Ekrandan Haberler 2-8 Aralık 2019 - Beklenen Kral

9 Aralık 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler 2-8 Aralık 2019


Haber Başlıkları
- Sevgili Geçmiş (Final kararı)
- Azize (Gün değişikliği)
- Kimse Bilmez (Kadroda bir ayrılık bir yeni isim)
- Jet Sosyete (Kadroda bir konuk)
- Hercai (Yeni bir YouTube rekoru)
- Benim Tatlı Yalanım (İspanya'da)
- Sefirin Kızı (Başlama tarihi)
- Hekimoğlu (Başlama tarihi)
- Atiye (BBC'nin Aralık ayı listesinde)
- Doğduğun Ev Kaderindir (İlk tanıtım yayınlandı)
- Babil (beIN CONNECT'ten ayrıldı)
- Kral (Yeni dizi-Başroller belli oldu)
- Çarpışma (Hindistan'da)
- Biz Böyleyiz (Yeni bir afiş yayınlandı)
- Kendi Yolumda (Film setinden ilk kareler geldi)

---

Sevgili Geçmiş - Star TV

Başrollerinde Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Melis Sezen, Özge Özacar, Seçkin Özdemir, Burak Çelik ve Burak Yamantürk'ün yer aldığı Sevgili Geçmiş, Birsen Altuntaş haberine göre 8. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. 

---

Azize - Kanal D

Başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı Azize, 14 Aralık itibariyle artık cumartesileri ekrana gelecek. Bol şans ve reytingler.

---

Kimse Bilmez - Atv


Başrollerinde Özgü Kaya ve Keremcem'in yer aldığı Kimse Bilmez kadrosuna Engin Hepileri veda etti. Onun ayrılığı ardından kadroya Caner Kurtaran dahil oldu. Hepileri'nin emeklerine sağlık, Kurtaran ise hoş gelmiş.

---

Jet Sosyete - PuhuTV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Ayşenil Şamlıoğlu, Sarp Apak, Enis Arıkan ve Hasibe Eren'in yer aldığı Jet Sosyete kadrosuna Onur Buldu konuk oldu. Emeklerine sağlık.

---

Hercai - Atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai'den yeni bir YouTube rekoru... 2019 yılı izlenme oranlarını paylaşan platformun Türkiye genel kategori istatistiklerine göre dizinin 1. bölümü en çok izlenen üçüncü, diziler arasında ise birinci video oldu. Tebrikler.

---

Benim Tatlı Yalanım - Star TV

Başrollerinde Aslı Bekiroğlu ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Benim Tatlı Yalanım, Raninitv'de yer alan habere göre yakında İspanya'nın Divinity kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. Tebrikler.

---

Sefirin Kızı - Star TV


Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı, 16 Aralık Pazartesi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Hekimoğlu - Kanal D


Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Hekimoğlu, 17 Aralık Salı ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Atiye - Netflix

Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger'in yer aldığı, 27 Aralık'ta Netflix'teki yerini alacak Atiye, BBC'nin aralık ayında izlenebilecek dizilerle ilgili olarak hazırladığı listede yer aldı. BBC tarafından hazırlanan listedeki diğer diziler ise 'A Christmas Carol', 'The Marvellous Mrs. Maisel', 'Wisting', 'The Witcher', 'Truth Be Bold', 'Vikings', 'The Confession Killer,' 'The Trial of Cristine Keeler', 'The Valhalla Murders'.

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8


Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir'den ilk tanıtım geldi. 

---

Babil - 

Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay'ın yer aldığı, ilk tanıtımı Cannes'daki gösterimi dolayısıyla ortaya çıkan Babil dizisi, beIN CONNECT'ten ayrıldı. Şu an için nerede yayınlanacağı kesin olmasa da, bir dijital platformda olmayacağı kesin.

---

Kral - Atv


Özcan Deniz'in bir buçuk yıldır bir senaryo ekibiyle birlikte üzerinde çalıştığı Kral isimli dizinin başrolleri Medyatava haberine göre Özcan Deniz, Burak Deniz ve Pınar Deniz oldu. 

---

Çarpışma

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Çarpışma, Variety'nin haberine göre Hindistan'da hizmet veren online yayın platformu MX Player'da yayınlanacak. Söz konusu platformun aylık aktif kullanıcı sayısı ise 275 milyon.

---

Biz Böyleyiz


Başrollerinde Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu, Engin Öztürk, Boran Kuzum ve Hümeyra'nın yer aldığı Biz Böyleyiz'den yeni bir afiş daha yayınlandı. Film, 10 Ocak'ta vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor. 

---

Kendi Yolumda



Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Gökhan Özoğuz'un yer aldığı Kendi Yolumda filminden ilk kareler servis edildi. 

---

Beklenen Kral

1 yorum :

  1. Eskiden kendi fikirlerinizi beyan ederdiniz lutfen oyle yazmaya devam edin.Gayet keyifliydi onlari okumak,tatlı bir uslubunuz vardi...sevgiler

    YanıtlaSil