Ekrandan Haberler - 16-22 Aralık 2019 - Beklenen Kral

23 Aralık 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 16-22 Aralık 2019


Haber Başlıkları
- Aşk Ağlatır (Final yaptı)
- Elimi Bırakma (Final)
- Benim Tatlı Yalanım (Final)
- Çukur (Kadroda eski/yeni isim)
- Ferhat ile Şirin (Kadroda bir ayrılık bir yeni isim)
- Zalim İstanbul (Yönetmen ve senarist değişikliği)
- Doğduğun Ev Kaderindir (Başlıyor)
- Atiye (Başlıyor)
- Pavyon (Yılbaşı özel bölümü geliyor)
- Babil (1. bölüm tanıtımı yayınlandı)
- Zemheri (İkinci tanıtım yayınlandı)
- Ramo (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Zümrüdü Anka (Kanalı belli oldu)
- Saygı (Ercüment Çözer spin-off'u)
- Baraj (Yeni dizi)
- Binbir Gece (Yeniden Arjantin'de)
- Şuursuz Aşk (Vizyon tarihi ertelendi)
- Feride (Vizyon tarihi belli oldu)
- Nasipse Olur (Afişi görücüye çıktı)
- MasterChef Türkiye (Final haftası geldi)
- Dizilere iki hafta ara

---

Aşk Ağlatır - Show TV

Başrollerinde Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Aşk Ağlatır, 22 Aralık Pazar yayınlanan 16. bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Elimi Bırakma - TRT 1

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma, 24 Aralık Salı yayınlanacak 59. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Benim Tatlı Yalanım - Star TV

Başrollerinde Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı'nın yer aldığı Benim Tatlı Yalanım, 28 Aralık Cumartesi yayınlanacak 28. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna, geçtiğimiz sezon diziden ayrılan Berkay Ateş yeniden dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Ferhat ile Şirin - Fox TV


Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı Ferhat ile Şirin kadrosuna 5. bölüm itibariyle Işıl Yücesoy veda etti. Sarp Akkaya ise yine aynı bölümde kadroya dahil oldu. Yücesoy'un emeklerine sağlık, Akkaya hoş gelmiş.

---

Zalim İstanbul - Kanal D

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Sera Kutlubey, Berker Güven ve Bahar Şahin'in yer aldığı Zalim İstanbul'da yönetmen ve senarist değişikliği gerçekleşti. Cevdat Mercan'ın oturduğu yönetmen koltuğu Gökçen Usta'ya emanet edilirken, senaristi Sırma Yanık da diziye veda etti. Yerine kimin geldiği ise henüz netleşmiş değil. Her ikisinin de emeklerine sağlık. Usta'ya ve gelecek yeni senariste kolaylıklar.

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8



Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir, 25 Aralık Çarşamba ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Atiye - Netflix


Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger'in yer aldığı Atiye, 27 Aralık Cuma Netflix kataloğundaki yerini alıyor. Bol şans ve izlenmeler.

---

Pavyon - BluTV


Ankara'nın pavyon kültürünü tüm bilinmeyenleriyle mini dizi/belgesel formatında platformuna taşıyan BluTV'den yılbaşı için özel bir bölüm daha geliyor... Pavyon, 31 Aralık akşamı yılbaşı özel bölümüyle BluTV kataloğundaki yerini alacak.

---

Babil - Star TV


Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Babil'in 1. bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizi, yakında Star TV'de başlayacak.

---

Zemheri - Show TV


Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı Zemheri'nin ikinci tanıtımı da yayınlandı.

---

Ramo - Show TV


Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo'nun ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Zümrüdü Anka - Fox TV


Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdü Anka'nın kanalı, Fox TV oldu. Çekimlerine daha önce başlanan dizinin kadrosuna ise Hatice Aslan dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Saygı - BluTV


Behzat Ç.'nin ikinci sezonu gelecek mi, gelmeyecek mi bilinmezliği halen sırrını korurken, diziden bir spin-off haberi geldi. Behzat Ç.'nin marjinal kötüsü Ercüment Çözer'in ekrana taşınacağı Saygı, yakında BluTV kataloğundaki yerini alacak.

---

Baraj - Fox TV

Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın başrolünde olduğu Baraj filmi, dizi oluyor. Yapımcılığını Yağmur Ünal ve Fatih Aksoy'un üstlendiği, senaryo ve yönetmenliğini Hasan Pulat'ın yapacağı Baraj 2020'de Fox TV'de ekrana gelmeye hazırlanıyor. 

---

Binbir Gece 

Başrollerinde Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in yer aldığı Binbir Gece, bir kez daha Arjantin'de yayınlanmaya hazırlanıyor. Ülkenin El Trece kanalında ekrana gelecek dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.

---

Şuursuz Aşk


Başrollerinde Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Şuursuz Aşk'ın vizyon tarihi bir hafta ileri atarak 27 Aralık oldu. Bu değişikliğin sebebi ise filmin daha çok salonda gösterime girebilmesi. Bol şans ve gişeler.

---

Feride


Başrolünde Zeynep Çamcı'nın yer aldığı Feride, 14 Ocak 2020'de vizyona girmeye hazırlanıyor.

---



Nasipse Olur


Başrollerinde Algı Eke ve Burak Sevinç'in yer aldığı Nasipse Olur'dan afiş paylaşıldı. Film, 28 Şubat 2020'de vizyona girmeye hazırlanıyor.

---

MasterChef Türkiye - TV8


Dört ay süren maratonun ardından MasterChef Türkiye'nin final haftasına gelindi. En son Batuhan'ın veda ettiği yarışın son haftasında, 2019'un MasterChef'i olmak için Cemre, Ekin, Güzide ve Alican ter dökecekler. 

---

Dizilere iki hafta ara

Kanallar reklam anlaşmalarını yenileyecek olmaları sebebiyle, yılbaşı sonrası iki hafta süresince dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamayacaklar. Dizikolikseniz, kendinize şimdiden iki haftalık süreçte izleyebilecek alternatifler bulmaya bakın derim.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder