Ekrandan Haberler - 11-17 Kasım 2019 - Beklenen Kral

18 Kasım 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 11-17 Kasım 2019


Haber Başlıkları
- Azize (Başlıyor)
- Kuruluş Osman (Başlıyor)
- Ferhat ile Şirin (Başlıyor)
- Güvercin (Başlıyor)
- Atiye (Başlama tarihi)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Aşk Ağlatır (Kadroda yeni bir isim)
- Jet Sosyete (Kadroda bir konuk)
- Mucize Doktor (MIP Cancun'da özel gösterim)
- Ramo (Kadroda yeni bir isim)
- Evim (Kadroda yeni bir isim)
- Limit (Erkek başrolü belli oldu)
- Hayaller Hayatlar (Erkek başrolü belli oldu)
- Netflix'ten Berkun Oya önderliğinde yeni bir dizi geliyor
- İstanbullu Gelin (Tekrarıyla dönüyor)
- Muhteşem Yüzyıl (ABD'de yayına giriyor)
- İzmir'in Kızları (Müzikalin kadrosu tamamlandı.
- Dayı (Filmden ilk tanıtım)
- Bayi Toplantısı (Filmden ilk tanıtım)
- Beni Takip Et (Başlıyor)
- Exatlon Challenge (Yarışmacı kadrosu tamamlandı)

---

Azize - Kanal D


Başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı Azize, 19 Kasım Salı ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman, 20 Kasım Çarşamba ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler...

--- 

Ferhat ile Şirin - Fox TV


Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı Ferhat ile Şirin, 22 Kasım Cuma ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Güvercin - Star TV


Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada'nın yer aldığı Güvercin, 24 Kasım Pazar ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Atiye - Netflix


Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger'in yer aldığı Atiye'den ilk tanıtım geldi. Tanıtımla birlikte dizinin 27 Aralık'ta Netflix kataloğunda yerini alacağı ilan edilmiş oldu. 

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Hakan Karahan dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Aşk Ağlatır - Show TV


Başrollerinde Hafsanur Sancaktutan ve Denizcan Aktaş'ın yer aldığı Aşk Ağlatır kadrosuna Selim Bayraktar dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Jet Sosyete - PuhuTV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Sarp Apak ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Jet Sosyete kadrosuna 3. sezon 6. bölümünde Öykü Karayel konuk oldu. Hoş gelmiş.

---

Mucize Doktor - Fox TV

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor, MIP Cancun'da özel bir gösterime ev sahipliği yapacak. Latin Amerika merkezli içerik fuarı bu yıl 20-22 Kasım tarihleri arasında Meksika'da düzenleniyor. Madd Entertainment'in tanıtımını üstlendiği projenin özel gösterimi ise 20 Kasım'da 12:30'da gerçekleştirilecek. MIP Cancun'a 46 ülkeden 900'den fazla katılımcı bekleniyor.

---

Ramo - Show TV


Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı çekimlerine kısa süre içerisinde başlamanması planlanan Ramo kadrosuna İlkay Kayku dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Evim - Star TV


Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Evim kadrosuna, Nurşim Demir dahil oldu. 

---

Limit - beIN Connect


Süreç Film'den Digiturk'un dijital platformu beIN Connect için yeni bir dizi... Henüz konusu hakkında resmi bir açıklama yapılmayan Limit'de kesinleşen ilk isim, Birsen Altuntaş haberine göre Birkan Sokullu oldu. 

---

Hayaller Hayatlar - 


NG Medya'dan yeni bir dijital dizi... Hayaller Hayatlar hakkında pek bir bilgi yok ancak Birsen Altuntaş haberine göre kadrosunda kesinleşen ilk isim Kerem Bürsin oldu. 

---

Netflix'ten Berkun Oya önderliğinde yeni bir dizi



div style="text-align: justify;"> Türkiye'nin en önemli yaratıcılarından Berkun Oya tarafından yazılan, üretilen ve yönetilen dizinin yapımcılığını ise Krek Film adına Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen üstleniyor. 8 bölümden oluşacak dizinin oyuncu kadrosunda Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı isimler yer alıyor. Henüz ismi netleşmemiş olan, tüm dünyayla aynı anda 2020 yılında yayına girmesi planlanan dizide farklı sosyo ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul'un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakter konu ediliyor. Şimdi ise ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklar. 

---

İstanbullu Gelin - TLC

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in yer aldığı İstanbullu Gelin, tekrarlarıyla dönüyor. Özellikle bu sezon içeriğini yerelleştirmeye başlayan TLC, 18 Kasım'dan itibaren yeniden izlemek isteyenler için İstanbullu Gelin'i ekrana getirecek. Dizi, hafta içi her gün 17:00'de yayında olacak.

---

Muhteşem Yüzyıl

Başrollerinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nur Fettahoğlu, Okan Yalabık ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı Muhteşem Yüzyıl, Raninitv'de yer alan habere göre A.B.D.'de İspanyolca yayın yapan Telemundo kanalında El Sultan adıyla yayınlanmaya hazırlanıyor. Tebrikler.

---

İzmir'in Kızları - Muzikal


Sezen Aksu şarkılarından İzmir'in Kızları adlı müzikalin kadrosu tamamlandı. Gökçe Bahadır, Olgun Toker, Burak Sevinç, Derya Alabora, Parla Şenol, Nihan Büyükağaç ve Seda Akman'ın rol aldığı İzmir'in Kızları 24 Ocak'ta sahnelencek. Yönetmenliğini Gaye Cankaya'nın üstlendiği, müzik direktörlüğünü Murat Cem Orhan'ın yaptığı ve koreografisi Selçuk Borak'a ait olan müzikal sıcacık bir Ege kasabasında vakit geçirmeyi vadediyor. 

---

Dayı


Ufuk Bayraktar'ın yapımcılığını üstlendiği, aynı zamanda başrolünde de olduğu Dayı filminden ilk tanıtım yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Serdar Özdemir'in oturduğu filmin 2020 yılının ilk aylarında vizyonda olması planlanıyor. 

---

Bayi Toplantısı


Başrollerinde İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol ve Onur Buldu'nun yer aldığı Bayi Toplantısı filminden ilk tanıtım geldi. Senaryosunu İbrahim Büyükak'ın yazdığı, yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bedran Güzel'in oturduğu filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil. 

---

Beni Takip Et - teve2


Jess Molho'nun sunacağı ve ünlü bir sosyal medya fenomeni olmak isteyen 10 yarışmacının yarışacağı Beni Takip Et, 18 Kasım Pazartesi itibariyle hafta içi her gün 16:45'de teve2'de.

---

Exatlon Challenge - TV8



Acun Medya'nın yeni projesi olan ünlü YouTuber'ların yarışacağı Exatlon Challenge'ın yarışmacıları belli oldu. Doğan Kabak, Buse Plan, Barış Erdal, Burce Yağmur Karabal, Uras Benlioğlu, Aleyna Şen, Dilan Ay, Buğra Kazancı, Gözde Demiral, Hayrettin, Mendebur Lemun, Öykü Berkan, Furkan Kaya, Elanur Pat, Furkan Yaman, Dilara Aydın, Oğuzhan Uğur ve Orkun Işıtmak'ın ter dökeceği yarış Survivor'dan farklı olacak. Farklı takımlarda dokuzar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da reality show tarzında bir program ortaya çıkacak. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder