Ekrandan Haberler - 12-18 Şubat 2024 - Beklenen Kral

19 Şubat 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 12-18 Şubat 2024



Haber Başlıkları
- Kopuk (Final)
- Kardeşlerim (Kadroda başrol ayrılığı)
- Yargı (Kadroda yeni bir isim)
- Sandık Kokusu (Kadroda bir konuk)
- Kızılcık Şerbeti (Romanya'da)
- Kara Ağaç Destanı (Başlıyor)
- Düğüm (Başlıyor)
- Taş Kağıt Makas (Başlama tarihi)
- Yandaki Oda (İlk bölüm tanıtımı)
- Yaban Çiçekleri (Çekimlerine başlandı)
- Hande Erçel, FICCI Frames etkinliğinde

---

Kopuk - Now 

Başrollerinde Kaan Yıldırım ve Seray Kaya'nın olduğu Kopuk, Birsen Altuntaş haberine göre düşük izlenme oranları sebebiyle 24 Şubat Cumartesi, beşinci bölümüyle final yapacak. 

---

Kardeşlerim - Atv



Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak'ın yer aldığı Kardeşlerim kadrosuna, yayınlanan son bölümüyle birlikte başrollerden Su Burcu Yazgı Coşkun veda etti. 

---

Yargı - Kanal D



Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı kadrosuna, Defne Kayalar dahil oldu. Kayalar, dizide İclal isminde bir savcıya hayat verecek.

---

Sandık Kokusu - Show TV



Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin yer aldığı Sandık Kokusu kadrosuna, Atilla'nın kardeşi karakteriyle Sercan Badur konuk olmaya başladı.

---

Kızılcık Şerbeti - Show TV



Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 19 Şubat Pazartesi itibariyle Romanya'da Kanal D Romanya'da yayınlanmaya başlıyor.

---

Kara Ağaç Destanı - TRT1



Başrollerinde Merih Öztürk, Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve Hakan Boyav'ın olduğu Kara Ağaç Destanı, 23 Şubat Cuma başlıyor.

---

Düğüm - Prime Video



Başrollerinde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın yer aldığı Düğüm, 23 Şubat Cuma başlıyor.

---

Taş Kağıt Makas - Kanal D



Başrollerinde Ekin Koç, Merih Öztürk ve Burak Yörük'ün yer aldığı Taş Kağıt Makas, 28 Şubat Çarşamba başlamaya hazırlanıyor.

---

Yandaki Oda - Star TV



Başrollerinde Şevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran ve Derya Pınar Ak'ın yer aldığı Yandaki Oda'nın ilk bölüm tanıtımı yayınlandı.

---

Yaban Çiçekleri - Atv



Başrollerinde Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı Yaban Çiçekleri'nin çekimlerine başlandı.

---

Hande Erçel Asya'nın en büyük etkinliklerinden FICCI Frames'e katılacak



Hande Erçel, Asya'daki en büyük medya ve eğlence sektörü etkinliklerinden biri olan  5-7 Mart 2024 tarihleri arasında Hindistan'ın Mumbai şehrinde Powai Lake The Westin'de gerçekleşmesi planlanan FICCI Frames'e katılmaya hazırlanıyor.

FICCI Frames'in bu yılki diğer önemli katılımcıları arasında Warner Bros. Discovery başkan yardımcısı ve Güney Asya genel müdürü Arjun Nohwar; Prime Video Hindistan ülke direktörü Sushant Sreeram; Netflix Hindistan içerik başkan yardımcısı Monika Shergill; Meta Hindistan başkan yardımcısı ve başkanı Sandhya Devanathan ve Microsoft Hindistan genel müdürü Irina Ghose da yer alacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder