Ekrandan Haberler - 22-28 Nisan 2024 - Beklenen Kral

29 Nisan 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 22-28 Nisan 2024



Haber Başlıkları
- Ateş Kuşları (Final kararı)
- Aldatmak (Final kararı)
- Ben Bu Cihana Sığmazam (Final kararı)
- Yargı (Finali izleyicisiyle izleyecek)
- Teşkilat (5. sezon onayı aldı)
- Yabani (Gün değişikliği)
- Arka Sokaklar (Kadroda iki başrol geri dönüşü)
- Yalı Çapkını (Kadroda yeni bir isim)
- Mehmed Fetihler Sultanı (Kadroda yeni bir isim)
- Kızıl Goncalar (Kadroda yeni bir isim)
- İnci Taneleri (Kadroda yeni bir isim)
- Bahar (Kadroda bir konuk)
- Arjen (İlk bölümü yayında)
- Zeytin Ağacı (İkinci sezon tarihi)
- Kimler Geldi Kimler Geçti (Fragmanı yayında)
- Yalan (İlk tanıtım)
- Zamanın Kapıları (Çekimlerine başlandı)

---

Ateş Kuşları - Atv

Başrollerinde İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in yer aldığı Ateş Kuşları, Birsen Altuntaş haberine göre 54. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin en son 52. bölümü yayınlandı. 

---

Aldatmak - Atv

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı Aldatmak, Birsen Altuntaş haberine göre 71. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin en son 67. bölümünü yayınlandı.

---

Ben Bu Cihana Sığmazam - Atv

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam, Birsen Altuntaş haberine göre 68. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin en son 64. bölümü yayınlandı.

---

Yargı - Kanal D

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı, beş bölüm sonra final yapmaya hazırlanıyor malumunuz. Yapım ve kanaldan ise bu konuda bir sürpriz geldi. Dizinin 26 Mayıs'ta yayınlanacak final bölümünü izleyicileri, dizi ekibiyle birlikte izleyecek. Bu sürprizle ilgili detaylar ise henüz detaylı olarak açıklanmadı.

---

Teşkilat - TRT 1

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Teşkilat'a, Birsen Altuntaş haberine göre beşinci sezon onayı çıktı. Dizi verdiği yaz arasının ardından, yeni sezonda ekranda olmayı sürdürecek.

---

Yabani - Now



Başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Yurdaer Okur, Tayanç Ayaydın, Rojbin Erden ve Şebnem Hassanisoughi'nin yer aldığı Yabani, 4 Mayıs itibariyle yeni bölümleriyle artık cumartesileri ekrana gelecek.

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu'nun yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna, geçtiğimiz sezon kadrodan ayrılan başrollerden Şevket Çoruh geri döndü. Bu önemli gelişmenin hemen ardından Oya Akar'ın da geri döndüğü duyuruldu.

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını kadrosuna, Akın'ın babası karakteriyle Nazmi Kırık dahil oldu.

---

Mehmed Fetihler Sultanı - TRT 1



Başrolünde Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı Mehmed Fetihler Sultanı kadrosuna, Evrenosoğlu karakteriyle Serdar Gökhan dahil oldu.

---

Kızıl Goncalar - Now



Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz, Erkan Avcı ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Kızıl Goncalar kadrosuna, savcı karakteriyle Didem İnselel dahil oldu.

---

İnci Taneleri - Kanal D



Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç'in yer aldığı İnci Taneleri kadrosuna, Azem'in kızı karakteriyle Sera Kutlubey dahil oldu.

---

Bahar - Show TV



Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar kadrosuna, 11. bölümünde hastane ekibinin bir proje sebebiyle gittikleri köyün muhtarı karakteriyle Yasemin Sakallıoğlu konuk olacak.

---

Arjen - Gain



Başrolünde Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı Gain dizisi Arjen'in ilk bölümü platformda yayında.

---

Zeytin Ağacı - Netflix



Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın yer aldığı Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonu 11 Temmuz'da Netflix'te yayında olacak.

---

Kimler Geldi Kimler Geçti - Netflix



Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı, 9 Mayıs'ta Netflix'te yayında olacak Kimler Geldi Kimler Geçti'nin fragmanı yayınlandı.

---

Yalan - Kanal D



Başrollerinde Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören'in yer aldığı Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Zamanın Kapıları - TOD



Başrollerinde Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı TOD dizisi Zamanın Kapıları'nın çekimlerine başlandı.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder