Ekrandan Haberler - 23-29 Aralık 2019 - Beklenen Kral

30 Aralık 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 23-29 Aralık 2019


Haber Başlıkları
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Sefirin Kızı (Kadroda yeni bir isim)
- Jet Sosyete (Kadroda bir konuk)
- Hercai (Şili'de yayın gününün en çok izleneni)
- Atiye (Netflix kataloğunda)
- Pavyon (Yılbaşı özel bölümü)
- Tutunamayanlar (Başlama tarihi)
- Aynen Aynen (3. sezon tarihi)
- Zemheri (İlk bölüm fragmanı)
- Ramo (İkinci tanıtım)
- Zümrüdü Anka (Kadroda üç yeni isim)
- Saygı (Kadroda iki yeni isim)
- Kral (Kadroda yeni bir isim)
- Yeni Hayat (Erkek başrol belli oldu)
- Yeter Ali (Erkek başrol belli oldu)
- Hizmetçiler (Kadro şekillenmeye başladı)
- Şuursuz Aşk (Vizyonda)
- 4N1K (Serinin üçüncü filmi geliyor)
- Zeki Müren'in Öpücü (Yeni film)
- MasterChef Türkiye (2019 şampiyonu belli oldu)

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna Nejat İşler dahil oldu. 

---

Sefirin Kızı - Kanal D


Başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Sefirin Kızı kadrosuna Furkan Aksoy dahil oldu. 

---

Jet Sosyete - PuhuTV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Ayşenil Şamlıoğlu, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Enis Arıkan'ın yer aldığı Jet Sosyete kadrosuna yılbaşı özel bölümünde Ata Demirer konuk oldu. Volkan ve Aslı Sütçoğlu'nu da bu vesileyle yıllar sonra yeniden görmüş olduk.

---

Hercai - Atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, yayınlanmaya başladığı ülkelerden Şili'de büyük ses getirdi... Dizinin yayınlanan en son bölümü, ülkede tüm gün yayınlanan yapımlar arasından sıyrılarak birinci olmayı başardı. Tebrikler.

---

Atiye - Netflix


Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger'in yer aldığı Atiye, 27 Aralık Cuma itibariyle Netflix kataloğundaki yerini alarak tüm dünyada izlemeye açıldı. 

---

Pavyon - BluTV

Pavyon, yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık Salı akşamı BluTV kataloğundaki yerini alacak.

---

Tutunamayanlar - TRT 1


Başrollerinde Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı absürt komedi Tutunamayanlar, 7 Ocak Salı ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. Dizi, 60 dakikalık bölümlerle ekrana gelecek.

---

Aynen Aynen - BluTV


Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı YouTube'da yayınlandığı dönemde çok ses getiren, BluTV'ye geçince o sesin oldukça kısıldığını düşündüğüm Aynen Aynen, 16 Ocak Perşembe 3. sezonuyla BluTV kataloğundaki yerini alacak.



---

Zemheri - Show TV


Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı Zemheri'den ilk bölüm fragmanı geldi. 

---

Ramo - Show TV


Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo'dan ikinci tanıtım geldi.

---

Zümrüdü Anka - Fox TV

Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdü Anka kadroruna Birsen Altuntaş haberine göre Selim Bayraktar, Serhat Özcan, Miray Akay ve Sebahat Kumaş dahil oldular.

---

Saygı - BluTV


Behzat Ç.'nin sıra dışı kötüsü Ercüment Çözer'in spin-off'u Saygı'nın kadrosuna, Miray Daner ve Boran Kuzum dahil oldular. İkili, Nejat İşler'le birlikte başrolü üstlenecekler.

---

Kral - Atv


Başrollerinde Özcan Deniz, Pınar Deniz ve Burak Deniz'in yer aldığı Kral kadrosuna Cemre Gümeli dahil oldu. 

---

Yeni Hayat - Kanal D


Karga Seven Pictures'dan Kanal D için yeni bir dizi... Yerli Bodyguard olarak ekrana gelecek, senaryosunu Elif Usman ve Volkan Gürses'in kaleme alacağı Yeni Hayat'ın başrolü Serkan Çayoğlu oldu. Dizinin BBC yapımı Bodyguard'ın resmi uyarlaması olup olmadığı bilinmezliğini korurken, burada da baş karakterimizin asker kökenli olduğunu not düşmek isterim. Tabii, resmi uyarlama olursa o dizinin ülkemiz şartlarında yayınlanmasının çok mümkün olmadığını, bu yüzden 'esinlenme' ihtimalinin yüksek olduğunu da.

---

Yeter Ali - Fox TV


Limon Film'den Fox TV için yeni bir dizi... Bülent İşbilen ve Serap Danış'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleştirilecek Yeter Ali'nin erkek başrolü Özgürcan Çevik oldu. 

---

Hizmetçiler - Kanal D

Fabrika Yapım'dan Kanal D için yeni bir dizi... Senaryosunu Makbule Kosif ve ekibinin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu'nun oturacağı Hizmetçiler'in kadrosu şekillenmeye başladı. Birsen Altuntaş haberine göre dizinin kadrosuna Ayşenil Şamlıoğlu, Yiğit Kirazcı, Aleyna Solaker, Gamze Karaduman, Selen Domaç, Cansu Fırıncı, Emrah Akkuş, Nilay Erdönmez, Hazal Benli ve Neslihan Arslan dahil oldular. 

---

Şuursuz Aşk


Başrollerinde Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Şuursuz Aşk, 27 Aralık Cuma itibariyle vizyondaki yerini aldı.

---

4N1K 3

Birsen Altuntaş haberine göre daha önce iki filmi ve yine iki dizisi çekilen 4N1K'nin üçüncü filmi için Fabrika Yapım hazırlıklara başlamış. Kadro yüksek ihtimalle değişmeyecektir ancak isimlerini yazmadan önce kadronun duyurulmasını beklemek daha doğru olur. Bakalım, diğer filmlerde olduğu gibi büyük bir ilgiyle karşılanacak mı serinin üçüncü filmi.

---

Zeki Müren'in Öpücüğü


Ünlü senarist Levent Kazak, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla yeni bir filmin haberini verdi... Yönetmen koltuğunda Ezel Akay'ın oturacağı, senaryosu Levenk Kazak'a ait olan Zeki Müren'in Öpücü'nün başrolü ise Haluk Bilginer. Filmle ilgili gelecek yeni haberler neler olacak bakalım.

---

MasterChef Türkiye


Dört aylık mücadelenin ardından MasterChef Türkiye'nin 2019 Şampiyonu, Cemre Uyanık oldu. Tebrikler.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder