Seviyor Sevmiyor: Sen benim puzzle'ımı tamamlayan parçasın... - Beklenen Kral

17 Haziran 2016 Cuma

Seviyor Sevmiyor: Sen benim puzzle'ımı tamamlayan parçasın...

@dizicibagyan'ın kaleminden


Hikayeyi çok sevdim. Bir kere izleyenin bir daha bırakamayacağı türden... Her insan kendinden bir şeyler bulabilir dizide... Belki çocukluğunu, belki üzüntülerini, mutluluklarını, kırgınlıklarını, yıkılan hayallerini, en çok da ilk aşkını! İlk aşkını unutan var mıdır aranızda? İllaki unutan vardır ama yine de içinizde ufakta olsa bir köşede saklanır o... En beklenmedik anda karşınıza çıkar, bazen bi şarkı, bazen bi bank, bazen bi ağacın altı... Unuttukça ben burdayım der, git dedikçe inat eder... Deniz ve Yiğit 'in aşkı da böyle bir şey...



Deniz Aslan... Çalışkan ama şanssız bol allıklı, çalı süpürgesi gibi saçları, tatlış mı tatlış, depresyona girince her gördüğü eşyanın altına kafasını sokan, 30 yaşına gelmiş, bi baltaya sap olamadığını düşünen, ergenliğine kadar dünyanın en güzel kızı olan ama ergenlikten sonra büyük bi evrim geçirip babasına benzeyen, aşırı heyecanlı fazla panik biri Deniz... Şanssız çünkü yine işinden kovuldu... Sonra Başvurduğu bütün işlerden olumsuz cevaplar aldı... İşler gittikçe kötüye gitti... Tam da böyle umutlar tükenmişken ondan mesaj geldi! Deniz'in çocukluk aşkı. Pofuduk ve gözlüklü olan ergenlikte ne olduysa artık birden taş gibi bir beye dönüşen, Deniz'in onu küçükken hep koruduğu, bütün zor zamanlarında yanında olduğu, birlikte bir puzzle yaparken yada bir yağmurun altında aynı kulaklıktan şarkı dinlediği aşkı, Yiğit Balcı!


Evet Deniz'in stajyer olarak başladığı işin başına Yiğit geldi. Bakalım ilerleyen zamanlarda Go Flamingo Dergisinde olaylar nasıl gelişecek...


Zeynep Çamcı... Hakkında sayfalar dolusu yazmak istiyorum ama doğru kelimeleri bulamıyorum. O kadar güzel Deniz olmuş ki. O kısa saçlar o aşırı allık hiç de kötü durmamış. Aşırı sevimli... Mimikleri, ses tonu, jestleri, her şeyiyle muhteşem bir oyuncu. Muhteşem oynamış... Gonca Sarıyıldız ile olan bütün sahnelerine bayıldım. Onlar yan yanayken daha bi güzel... Hele dansları... Halayı baya beğendim ama O, Ye (Sertab Erener) ile dans edişleri... O kadar bizden o kadar içten ki onlarla birlikte eğlenmeden onlara eşlik etmeden duramıyorsun... Gökhan Alkan ve Yiğit Kirazcı çok doğru tercihler olmuş. Süper bi kadro, enfes bi hikaye... Müzikler muhteşem... Oyunculuklar olağanüstü... Yolu açık, reytingi bol, sevenleri çok olsun!

Ha bu arada tabiki de Deniz puzzledaki gibi ikinci kız olmayacak... Olursa yakarız buraları... FOREVER YiğDen! Sen Yiğit ile birlikte olmadan o puzzle asla tamamlanmayacak Deniz Aslan!

3 yorum :

  1. yav acaba o puzzledaki resmin adini bilen cikar mi?????

    YanıtlaSil
  2. dizideki puzzle'ı merak ettim. o resim kimin, hangi ressamın? bir yerden çok tanıdık geliyor ama çıkaramadım

    YanıtlaSil
  3. Tablo'nun adı Dance in the Country'dir. Ressamıda Renoir'dur.

    YanıtlaSil