Ekrandan Haberler - 9-15 Aralık 2019 - Beklenen Kral

16 Aralık 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 9-15 Aralık 2019


Haber Başlıkları
- Sefirin Kızı (Başlıyor)
- Hekimoğlu (Başlıyor)
- Kimse Bilmez (Final kararı)
- Hercai (Kadroda yeni bir isim)
- Kuruluş Osman (Kadroda yeni bir isim)
- Mucize Doktor (Kadroda bir konuk)
- Jet Sosyete (Kadroda bir konuk)
- Çukur (Çekimler için Almanya'da)
- Benim Tatlı Yalanım (Arnavutluk'da)
- Atiye (Yeni bir fragman)
- Zemheri (İlk tanıtım geldi)
- Alef (Başroller bir arada)
- Rise of Empires: Ottoman (Başlama tarihi)
- Tutunamayanlar (Setten ilk kareler)
- Babil (Yeni kanalı prensipte belli oldu)
- Kral (Kadroda iki yeni isim)
- Zümrüdü Anka (Başroller belli oldu)
- Google'da 2019'da Türkiye'den en çok aranan diziler
- Netflix'in Ocak ayı kataloğunda neler var?
- 7. Koğuştaki Mucize (Yeni bir rekor)
- Güzelliğin Portresi (Vizyonda)
- Şuursuz Aşk (Vizyona giriyor)
- Biz Böyleyiz (Yeni bir tanıtım daha)

---

Sefirin Kızı - Star TV


Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı, 16 Aralık Pazartesi ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Hekimoğlu - Kanal D


Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Hekimoğlu, 17 Aralık Salı ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Kimse Bilmez - Atv

Başrollerinde Özgü Kaya ve Keremcem'in yer aldığı Kimse Bilmez, ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. Birsen Altuntaş haberine göre başta 28. bölümüyle final yapma kararı alan dizi, 15 Aralık Cuma Atv'nin Cumhurbaşkanı ile özel bir yayın yapması sebebiyle 27. bölümüyle final yapacak.

---

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai kadrosuna Ahmet Kayakesen dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna Latif Koru dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Mucize Doktor - Fox TV


Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor kadrosuna Yasemin Özilhan konuk oluyor. En son Doktorlar'da Ela karakteriyle kamera karşısına geçen ve evliliği sonrası oyunculuğa ara veren Özilhan, böylece yıllar sonra aynı karakterle setlere yeniden dönmüş oldu. Hoş gelmiş.

---

Jet Sosyete - PuhuTV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sarp Apak'ın yer aldığı Jet Sosyete kadrosuna, 10. bölümünde Şükrü Özyıldız konuk oldu. Emeklerine sağlık.

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'in yer aldığı Çukur'dan şimdi de Almanya çıkarması geldi. Yeni bölümde Erkan Kolçak Köstedil'in canlandırdığı Vartolu karakterinin İdris Koçovalı'nın katilini öğrenmek için Berlin'e gitmesi ve orada Medet'le (Mustafa Kırantepe) yaşadıkları ekrana gelecek. 

---

Benim Tatlı Yalanım - Star TV

Başrollerinde Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı'nın yer aldığı Benim Tatlı Yalanım, Raninitv'de yer alan habere göre Arnavutluk'a satıldı. Diziyi ülkede Digitalb yayınlayacak. Tebrikler.

---

Atiye - Netflix


Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger'in yer aldığı Atiye'den yeni bir tanıtım daha geldi. Dizi, 27 Aralık'ta Netflix kataloğundaki yerini alacak.

---

Zemheri - Show TV


Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Hazal Filiz Küçükköse, Hakan Taşkıran ve Eylül Kandemir'in yer aldığı Zemheri'den ilk tanıtım geldi.

---

Alef  - BluTV


Başrollerinde Kenan İmirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in yer aldığı Alef'in başrolleri geçtiğimiz günlerde fotoğraf çekimleri için bir araya geldi. Sekiz bölümlük polisiye dizi, İstanbul Boğazı'nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor. 

---

Rise of Empires: Ottoman - Netflix 


Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Ushan Çakır, Damla Sönmez ve Tolga Tekin'in yer aldığı mini dizi Rise of Empires: Ottoman, 24 Ocak 2020'de Netflix kataloğundaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu arada dizinin orijinal yayın dilinin İngilizce olacağını da not düşmek isterim.

---

Tutunamayanlar - TRT 1


Başrollerinde Ece Çeşmioğlu ve Doğu Demirkol'un yer aldığı absürt komedi Tutunamayanlar'dan ilk kareler servis edildi. Senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ile Murat Zaloğlu'nun oturduğu dizi, yakında TRT 1'de ekran macerasına başlayacak. 

---

Babil - Star TV

Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Babil hatırlanacağı üzere daha önce beIN CONNECT'te yayınlanacaktı ancak bir son dakika gelişmesiyle platformla yollarını ayırmıştı. Birsen Altuntaş haberine göre Ay Yapım, dizinin yayınlanması için Star TV ile prensipte anlaşmış durumda. Bakalım nihayete de erecek mi.

---

Kral - Atv


Başrollerinde Özcan Deniz, Burak Deniz ve Pınar Deniz'in yer aldığı Kral'ın kadrosuna Nilperi Şahinkaya ve Neslihan Yeldan dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Zümrüdü Anka - 


Pastel Film'den yönetmen koltuğunda Cemal Şan'ın oturduğu yeni bir dizi... Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan, çekimleri Ürgüp'te gerçekleştirilecek Zümrüdü Anka'nın başrolleri Alp Navruz ve Ceren Yılmaz oldular. 

--

Google'da 2019'da Türkiye'den en çok aranan diziler

Yakın zamanda Twitter Türkiye'de en çok konuşulan dizinin hangisi olduğu açıklanmış ve yerli yapımların arasından sıyrılan Game of Thrones, 2019 yılı için liderliği ele almıştı. Şimdi de Google verilerini açıkladı ve 2019 yılında, Türkiye üzerinden en çok aranan dizilerin listesi açıklandı.

Açıklanan verilere göre Game of Thrones listedeki tek yabancı dizi konumunda ancak bu kez lider değil. Google verilerine göre, 2019 yılında Türkiye'de en çok aranan dizi Mucize Doktor oldu. Listede yer alan diğer dizilerin listesi ise şöyle;

1-  Mucize Doktor
2-  Zalim İstanbul
3-  Her Yerde Sen
4-  Game of Thrones
5-  Kuzey Yıldızı
6-  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
7-  Afilli Aşk
8-  Kuzgun
9-  Bir Zamanlar Çukurova
10- Yasak Elma

---

Netflix'in Ocak ayı kataloğunda neler var?

NETFLIX ORİJİNAL DİZİLERİ

Anne with an A: Final Sezonu  (03/01/2020)

On altıncı yaş günü, Anne'in kökenlerinin bulunması için bir araştırmayı tetiklerken Anne, gönül işlerini sonuca bağlıyor ve geleceği için yolunu çiziyor.

Grace and Frankie: 6. Sezon (17/01/2020)

6. sezonuna giren bu eğlenceli ve samimi dizide Jane Fonda ve Lily Tomlin, hayatlarını baştan yaratan iki kadını canlandırıyor.

Sex Education: 2. Sezon  (17/01/2020)

Maeve ile Aimee’nin yakın arkadaşlık ilişkisi, Aimee ‘Dokunulmazlar’ olarak bilinen arkadaş grubunu bıraktığından beri her zamankinden daha güçlüdür. Eric, yeni keşfettiği özgüveni sayesinde hiç alışkın olmadığı şekilde ilgi çektiğini fark eder.

The Stranger (30/01/2020)

Sırlar, şiddet ve komplo, aile babası Adam Price'ı en yakınındaki insanlara dair gerçeği ortaya çıkarmak için umutsuz bir arayışa itiyor.

The Circle  (01/01/2020)

Bu popülerlik yarışmasında nakit ödülü kazanmak için kendiniz mi olurdunuz, olduğunuzdan daha mı iyi davranırdınız yoksa bambaşka biri mi olurdunuz?

Titans: 2. Sezon (10/01/2020)

İşler değişti. Robin ve Titanlar artık toplum dışına itilmiş bir grup değil. Aynı düşmanları gibi.

AJ and the Queen(10/01/2020)

Bu çılgın dizide RuPaul, 11 yaşındaki sivri dilli davetsiz bir yolcuyla birlikte Amerika'yı kamyonetiyle uçtan uca gezen talihsiz drag kraliçesi rolünde.

Chilling Adventures of Sabrina: 3. Kısım (24/01/2020)

Kiernan Shipka, "Archie" çizgi romanlarından uyarlanan, gençlere yönelik bu korku dizisinin 3. kısmıyla yarı cadı Sabrina rolüyle tekrar karşımızda.

BoJack Horseman: 6. Sezon (Kısım 2) (31/01/2020)

Rehabilitasyonda geçirdiği süre zarfında hatalarıyla yüzleşmek ve telafiye başlamak zorunda kalan BoJack, kefarete yavaş yavaş yaklaşıyor.

Ragnarok (31/01/2020)

Ilık kışlara ve şiddetli yağmurlara maruz kalan bir Norveç kasabası, birileri zamanında müdahale etmezse yeni bir Ragnarok yaşamak üzeredir.

NETFLIX ORİJİNAL FİLMLERİ

Uncut Gems (31/01/2020)

Borçları artan ve öfkeli alacaklıları kapıya dayanan New Yorklu laf ebesi bir kuyumcu, ayakta ve hayatta kalma umuduyla her şeyi riske atar.

Ghost Stories (01/01/2020)

"Bombay Talkies" ve “Lust Stories”in yönetmeni, beklenmedik bir şekilde gelişerek ürpertici korku âlemine dalan dört yeni kısa filmle karşımızda.

A Fall from Grace (17/01/2020)

Sabıkası olmayan yaşlı bir kadın kocasını öldürmekle suçlandığında onu savunmakla görevlendirilen ilgisiz avukat kendini müthiş bir komplonun içinde bulur.

NETFLIX ORİJİNAL BELGESELLERİ

Dünya'da Gece  (29/01/2020)

"Yeryüzü 2", "Hayat" ve "Mavi Gezegen"in ödüllü yapımcılarının imzasını taşıyan bu çarpıcı doğa tarihi dizisi, gece yaşamının mucizelerini açığa çıkarıyor.

Amigolar (08/01/2020)

Aslen bir chili con carne markasıyla ünlü olan Teksas'taki Corsicana kasabası, diğer önemli ihracatıyla da nam salıyor: birinci sınıf amigolar.

NETFLIX AİLE VE ÇOCUK

Kipo ve Mucize Yaratıklar Çağı: 1. Sezon (14/01/2020)



"Yuva kızı" Kipo'nun hayatı, kendisini mutantlarla dolu bir dünyada bulmasının ardından altüst olur. Evine geri dönmek için o, her türlü yardıma açıktır.

Go! Go! Cory Carson: 1. Sezon (04/01/2020)

Sıra dışı bir keşfin ardından, iki insan prens ve bir elf suikastçı savaş hâlindeki ülkelerine barış getirmek için birlikte destansı bir yolculuğa çıkar.

NETFLIX ANİME

Scissor Seven (10/01/2020)

Bir berber makasına ve kendini gizleme yeteneğine sahip olan "Yedi", ucuza kiralık katillik yapar. Tek sorun görevlerini tamamlamada sıklıkla sorun yaşamasıdır.

Saint Seiya: Knights of the Zodiac: 2. Kısım (23/01/2020)

Sıkı çalışmasının ve eğitiminin meyvelerini toplayan Seiya artık Athena Azizi'dir. Bu destanın ikinci kısmında kahramanlarımızı hangi maceralar bekliyor?

---

7. Koğuştaki Mucize

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiye Aksongur, Sarp Akkaya ve Deniz Baysal'ın yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize, 5 milyon 144 bin 563 seyirciyle 2019’un ‘En Çok İzlenen Filmi’ olmakla kalmayıp yeni bir rekora daha imza attı. Tüm zamanların en çok izlenen 9. filmi olan ‘Yedinci Koğuştaki Mucize’, aynı zamanda 87 milyon 440 bin 351 hasılatla ‘Tüm Zamanların Hasılat Rekoru’nu kırdı ve 85 milyon 986 bin 157 hasılatla ilk sırada yer alan Recep İvedik 5’i geride bıraktı. Tebrikler.

---

Güzelliğin Portresi


Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin ve Melisa Şenolsun'un yer aldığı Güzelliğin Portresi, 13 Aralık Cuma vizyondaki yerini aldı. Bol şans ve gişeler.

---

Şuursuz Aşk


Başrollerinde Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Şuursuz Aşk, 20 Aralık Cuma vizyondaki yerini alacak. Bol şans ve gişeler.

---

Biz Böyleyiz


Başrollerinde Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu, Engin Öztürk, Boran Kuzum ve Hümeyra'nın yer aldığı Biz Böyleyiz'den yeni bir tanıtım daha geldi. Film, 10 Ocak 2020'de vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder