Ekrandan Haberler - 1-7 Nisan 2024 - Beklenen Kral

8 Nisan 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 1-7 Nisan 2024



Haber Başlıkları
- Yaban Çiçekleri (Final)
- Üç Kız Kardeş (Final kararı)
- Kül Masalı (Final kararı)
- Sandık Kokusu (İkinci sezon onayı)
- Hudutsuz Sevda (Kadroda bir ayrılık)
- Prens (İkinci sezon başlama tarihi)
- Bu hafta dizilerin yeni bölümleri yok

---

Yaban Çiçekleri - Atv

Başrollerinde Aslıhan Malbora ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Yaban Çiçekleri, Birsen Altuntaş haberine göre aldığı düşük izlenme oranları sebebiyle 8 Nisan Pazartesi ekrana gelecek üçüncü bölümüyle final yapıyor.

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D

Başrollerinde Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melis Berberoğlu ve Berker Güven'in yer aldığı Üç Kız Kardeş, Birsen Altuntaş haberine göre 84. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. 

---

Kül Masalı - TRT 1

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Kül Masalı, Birsen Altuntaş haberine göre aldığı düşük izlenme oranları sebebiyle 10. bölümüyle final yapacak. Dizinin en son yedinci bölümü ekrana gelmişti.

---

Sandık Kokusu - Show TV

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin yer aldığı Sandık Kokusu, yurtdışı ihracatçısı Eccho Rights'ın duyurusuna göre  Show TV'den ikinci sezon onayını aldı.

---

Hudutsuz Sevda - Now



Başrollerinde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Hudutsuz Sevda kadrosuna, yayınlanan son bölümünde Esra Dermancıoğlu veda etti.

---

Prens - BluTV



Başrollerinde Giray Altınok'un yer aldığı, kadrosuna Ebru Şahin ve Çağlar Ertuğrul gibi önemli isimlerin katıldığı Prens'in ikinci sezonu ilk iki bölümüyle 9 Nisan'da yayında.

---

Bu hafta dizilerin yeni bölümleri yok

Yaban Çiçekleri'nin final bölümü dışında bu hafta bayram sebebiyle hiçbir dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyecek. İyi bayramlar.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder