Ekrandan Haberler - 21-27 Ekim 2019 - Beklenen Kral

28 Ekim 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 21-27 Ekim 2019


Haber Başlıkları
- Her Yerde Sen (Gün değişikliği)
- Çocuk (Gün değişikliği)
- Şampiyon (Gün değişikliği)
- Elimi Bırakma (Gün değişikliği)
- Arka Sokaklar (Kadroda iki yeni isim)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Kalk Gidelim (Kadroda yeni bir isim)
- Seksenler (Kadroda yeni bir isim)
- Çukur (RTÜK'ten yeni bir ceza)
- Azize (Setten ilk kareler geldi)
- Ferhat ile Şirin (Setten ilk kareler geldi)
- Sefirin Kızı (Setten ilk kareler geldi)
- Kuruluş Osman (İkinci tanıtım geldi)
- Güvercin (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Evim (Kanalı belli oldu)
- Hekimoğlu (Çekimlerine başlandı)
- Karanlık Gece (Kadın başrol)

---

Her Yerde Sen - Fox TV

Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Her Yerde Sen, 26 Ekim'den itibaren yeni bölümleriyle artık cumartesileri ekranda olacak. Yeni gününde bol şans ve reytingler.

---

Çocuk - Star TV

Başrollerinde Nazan Kesal, Serhat Teoman, Merve Çağıran ve Ceyda Ateş'in yer aldığı Çocuk, 29 Ekim itibariyle yeni bölümleriyle artık salıları ekranda olacak. Yeni gününde bol şans ve reytingler. Şahsi duyumum odur ki, üç bölüme kadar final yapması olası.

---

Şampiyon - TRT 1

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı Şampiyon, 3 Kasım itibariyle yeni bölümleriyle artık pazarları ekranda olacak. Yeni gününde bol şans ve reytingler.

---

Elimi Bırakma - TRT 1

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma, 5 Kasım itibariyle yeni bölümleriyle artık salıları ekranda olacak. Yeni gününde bol şans ve reytingler.

---

Arka Sokaklar - Kanal D




Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna Wilma Elles ve Mert Öcal dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Cavit Çetin dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Kalk Gidelim - TRT 1


Başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Erkan Sever'in yer aldığı Kalk Gidelim kadrosuna Mine Teber dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Seksenler - TRT 1


Başrollerinde Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Özlem Türkad ve Yasemin Conka'nın yer aldığı Seksenler'in kadrosuna Metin Şentürk dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Çukur - Show TV

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur'a, RTÜK'ten yeni bir ceza daha geldi. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından yapılan açıklamaya göre Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi, yeni sezonun ilk üç bölümünde erken saatlerde yoğun olarak darp, cinayet ve ateşli silahlar gösterdi. Üst Kurul toplantısında Çukur'un, 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'un ilgili maddesinde yer alan 'yayın hizmetleri, şiddeti özendirici ve kanıksatıcı olamaz' hükmünü ihlal ettiğine karar verildi. Diziye 'idari para cezası müeyyidesi' uygulanması oy birliğiyle kararlaştırıldı. 

---

Azize - Kanal D


Başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı yakında ekranda olacak Azize'nin setinden ilk kareler geldi. 

---

Ferhat ile Şirin - Fox TV


Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı yakında ekranda olacak Ferhat ile Şirin setinden ilk kareler geldi.

---

Sefirin Kızı - Star TV


Başrollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı yakında ekranda olacak Sefirin Kızı setinden ilk kareler geldi.

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman'dan ikinci tanıtım geldi.

---

Güvercin - Star TV


Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada'nın yer aldığı Güvercin'den ilk tanıtım geldi.

---

Evim - TV8

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Evim dizisinin kanalı, TV8 oldu. Dizi, yakında ekranda olacak.

---

Hekimoğlu - Kanal D


Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı, Amerikan yapımı Dr. House uyarlaması Hekimoğlu'nun çekimlerine başlandı.

---

Karanlık Gece


Ödüllü yönetmen Özcan Alper'in son filmi Karanlık Gece'nin kadın başrolü Pınar Deniz oldu. Deniz, filmde Berkay Ateş, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Taner Birsel ile birlikte kamera karşısına geçecek. Çekimleri İstanbul dışında gerçekleşecek olan “Karanlık Gece”nin 2020 yılında vizyona girmesi planlanıyor. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder