Ekrandan Haberler - 14-20 Ekim 2019 - Beklenen Kral

21 Ekim 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 14-20 Ekim 2019


Haber Başlıkları
- Sen Anlat Karadeniz (Final kararı)
- Kurşun (Başlıyor)
- Sevgili Geçmiş (Başlıyor)
- Kadın (Kadroda bir ayrılık)
- Hercai (Üç ülkeye satıldı)
- Bir Zamanlar Çukurova (Arjantin'de)
- Kuzgun (Romanya'da)
- Mucize Doktor (Fresh TV Fiction listesinde)
- Fazilet Hanım ve Kızları (İspanya'da)
- Kızım (Slovakya'da)
- Aşk Laftan Anlamaz (İspanya'da)
- Ramo (Çekimler sil baştan)
- Ferhat ile Şirin (Çekimlere başlandı)
- Azize (Yeni bir afiş)
- Babil (Afişi yayınlandı)
- Güvercin (Setten ilk kareler geldi)
- Hekimoğlu (Kadroda iki yeni isim)
- Evim (Kadroda yeni bir isim)
- Zemheri (Kadroda yeni bir isim)
- 7. Koğuştaki Mucize (Rekor)
- Karakomik Filmler (Vizyona girdi)
- Aşk Tesadüfleri Sever 2 (İlk tanıtım geldi)
- Feride (Çekimlere başlandı)
- Kilit (Kadroda yeni bir isim)
- Damat Bayıldı (Final yaptı)

---

Sen Anlat Karadeniz - Atv


Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, 64. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. Söylenti olarak başlayan final haberi, Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Ali Eyüboğlu'nun haberiyle kesinleşti.

---

Kurşun - Fox TV


Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Kurşun, 23 Ekim Çarşamba ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Sevgili Geçmiş - Star TV


Başrollerinde Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Melis Sezen, Özge Özacar, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk ve Burak Çelik'in yer aldığı Sevgili Geçmiş, 25 Ekim Cuma ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Kadın - Fox TV


Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Kadın kadrosuna, Sarp karakterine hayat veren Caner Cindoruk veda etti. Emeklerine sağlık.

---

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen tv içerik fuarı MIPCOM'da Bulgaristan, Arnavutluk ve İspanya'ya satıldı. Tebrikler.

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv


Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen tv içerik fuarı MIPCOM'da Arjantin'e satıldı. Tebrikler.

---

Kuzgun 


Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı, geçtiğimiz günlerde ekran macerasını noktalayan Kuzgun, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen tv içerik fuarı MIPCOM'da Romanya'ya satıldı. Tebrikler.

---

Mucize Doktor - Fox TV


Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Murat Aygen ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı Mucize Doktor, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen tv içerik fuarı MIPCOM'da The Wit'in açıkladığı bu yılın Fresh TV Fiction listesine girmeyi başardı. Tebrikler. 

---

Fazilet Hanım ve Kızları


Başrollerinde Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz'un yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen tv içerik fuarı MIPCOM'da İspanya'ya satıldı. Tebrikler.

---

Kızım


Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Kızım, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen tv içerik fuarı MIPCOM'da Slovakya'ya satıldı. Tebrikler.

---

Aşk Laftan Anlamaz


Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı Aşk Laftan Anlamaz, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen tv içerik fuarı MIPCOM'da İspanya'ya satıldı. Tebrikler.

---

Ramo - Show TV

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo'da çekimler sil baştan... Birsen Altuntaş'ın haberine göre Mustafa Şevki Doğan ile yapımın yolları ayrıldı ve Yağız Alp Akaydın ile anlaşıldı. Bu değişiklikle birlikte çekilen tüm sahneler de çöpe atıldı ve sil baştan yeniden çekilecek. 

---

Ferhat ile Şirin - Fox TV


Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı Ferhat ile Şirin'in çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. 

---

Azize - Kanal D




Başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı Azize'den MIPCOM afişinin ardından, yeni bir afiş daha geldi. 

---

Babil - beIN CONNECT


Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Babil'den afiş geldi. İlk sezonu 13 bölüm olacak dizi, Digiturk'un dijital platformu beIN CONNECT'te yayınlanacak. Bu arada MIPCOM'da yayınlanan tanıtımı da aslında ortaya çıktı ancak, telif sebebiyle her yerden kaldırıldı. Ay Yapım ve Digiturk yakında paylaşacaktır.

---

Güvercin - Star TV


Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse'nin yer aldığı, çekimlerine de başlanan Güvercin'in setinden ilk kareler geldi. 

Konu: Zülüf, kuş uçmaz kervan geçmez, dağların doruklarında kör bir kuyuda ölümü beklemektedir. Bir çingene kızı gibi yerin yedi kat dibindedir. Zülüf, atıldığı bu kuyudan genç bir adam tarafından kurtarılır. Bir mucize gibi karşısına çıkan Kenan’ın kim olduğunu öğrendiğinde ise hayatının şokunu yaşar.

Kuyunun başında beklemekte olan Kenan, akşam güneşinin kızıllığı altında, güzelliğiyle dillere destan Zülüf’ü görür kuyudan çıkarken. Kenan’ın dizlerinin bağı çözülür, yer ve gök alt – üst olur.

On beş yıl önce işlenen cinayet yüzünden etrafa saçılan kan, o günden sonra her iki aileye de bulaşacaktır. Ta ki bir gün aşk gelip, her şeyi temizleyene dek.

---

Hekimoğlu 


Başrolünde Timuçin Esen'in yer aldığı Hekimoğlu kadrosuna Raninitv haberine göre Okan Yalabık, Birsen Altuntaş haberine göre ise Kaan Yıldırım dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Evim - Kanal D


Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Evim kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre en son İstanbullu Gelin'de kamera karşısına Fatih Koyuncuoğlu dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Zemheri - Show TV


Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz ve Hazal Filiz Küçükköse'nin yer aldığı Zemheri kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre geçtiğimiz hafta Kadın'a veda eden Caner Cindoruk dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

7. Koğuştaki Mucize


Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize'den rekor... Film, ilk üç gününde 615.411 kişiyle hem tüm zamanların en iyi hafta sonu drama açılışını hem de son 16 yılın en iyi ekim ayı başlangıcını yaptı. Şu ana kadarsa (1 hafta) toplamda 1 milyon 206 bin 402 kişi tarafından izlendi. Tebrikler.

---

Karakomik Filmler


Başrollerinde Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu, Can Yılmaz ve Cem Davran'ın yer aldığı, iki ayrı filmden oluşan Karakomik Filmler, 18 Ekim Cuma vizyondaki yerini aldı. Bol şans ve gişeler.

---

Aşk Tesadüfleri Sever 2


Başrollerinde Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin ilk tanıtımı yayınlandı. Film, 31 Ocak 2020'de vizyondaki yerini alacak.

---

Feride


Zeynep Çamcı'nın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünde yer aldığı hem de Ali Yorgancıoğlu'yla birlikte yönetmen koltuğunda oturduğu ünlü ressam Frida Kahlo göndermeli Feride filminin çekimlerine başlandı. Kadrosunda ayrıca Ersin Korkut, Barış Yıldız, Anıl Tetik, Osman Akça, Ceren Taşçı, Ali Barkın, Aycan Koptur, Fırat Sobutay gibi isimlerin de rol aldığı, yapımcılığını UNG Film'in üstlendiği Feride'de, yer altında kahraman kostümleri dikilen bir atölyede terzilik yapan Feride'nin, emek ve sevgi hırsızı patronuna başkaldırıp iddialaşması ve daha sonra moda devlerine kafa tutan yolculuğunu anlatıyor.

---

Kilit


Başrollerinde Mert Fırat ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Kilit filminin kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Celil Nalçakan dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Damat Bayıldı

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yayınlanan Damat Bayıldı, 18 Ekim Cuma final yaparak ekran macerasını noktaladı. Hayırlısı olsun.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder