Ekrandan Haberler - 7-13 Ekim 2019 - Beklenen Kral

14 Ekim 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 7-13 Ekim 2019


Haber Başlıkları
- Kuzgun (Final)
- Gorbi (Başlıyor)
- Jet Sosyete (Ertelendi)
- Aynen Aynen (BluTV'de)
- Kurşun (İlk bölüm tanıtımı geldi)
- Kuruluş Osman (İlk tanıtım geldi)
- Azize (Çekimlerine başlandı)
- Güvercin (Çekimlerine başlandı)
- Sefirin Kızı (Kadroda bir yeni isim)
- Ferhat ile Şirin (Kadroda yeni bir isim)
- Dr. House/Hekimoğlu (Kadroda yeni bir isim)
- Evim (Yeni dizi)
- Babil (Yeni dizi-İsmi geçen dört isim)
- Avlu (Bölümler Netflix'e geliyor)
- Kiralık Aşk (İspanya'da)
- 7. Koğuştaki Mucize (Vizyonda)
- Kilit (Film-Başroller belli oldu

---

Kuzgun - Star TV


Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun, 16 Ekim Çarşamba yayınlanacak 21. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık...

---

Gorbi - FoxPlay


Başrollerinde Jess Molho, Ayhan Taş, Bengi Öztürk, Orçun Kaptan, İlke Korkmaz, Azra Aydın, Doruk Sarısakal ve Duru Aydın'ın yer aldığı fantastik-komedi Gorbi, 18 Ekim Cuma FoxPlay'de başlıyor. Bol şans ve izlenmeler...

Konusu: Tau gezegeninden gelen Gorbi’nin dünyaya gelmesinden sonra başına gelen eğlenceli ve zorlu olayları konu alacak bilim kurgu türündeki dizi önümüzdeki cuma Fox Play ekranlarında olacak.

Gorbi Tau gezegenine dünyaya milyonlarca ışık yılı uzaklıkta yaşamaktadır. Gorbi’nin babası Aron ise Tau gezegeninin lideridir. Gorbi de babasının ardından bu gezegenin kralı olacaktır.

Tau gezegeninde yaşayan Zokar bir gün bir isyan başlatır ve Aron’u esir alır. Gorbi ise bu sırada başka bir uzaylıyı yakalamaya çalışırken dünyaya gelmek zorunda kalır. Zokar ise bütün galakside Gorbi’yi aramak için arma başlatır.

---

Jet Sosyete - PuhuTV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Ayşenil Şamlıoğlu, Derya Karadaş, Sarp Apak, Enis Arıkan ve Hasibe Eren'in yer aldığı Jet Sosyete'nin 11 Ekim'de PuhuTV'de başlayacak yeni sezonu, ülke gündemi ve şehit haberleri sebebiyle başka bir tarihe ertelendi. Gülse Birsel'in açıklamasında yeni başlangıç tarihi yer almıyordu ama muhtemelen 18 Ekim Cuma başlayacaktır.

---

Aynen Aynen - BluTV


Başrollerinde Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı, YouTube'da yayınlanan bölümleriyle büyük ilgi gören Aynen Aynen, BluTV'ye transfer oldu. Kadın-erkek ilişkilerine komedi penceresinden bakan dizi, 17 Ekim Perşembe itibariyle yalnızca BluTV'de seyircisiyle buluşacak.

---

Kurşun - Fox TV


Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Kurşun'dan ilk bölüm tanıtımı yayınlandı.

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı, Diriliş Ertuğrul'un devamı Kuruluş Osman'dan ilk tanıtım yayınlandı.

---

Azize - Kanal D 


Başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı, ilk tanıtımı da yayınlanan Azize'nin çekimlerine resmen başlandı. Dizi, yakında Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak.

Hikaye: Azize, bir intikam ve aşk hikâyesi… Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş bir kız çocuğu; Melek. Şimdiki adıyla Azize... Hayattaki tek varlığı kardeşini koruyabilmek için ayakları üzerinde durmayı başarmış, bütün geçmişini geride bırakıp kendine yeni bir hayat kurmuş güçlü bir kadın artık o. Fakat kardeşine de dokunacak o zalim eller. Yıllar önce annesini ve babasını elinden alan Alpanlar bu kez Azize’nin hayattaki tek varlığı olan Yiğit’e de zarar verecek. İşte o gün yemin edecek Azize; Ona bunu yaşatanlardan hesap soracak. Artık tek bir amacı var hayatta, ailesinin intikamını almak. Amacı uğruna mücadelesini sürdürürken ummadığı bir engelle karşılaşacak fakat… Aşk… Aşkı bulan kendini unuturmuş derler. Azize’nin hayattaki en büyük düşmanı olan Alpanlardan biri, ailenin en zeki, en mert, en yürekli adamı Kartal, Azize’ye aşık olacak. Kartal’ın ailesine benzemediğini gördükçe Azize de düşecek bu aşka… İntikamına giden yolda kendisi ile mücadele etmeye başlayacak Azize. Kardeşine verdiği sözü tutabilecek mi yoksa aşkına teslim mi olacak… Sonunda kim kazanacak… Aşk mı? Yoksa İntikam mı?

---

Güvercin - Star TV


Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse'nin yer aldığı Güvercin'in çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. 

Hikaye: Zeugma'nın gizemli "Çingene Kızı" hikayesi; Güvercin dizisinde Zülüf (Almila Ada) ve Kenan (Mehmet Ali Nuroğlu) aşkında yeniden vücut bulacak.

---

Sefirin Kızı - Star TV




Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Doğukan Polat dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Ferhat ile Şirin - Fox TV


Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar ve Cansu Dere'nin yer aldığı Ferhat ile Şirin kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre, Ushan Çakır dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Dr. House / Hekimoğlu - (Kanal resmileşmedi)


Amerikan yapımı Dr. House uyarlamasının başrolü için daha önce Timuçin Esen'le prensipte anlaşıldığı duyurulmuştu. Henüz bu durum netleşmezken, dizinin kadrosunda kesinleşen ilk isim Birsen Altuntaş haberine göre Aytaç Şaşmaz oldu.

---

Evim - TV8


OGM Pictures'ten TV8 için yeni bir dizi... İstanbullu Gelin'in eser sahibi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanında yer alan yine gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilerek hazırlanan, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu Evim'in başrolleri Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol oldu. 

Konu: Küçükken çekilen acıların ateşi kolay sönmüyor, kolay unutulmuyor ve izlerini hayatımız boyunca üstümüzde taşıyoruz.

İbrahim Çelikkol’un Mehdi, Demet Özdemir’in ise Zeynep karakterine hayat vereceği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır. 

---

Babil - beIN Connect

Ay Yapım'dan beIN Connect için yeni bir dizi... Ranini'nin haberine göre yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturacağı, senaryosu Nüket Bıçakçı'ya ait olan  Babil'in kadrosunda prensipte anlaşılan isimler Halit Ergenç, Aslı Enver ve Ozan Güven oldu. Halit Ergenç'in giyeceği İrfan karakterinin oğlunu oynaması için görüşülen çocuk oyuncular arasında ise en son Muhteşem İkili'de izlediğimiz Fuat Fatih Odabaşı yer alıyormuş. 

---

Avlu - Netflix 

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı, iki sezon boyunca Star TV'de yayınlanan Avlu'nun bölümleri 18 Ekim Cuma itibariyle Netflix kataloğundaki yerini alacak.

---

Kiralık Aşk

Başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Arduç'un yer aldığı Kiralık Aşk, Raninitv'de yer alan habere göre 7 Ekim itibariyle İspanya'nın Divinity kanalında da yayınlanmaya başladı. Bol şans...

---

7. Koğuştaki Mucize

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Sarp Akkaya ve Deniz Baysal'ın yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize, 11 Ekim Cuma vizyondaki yerini aldı. Film, Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde de vizyona girmiş durumda. Bol şans ve gişeler.

---

Kilit


Darktown'un yapımcılığını üstlendiği Kilit filminde Birsen Altuntaş haberine göre, Melisa Aslı Pamuk ve Mert Fırat başrolleri paylaşacaklar. Film ile ilgili şu anlık başka bir bilgi bulunmamakta.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder