Ekrandan Haberler - 18-24 Kasım 2019 - Beklenen Kral

25 Kasım 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 18-24 Kasım 2019


Haber Başlıkları
- Her Yerde Sen (Final)
- Elimi Bırakma (Final kararı)
- Kurşun (Final kararı)
- Tozkoparan (3. sezon başlama tarihi)
- Arka Sokaklar (Kadroda iki yeni isim)
- Jet Sosyete (Kadroda bir konuk)
- Bir Zamanlar Çukurova (İki yeni ülkede)
- Hekimoğlu (Yeni tanıtımlar geldi)
- Sefirin Kızı (İkinci tanıtım geldi)
- Evim (İsim değişikliği)
- Fazilet Hanım ve Kızları (İki yeni ülkede)
- Hayat Şarkısı (Bolivya'da)
- Televizyon izleme süresi düştü
- Gecenin Portresi (Tanıtım geldi)
- Şuursuz Aşk (Afişi geldi)
- Biz Böyleyiz (Tanıtım geldi)
- Sergio ile Walk Show (Başladı)

---

Her Yerde Sen - Fox TV

Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Her Yerde Sen, 29 Kasım Cuma 23. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin emeklerine sağlık.

---

Elimi Bırakma - TRT 1

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma, 59. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor.

---

Kurşun - Fox TV

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Kurşun, düşük izlenme oranları sebebiyle 7. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. 

---

Tozkoparan - TRT 1


Başrollerinde Özgür Ege Nalcı, Burcu Altın, Helin Melike Çal, Yusuf Gökhan Atalay ve Fatih Yılmaz'ın yer aldığı Tozkoparan, 1 Aralık Pazar 3. sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Arka Sokaklar - Kanal D


Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna Oral Özer ve Cansu Dağdelen dahil oldu. Hoş gelmişler.

---

Jet Sosyete - PuhuTV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Ayşenil Şamlıoğlu, Sarp Apak, Enis Arkına ve Hasibe Eren'in yer aldığı Jet Sosyete'ye 7. bölümünde Serkan Keskin konuk oldu. Hoş gelmiş.

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv

Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş'in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, Raninitv'de yer alan habere göre Bolivya'da Unitel, Uruguay'da Canal 10'da ekrana gelmeye hazırlanıyor. 

---

Hekimoğlu - Kanal D




Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Hekimoğlu'ndan iki yeni tanıtım daha geldi.

---

Sefirin Kızı - Star TV


Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı'ndan ikinci tanıtım geldi. 

---

Doğduğun Ev Kaderindir - Kanal D


Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı, çekimlerine kısa süre önce başlanan Evim dizisinin ismi Doğduğun Ev Kaderindir oldu. 

---

Fazilet Hanım ve Kızları

Başrollerinde Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz'un yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları, Raninitv'de yer alan habere göre Panama ve Honduras'ta ekrana gelmeye hazırlanıyor. 

---

Hayat Şarkısı

Başrollerinde Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Hayat Şarkısı, Raninitv'de yer alan habere göre 25 Kasım'da Bolivya'nın Canal 1'ında yayınlanmaya başlıyor. 

---

Televizyon izleme süresi düştü

Dünyada değişen dijitalleşme ile birlikte günlük televizyon izlenme süresi düşüşe geçti... 2006 yılında 5 saat 8 dakika olan televizyon izleme süresi, 3 saat 34 dakikaya indi. Türkiye İstatistik Kurumu'na göre eğitim düzeyi arttıkça televizyon izleme süresinin azaldığı görüldü.

---

Güzelliğin Portresi


Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin ve Melisa Şenolsun'un yer aldığı Güzelliğin Portresi'nden tanıtım geldi. Film, 13 Aralık Cuma vizyona girmeye hazırlanıyor.

---

Şuursuz Aşk


Başrollerinde Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Şuursuz Aşk'tan afiş geldi. Film, 20 Aralık Cuma vizyona girmeye hazırlanıyor. 

---

Biz Böyleyiz


Başrollerinde Hümeyra, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç ve Boran Kuzum'un yer aldığı Biz Böyleyiz'den tanıtım geldi. Film, 21 Şubat Cuma vizyona girmeye hazırlanıyor. 

---

Sergio ile Walk Show - TV8,5

Sergio Gürlek'in sunumuyla gezi programı Sergio Walk Show, 24 Kasım Pazar başladı. Program her pazar 17:30'da ekrana gelecek. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder