi ikinci sezonuna başlıyor. 

---

Camdaki Kız - Kanal D



Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı Camdaki Kız'ın ikinci sezon tanıtımı yayınlandı. 

---

Yargı - Kanal D



Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı'nın ikinci sezon okuma provası geçtiğimiz günlerde yapıldı. Dizi, birkaç gün içerisinde yeni sezon çekimlerine başlayacak.

---

Teşkilat - TRT 1



Başrolünde Deniz Baysal'ın yer aldığı, yeni sezon erkek başrolünün henüz netleşmediği Teşkilat kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Levent Can, Yunus Narin ve Seren Deniz Yalçın dahil oldular.

---

Baba - Show TV



Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in yer aldığı, henüz kadın başrolünün belli olmadığı Baba kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Levent Ülgen dahil oldu. 

---

Yalnız Kurt - atv



Başrollerinde Hasan Deniz Yaran, Cihan Ünal ve Jessica May'in yer aldığı Yalnız Kurt kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Burak Sergen dahil oldu. 

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D



Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven'in yer aldığı Üç Kız Kardeş kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Yiğit Dikmen dahil oldu. 

---

Tozluyaka - Fox

Başrollerinde Dolunay Soysert, Emre Kınay ve Tayanç Ayaydın'ın yer aldığı, yaz boyunca aldığı reytinglerle kanalını mutlu edebilen nadir dizilerden olmayı başaran Tozluyaka, 29 Ağustos itibariyle pazar günlerine taşındı. 

---

Senden Daha Güzel - Fox

Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik'in yer aldığı Senden Daha Güzel, 3 Eylül itibariyle cumartesi günlerine taşındı. 

---

Ayak İşleri - Gain



Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın yer aldığı Ayak İşleri'nin, üçüncü sezonu geliyor. Haberi yaptığı paylaşımla dizinin yönetmeni Caner Özyurtlu duyurdu.

---

Kuş Uçuşu - Netflix



Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Kuş Uçuşu'nun, Birsen Altuntaş haberine göre ikinci sezonu da Netflix'te yerini alacak.

---

Zeytin Ağacı - Netflix



Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve Murat Boz'un yer aldığı Zeytin Ağacı, Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesinde rekor kırmaya devam ediyor. İlk dört günde 18 milyon 100 bin saat izlenen dizi, ikinci haftasında 31 milyon 200 bin saat, üçüncü haftasında  21 milyon 990 bin saat izlendi. Dizinin 25 günlük toplam izlenmesi böylece 88 milyon 590 bin saate ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. 

---

Kusursuz Kiracı - Fox



Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Kusursuz Kiracı, 30 Ağustos Salı başlıyor.

---

Bir Küçük Gün Işığı - atv



Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay'ın yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı, 5 Eylül Pazartesi başlamaya hazırlanıyor.

---

Cezailer - Gain



Başrollerinde Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Beren Bilgin ve Hayal Köseoğlu'nun yer aldığı Cezailer, 29 Eylül Perşembe ilk sezonuna başlıyor. 

---

Ben Bu Cihana Sığmazam - atv



Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Aldatmak - atv



Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Feyza Sevil Güngör ve Yusuf Çim'in yer aldığı Aldatmak'ın teaser afişi yayınlandı.

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Sarçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını setinden ilk kareler servis edildi. 

---

Aşk ve Umut - Kanal D



Başrollerinde Hakan Dinçkol ve Mine Çayıroğlu'nun yer aldığı Kanal D'nin yeni günlük dizisi Aşk ve Umut çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. 

---

Zengin Kız - Fox



Başrollerinde Alina Boz ve Tarık Emir Tekin'in olduğu, kod adı Zengin Kız olan ancak yayın adı henüz netleşmeyen Fox dizisinin okuma provaları geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

---

Hayat Bugün - Show TV



Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Tansel Öngel, Hande Doğandemir ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı, New Amsterdam uyarlamasının yayına çıkacağı isim Hayat Bugün oldu. 

---

Tuzak - tv8



Başrollerinde Akın Akınözü ve Talat Bulut'un yer aldığı Tuzak'ın kadın başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Bensu Soral oldu. 

---

Cennet'in Çocukları - TRT 1



Ayça Bingöl'ün kadın başrolü olduğu, Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı kitabından uyarlanan Cennet'in Çocukları kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Alp Navruz dahil oldu. 

---

Selahaddin Eyyübi - beIN CONNECT



Akli Film ve Ansari Shah Film ortaklığında, beIN CONNECT için hazırlanan yeni bir dizi... Türkiye ve Pakistan ortak yapımı, Kudüs’ü 88 yıllık Haçlı işgalinden kurtararak İslam dünyasının en önemli kahramanlarından biri haline Selahaddin Eyyubi’nin hikayesini anlatacak aynı isimli dizinin başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre İlhan Şen oldu. 3 sezon planlanan dizinin toplamda 20 bölüm olması düşünülüyor.

---

Terim - Netflix



Türkiye'nin en önemli teknik direktörlerinden birisi olan Fatih Terim'in belgeseli, 15 Eylül Perşembe Netflix'te yayında olacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder