Ekrandan Haberler - 30 Aralık 2019-5 Ocak 2020 - Beklenen Kral

6 Ocak 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 30 Aralık 2019-5 Ocak 2020


Haber Başlıkları
- Azize (Yayından kaldırıldı)
- Ferhat ile Şirin (Yayından kaldırıldı)
- Hercai (Kadroda bir ayrılık)
- EDHO (Kadroda bir ayrılık)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Mucize Doktor (Kadroda bir konuk)
- Zalim İstanbul (Yeni senarist)
- Tutunamayanlar (Başlıyor)
- Zemheri (Başlama tarihi)
- Babil (Başlama tarihi)
- Alef (İlk tanıtım)
- Netflix'te 2019'da Türkiye'den en çok izlenenler
- Biz Böyleyiz (Vizyona giriyor)
- Sıfır Bir (Vizyona giriyor)
- Türkler Geliyor (Yeni bir tanıtım)
- Aşk Tesadüfleri Sever 2 (İlk tanıtım)
- 9 Kere Leyla (Yeni film)
- Benimle Söyle (Yeni kanalında)
- Hayalimdeki Gelinlik (Yeni yarışma)

---

Azize - Kanal D

Başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı Azize, yeni yıl arasında sessizce yayından kaldırıldı... Daha önce düşük reytingleri sebebiyle yeni gününde şansını deneyen dizi, 6. bölümünün yayınlanması ardından ekran macerasını final yapmadan noktalamış oldu. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Ferhat ile Şirin - Fox TV

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı Ferhat ile Şirin de yeni yıl arasında yayından kaldırıldı. İlk bölümü itibariyle bir türlü istenen izlenme oranlarını yakalayamayan dizi, 6. bölümünün yayınlanması ardından ekran macerasını final yapmadan noktalamış oldu. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Hercai - Atv




Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai kadrosuna 29. bölümü itibariyle Feride Çetin hamileliği gerekçesiyle veda ediyor. 

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı EDHO kadrosuna Nas Elmas'ın ardından, Selda Alkor da veda ediyor. 

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna Nejat İşler dahil oldu. 

---

Mucize Doktor - Fox TV


Başrollerinde Taner Ölmez, Sinem Güven, Onur Tuna ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor'un 17. bölümüne Nisa Sofiya Aksongur konuk oluyor. 

---

Zalim İstanbul - Kanal D

Başrollerinde Deniz Uğur, Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Sera Kutlubey, Ozan Dolunay, Berker Güven ve Bahar Şahin'in yer aldığı Zalim İstanbul'un Sırma Yanık'ın ardından yeni senaristi en son Elimi Bırakma senaryosunu kaleme alan Tunus Taşçı oldu.

---

Tutunamayanlar - TRT 1


Başrollerinde Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı Tutunamayanlar, 7 Ocak Salı ekran macerasına başlıyor.

---

Zemheri - Show TV


Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı Zemheri, 15 Ocak Çarşamba ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

---

Babil - Star TV


Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta'nın yer aldığı Babil, 17 Ocak Cuma ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

---

Alef - BluTV


Başrollerinde Kenan İmirzalioğlu, Melisa Sözen ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı 8 bölümlük dizi Alef'den ilk tanıtım yayınlandı.

---

Netflix'te 2019'da Türkiye'den en çok izlenenler

Netflix Türkiye, 2019 yılında en çok izlenen yerli ve yabancı yapımları açıkladı. En popüler 10 dizi arasında zirvede Atiye, filmlerde Organize İşler: Sazan Sarmalı, belgesellerde ise Gezegenimiz yer aldı.

Netflix'ten Not: Bu listeler hazırlanırken Netflix’teki dizi, film ve belgeselleri 28 gün içinde en az 2 dakika izleyenler baz alındı. Ve dizilerin popüler sezonlarının istatistiklerine bakıldı.

En Popüler 10 Dizi

1- Atiye
2- La Casa de Papel
3- The Witcher
4- Hakan: Muhafız
5- Stranger Things 3
6- Black Mirror
7- Sex Education
8- The Umbrella Academy
9- The I-Land
10- You

En Popüler 10 Film

1- Organize İşler: Sazan Sarmalı
2- The Irishman
3- 6 Underground
4- Müslüm
5- Aykut Enişte
6- Hedefim Sensin
7- Murder Mystery
8- Arif V 216
9- Triple Frontier
10- I Am Mother

En Popüler 10 Belgesel

1- Gezegenimiz
2- II. Dünya Savaşı'nın En Önemli Olayları (Renkli S1)
3- The Great Hack
4- Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates
5- HOMECOMING: A film by Beyoncé
6- The Mind, Explained
7- Formula 1: Drive to Survive
8- Kedilere Bulaşmayın: İnternette Katil Avı
9- Street Food: Volume 1; Asia
10- The Last Czars

---

Biz Böyleyiz


Başrollerinde Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu, Engin Öztürk, Boran Kuzum ve Hümeyra'nın yer aldığı Biz Böyleyiz, 10 Ocak Cuma vizyona giriyor.

---

Sıfır Bir


Başrollerinde Savaş Satış, Onur Akbay, Cengizhan Yurdutek ve Burak Akyüz'ün yer aldığı Sıfır Bir, 10 Ocak'ta vizyona giriyor.

---

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı


Başrollerinde Emre Kıvılcım, Levent Özdilek, Ece Çeşmioğlu, Ebru Özkan ve Serdar Gökhan'ın yer aldığı Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminden yeni bir tanıtım daha yayınlandı.

---

Aşk Tesadüfleri Sever 2


Başrollerinde Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Güven ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Aşk Tesadüfleri Sever 2'den ilk tanıtım yayınlandı.

---

9 Kere Leyla 


Ezel Akay’ın Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış, Alican Yücesoy gibi isimleri bir araya getiren yeni filmi 9 Kere Leyla’nın çekimlerine başlandı.

Contact Film Works’ün yapımcısı olduğu, dağıtımcılığını ise CGV Mars’ın üstlendiği film, zengin iş adamı Adem’in (Haluk Bilginer) genç sevgilisi Nergis (Elçin Sangu) uğruna evliliğini bitirmeye çalışmasının eğlenceli hikâyesini anlatıyor. Adem boşanmayı reddeden aşırı domestik karısı Leyla’yı (Demet Akbağ) dokuz kere öldürmeyi deniyor ama beceremiyor! Beklenmedik komik sürprizlerle dolu bu yolculukta Adem, istemeden de olsa sadece iyi bir şeye sebep oluyor: "Kadınların yeni bir dünya kurmasına."

---

Benimle Söyle - Fox TV


Daha önce Kanal D'de yayınlanan, Enis Arıkan'ın sunumuyla ekrana gelecek Benimle Söyle yeni sezonuyla yakında Fox TV'de.

---

Hayalimdeki Gelinlik - Star TV


Evlenme kararı alan genç kızların yarışacağı programda, her hafta beş gelin adayı hayallerindeki gelinlik için yarışacak. Tabii yanlarında düğün hazırlıklarının olmazsa olması anneleri ve müstakbel kayınvalideleri de bulunacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder