Ekrandan Haberler - 25 Kasım-1 Aralık 2019 - Beklenen Kral

2 Aralık 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 25 Kasım-1 Aralık 2019


Haber Başlıkları
- Kurşun (Final)
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Kadroda yeni bir isim)
- Kuruluş Osman (Kadroda yeni bir isim)
- Sevgili Geçmiş (Yönetmen değişikliği)
- Mucize Doktor (Reytingi partiyle kutlandı)
- Atiye (İkinci tanıtım geldi)
- Ramo (Setten ilk kareler servis edildi)
- Doğduğun Ev Kaderindir (Kadroda bir ayrılık)
- Tutunamayanlar (Yeni dizi)
- Anne (Latin Amerika'dan ödül)
- Haluk Bilginer IEmmy'de En İyi Erkek Oyuncu seçildi
- Hazar Ergüçlü BBC dizisi The Mallorca Files'a konuk oldu
- Kız Kardeşler (BluTV kataloğunda)
- Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı (Vizyon tarihi)
- Chef's Arena (Başladı)

---

Kurşun - Fox TV

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Kurşun, 4 Aralık Çarşamba ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık. 

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna Murat Özben dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna Eren Vurdem dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Sevgili Geçmiş - Star TV

Başrollerinde Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen, Sevda Erginci, Özge Özacar, Burak Yamantürk ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı Sevgili Geçmiş'te şimdi de yönetmen değişikliği gerçekleşti. Daha önce Funda Alp'in kaleme aldığı senaryoyu Gülsüm Abus'un devraldığı dizide, Aydın Bulut'un yönetmen koltuğu da Osman Kaya'nın oldu.

---

Mucize Doktor - Fox TV


Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder ve Fırat Altunmeşe'nin yer aldığı Mucize Doktor geçtiğimiz günlerde Fox TV yönetiminin de katıldığı bir partiyle reytinglerini kutladı. 

---

Atiye - Netflix


Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı Atiye'den yeni bir tanıtım geldi. Dizi, 27 Aralık'ta Netflix kataloğundaki yerini almaya hazırlanıyor.

---

Ramo - Show TV



Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo setinden ilk kareler servis edildi. Dizi, yakında ekrana gelmeye hazırlanıyor. 

---

Doğduğun Ev Kaderindir - Star TV


Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir kadrosundan Birsen Altuntaş haberine göre Kaan Taşaner ayrıldı.

---

Tutunamayanlar - TRT 1




İhtiyar Kurtlar'dan TRT 1 için yeni bir dizi... Birsen Altuntaş haberine göre yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan'ın oturduğu, kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinasi Yurtsever ve Zafer Açıkgöz'ün yer aldığı komedi dizisi Tutunamayanlar yakında TRT 1'de ekrana gelmeye başlayacak. 

---

Anne

Başrollerinde Cansu Dere, Vahide Perçin, Gonca Vuslateri ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Anne dizisi, Latin Amerika'dan ödül aldı... Latin Amerika'da eğlence ve inovasyon sektöründe lider olan PRODU dergisi tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ödül töreninde 'En İyi Yabancı Drama Dizisi' ödülünün sahibi oldu. Tebrikler.

---

Haluk Bilginer International Emmy'de En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu


Haluk Bilginer bu yıl 47.'si düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Şahsiyet'teki performansıyla 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi oldu. Bilginer ödülü alması ardından yaptığı konuşmada; "Beni bu değerli ödüle layık gören Akademi’ye teşekkür ediyorum. Bu projenin yapılmasına imkân veren muhteşem ekibi sahneye çağırmamda bir sakınca yoktur sanırım: Kerem Çatay, Onur Saylak, Hakan Günday. Onlarla çalışmak benim için büyük onurdu. Dizimiz adalet ve amnezi (belleksizlik) üzerineydi. Bireysel amnezi değil, ülke olarak, toplum olarak amnezi. İçinde yaşadığınız toplumun amneziden mustarip olmadığından emin olun.” açıklamasında bulundu. Tebrikler.

---

Hazar Ergüçlü BBC dizisi The Mallorca Files'a konuk oldu


Hazar Ergüçlü'nün Azra Bolat adındaki hamile bir kadını canlandırdığı İngiliz dizisi The Mallorca Files'tan ilk görüntüleri ortaya çıktı. Konuk oyuncu olduğu BBC dizisinde etnik kıyafetlerle boy gösteren Ergüçlü, çekimler için aylar önce İspanya'nın Mayorka adasına gitmişti. BBC'de geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan dizide Hazar Ergüçlü'nün sahneleri 'Number One Fan' adlı dördüncü bölümde ekrana gelecek. 

---

Kız Kardeşler - BluTV


Emin Alper'in son filmi Kız Kardeşler, vizyondan sonra ilk kez BluTV kataloğundaki yerini aldı... Dünya prömiyerini Berlin Film Festivali'nin Ana Yarışma bölümünde yapan, Türkiye prömiyerini yaptığı 38. İstanbul Film Festivali'nden ise 'En İyi Film', 'En İyi Yönetmen', 'En İyi Kadın Oyuncu', 'En İyi Müzik' ve 'FIPRESCI' ödüllerini kazanan film, annelerinin ölümünün ardından kasabaya besleme olarak verilen üç kız kardeşin, yıllar sonra köylerine geri dönmelerini ve birbirleriyle yüzleşmelerini anlatıyor. 

---

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı


Başrollerinde Emre Kıvılcım, Ece Çeşmioğlu, Eren Vurdem, Levent Özdilek ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı'ndan tanıtım geldi. Film, 17 Ocak'ta vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor. 

---

Chef's Arena - Kanal D


Batuhan Piatti, Pınar İshakoğlu ve Sinan Büdeyri'nin jüri koltuğunda oturduğu Chef's Arena, 30 Kasım Cumartesi ekran macerasına başladı. Her hafta bir yarışmacının 10.000 lira kazanacağı yemek yarışı cumartesi ve perşembe akşamları ekrana gelecek.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder