Şahane Damat: Damat şahane, ya gelin daha şahaneyse?.. - Beklenen Kral

22 Haziran 2016 Çarşamba

Şahane Damat: Damat şahane, ya gelin daha şahaneyse?..

@dizicibagyan'ın kaleminden...


Şahane Damat'ı izleme fırsatım oldu. Neresinden başlasam bilmiyorum...


En iyisi içime dert olan Alamancı bbiden başlayayım. Nasıl desem bana fazla Alamancı geldi, izleyince sahneleri buram buram Alamancı kokuyo, biraz da abartılmış sanki...

(Belki de Olgun Toker, Hayat Şarkısı'ndaki Mahir karakteri ile çıtayı Nirvana'ya çıkardığı için bana öyle geliyordur bilemem...)

Mert Carim'i ilk kez izledim oyunculuğunu eleştirmek tabiki haddim değil. Sadece karakteri beğenmedim.



Ali Ersan Duru... Ne yalan söyleyeyim ilk kez bir dizisini izledim. Ve evet, henüz ilk bölüm olmasına rağmen ondaki ışığı fark etmemek imkansız... İlerleyen bölümlerde kat kat artacaktır ondaki ışık. Ekrana çeken bi karizması, yakışıklılığı var... Onu görünce kanal değiştiremezsin. Otur ve beni izle der gibi. Gerçekten Şahane bi Damat.

Kaslarının oyunculuğunun önüne geçmemesi dileğiyle. 😏




Burcu Özberk. Akıllarda o kadar kalıcı bir Nazlı oldu ki... O karakteri üzerinden atması için ters köşe bi karakteri oynamalıydı... (Tabiki Atarlı Nazlı unutulmaz o ayrı da...)

Kıvırcık ve iri iri dalgalı saçları, sakarlığı, ponçikliği, suratındaki o sevimli ifadeleri,mimikleri... Ben sevdim ya Melike'yi. Evet biraz klasik bir karakter... Ama Burcu Özberk 'in o klasik karakteri farklılaştıracağına inanıyorum. Yapar da! İyi ki Melike karakterini Burcu Özberk canlandırmış.


Anıl İlter (Engin)'i pek göremedik fazla bu bölüm. Diğer bölümlerde daha çok göreceğimize eminim.. Bu dizide olduğunu öğrenince de çığlık atanlardandım... Kara Ekmek'te sevdiğim karakterlerden biriydi. Sosyal medyadan takip ediyorsanız ise tam anlamıyla melek gibi bi adam olduğunu da görürsünüz... İyi ki bu dizide.

Ve evet bölüm sonu Mehmet için pek iyi olmadı gibi. Ama o sahte damatçılık oyununu iyi ki kabul etmişim diyeceğine de adımız gibi biliyoruz... Neşterci beyimizle Ponçik Melike'nin aşkını merak edenlerdenim... Ve merakla da bekliyorum...


Dizide hiçbir şeyi beğenmeyenler olsa da ki bu imkansız, sırf o uyum için bile izlenir. Yaz sezonunun en ponçik çifti bile olabilirler. İyi ki başroller Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru olmuş. 👌

Hadi bakalım yolu açık, reytingi bol olsun...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder