Ekrandan Haberler - 18-24 Aralık 2023 - Beklenen Kral

25 Aralık 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 18-24 Aralık 2023



Haber Başlıkları
- Adım Farah (Final)
- Altın Kafes (Final)
- Aile (Final kararı)
- Selahaddin Eyyübi (Kadroda iki yeni isim)
- Kızıl Goncalar (RTÜK incelemesi)
- Violet like the Sea (BluTV'de)
- Yıldızlar Bana Uzak (Başlıyor)
- Kübra (Başlama tarihi)
- İnci Taneleri (İlk tanıtım)
- Yarın Yokmuş Gibi (Setten ilk kareler)
- Bir Sevdadır (Okuma provası yapıldı)

---

Adım Farah - Fox

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in olduğu Adım Farah, 27. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. Dizinin finalinin yılbaşı haftası mı, sonrasındaki hafta mı yayınlanacağı ise henüz net değil. 

---

Altın Kafes - Atv

Başrollerinde Şifanur Gül ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı, reytingleriyle bir türlü isteneni veremeyen ve önce yeni bölümlerinin geç saate alındığı Altın Kafes'in, Birsen Altuntaş haberine göre beşinci bölümüyle final yapacak. Yine yılbaşı haftası mı, sonrasındaki hafta mı belli değil. Zira aynı gün kanalın yeni dizisi de başlıyor olacak.

---

Aile - Show TV

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile, Birsen Altuntaş haberine göre 30. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin en son 25. bölümü yayınlandı.

---

Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyübi - TRT 1



Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyübi kadrosuna, Fırat Çelik ve Olgun Toker dahil oldular.

---

Kızıl Goncalar - Fox

Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Kızıl Goncalar, yayınlanan ilk bölümü sonrası bir kesim tarafından 'dini değerleri aşağıladığı' gerekçesiyle RTÜK'e şikayet edildi. Elbette RTÜK başkanı da hemen inceleme başlattıklarını açıkladı.

Dizinim yapım şirketi Gold Film ise "Kızıl Goncalar isimli dizi filmimize ilişkin olarak birkaç gündür kamuoyunda paylaşılan bazı haksız ve gerçeklerle örtüşmeyen eleştiriler üzerine açık ve net şekilde belirtmek isteriz ki, aktardığımız hikayenin hiçbir gerçek kurum, kuruluş ya da kişiyle bir ilgisi yoktur. Toplumun hiçbir kesimini hedef göstermek ya da hiçbir inanç ve değeri kötülemek gibi bir amacımız söz konusu değildir.

Tüm dizilerde olduğu gibi Kızıl Goncalar'da da hayatın içinde var olan doğru ve yanlış, iyi ya da kötü olma halleri, bir kesime ya da gruba değil, dizilerdeki karakterlere atfedilerek anlatılmaktadır. Hikayemizde bir yandan toplumun farklı kesimlerinden kendi değer yargılarını suistimal eden kişilerin yıkıcı etkilerini gösterirken, diğer yandan da farklı dünya görüşleri olan insanların hayatın içinde iyi niyetlerle nasıl ortak bir dil bulabildiklerini resmetmeyi amaçladık. Dizimiz, bu toplumun tüm farklılıklarıyla bir arada yaşamayı başaran kesime bir ayna tutması için kurgulandı.

Kızıl Goncalar'ın kurgu bir hikaye olduğunu, ne bir belgesel ne de bir haber dosyası olmadığını akılda tutan, adil eleştirilerin konusu olmak isteriz. Beğenileri ve eleştirileri dikkate alarak saygıyla izliyor ve maksatlı yorumların takdirini ise değerli izleyicilerimize bırakıyoruz." açıklaması yapmak durumunda kaldı.

---

Violet like the Sea - BluTV



Başrollerinde Francesca Chillemi ve Can Yaman'ın olduğu polisiye türündeki İtalyan dizisi Violet like the Sea, yakında BluTV'de yayınlanmaya başlanacak.

---

Yıldızlar Bana Uzak - Atv



Başrollerinde Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak, 31 Aralık Pazar başlıyor..

---

Kübra - Netflix



Başrolünde Çağatay Ulusoy'un olduğu Kübra, 18 Ocak'ta Netflix'te yayınlanmaya hazırlanıyor. Ayrıca dizinin resmi fragmanı da yayınlandı.

---

İnci Taneleri - Kanal D



Başrolünde Yılmaz Erdoğan'ın yer aldığı İnci Taneleri ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Yarın Yokmuş Gibi - Gibi




Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'in yer aldığı Yarın Yokmuş Gibi setinden ilk kareler yayınlandı. Dizi, Theo van Gogh’un yönettiği 2003 yapımı "Interview" filminden senarist Ekin Atalar tarafından diziye uyarlandı.

---

Bir Sevdadır - TRT 1




Başrollerinde Sude Zülal Güler ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı TRT 1'in yeni dizisi Bir Sevdadır'ın okuma provası geçtiğimiz günlerde yapıldı. Senaryosu Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem tarafından kaleme alınan dizinin kadrosunda ayrıca, Ekin Mert Daymaz, Ekin Aksoy, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu, Doğukan Polat, Merve Şeyma Zengin, Meral Çetinkaya ve Ahmet Yenilmez gibi isimler de yer alıyor. “Hayat futbola benzer” sloganıyla hikayesini futbol felsefesiyle öne çıkaran dizi, her maçta attığı gollerle milyonların kalbini kazanan ünlü futbolcu Yasin ile kaderine meydan okuyan Yeşil’in hikayesini ekrana taşıyacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder