Ekrandan Haberler - 8-14 Nisan 2024 - Beklenen Kral

15 Nisan 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 8-14 Nisan 2024



Haber Başlıkları
- Kuruluş Osman (Kadroda önemli bir ayrılık)
- Mehmed Fetihler Sultanı (Kadroda yeni bir isim)
- Bahar (Kadroda yeni bir konuk)
- Gönül Dağı (5. sezon onayı)
- Yalı Çapkını (Peru'da)
- Prens (İkinci sezonu yayında)
- Şehrazad (Kadroda yeni bir isim)
- El Turco (Disney+ yayınlamıyor)
- Mavi Mağara (Çekimlerine başlandı)

---

Kuruluş Osman - Atv



Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Yıldız Çağrı Atiksoy 156. bölümde veda ediyor. 

---

Mehmed Fetihler Sultanı - TRT 1



Başrolünde Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı Mehmed Fetihler Sultanı kadrosuna, Şehzade Mehmed'in büyük halası Selçuk Hatun karakteriyle Perihan Savaş dahil oldu.

---

Bahar - Show TV



Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Pelin Karahan iki bölüm böbrek hastası bir karaktere hayat vermek üzere konuk oluyor.

---

Gönül Dağı - TRT 1

Başrollerinde Berk Atan, Melis Sevinç, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk'ün yer aldığı Gönül Dağı, Birsen Altuntaş haberine göre beşinci sezon onayını aldı. Dizi haziran sonunda çekimlerine ara vererek yeni sezon için dinlenmeye geçecek.

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını, 29 Nisan itibariyle Peru'nun Latina Television kanalında Golden Boy ismiyle yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Prens - BluTV



Başrolünde Giray Altınok'un yer aldığı Prens, ikinci sezonuyla BluTV'de yayında.

---

Şehrazad - Atv



Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in yer aldığı, çekimlerine geçtiğimiz hafta başlanan Şehrazad'ın kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Mesut Akusta dahil oldu.

---

El Turco



Disney+ Can Yaman'ın başrolünde olduğu, 1683'teki İkinci Viyana Kuşatması'nda yaralandıktan sonra yerleştiği Kuzey İtalya'daki Moana köylüleri tarafından bakılan ve daha sonra derebeylerine ve onların ağır vergilerine karşı başarılı bir köylü ayaklanması örgütleyen Osmanlı askeri Balaban Ağa'nın hikayesini anlatan El Turco'yu da yayınlamaktan vazgeçti. Yapımcısı Ay Yapım'a hakları devredilen dizi için yeni bir yayıncı aranıyor.

---

Mavi Mağara - Prime Video



Başrollerinde Devrim Özkan ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Prime Video'nun ikinci yerli filmi Mavi Mağara'nın çekimlerine başlandı. Senaryosunu Kerem Bürsin ve Osman Kaya’nın üstlendiği romantik dram türündeki filmde, deniz kuvvetlerinde asker olan Cem ve ölmekte olan eşi Alara arasındaki aşk hikayesi anlatılıyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder