Ekrandan Haberler - 20-26 Ocak 2020 - Beklenen Kral

27 Ocak 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 20-26 Ocak 2020


Haber Başlıkları
- Çocuk (Final)
- Şaşkın Bakkal 216 (Başladı)
- Savaşçı (Kadroda bir ayrılık)
- EDHO (Kadroda iki yeni isim)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Zalim İstanbul (Kadroda yeni bir isim)
- Sefirin Kızı (Kadroda iki konuk)
- Ramo (Kadroda bir konuk)
- Yasak Elma (Kadroda bir konuk)
- Hekimoğlu (Kadroda bir konuk)
- Hercai (İki yeni ülkede)
- Her Yerde Sen (İki yeni ülkede)
- Yaralı Kuşlar (Kolombiya'da)
- Rise of Empires: Ottoman (Netflix kataloğunda)
- Yeni Hayat (Kadın başrol belli oldu)
- Kral (Kadroda bir yeni isim)
- Jet Sosyete (TV'de ilk)
- Gel Dese Aşk (Kadro tamamlandı)
- Feride (Vizyonda)
- 9 Kere Leyla (Setten ilk kareler)
- Eflatun (Yeni filmler)

---

Çocuk - Star TV


Başrollerinde Nazan Kesal, Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran'ın yer aldığı Çocuk, 28 Ocak Salı, 18. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. 

---

Şaşkın Bakkal 216 - TV8


Başrollerinde Zihni Göktay, Zuhal Yalçın, Levent Akkök, Ceylan Yılmaz, İsa Telci, Ayça Bildik, Mustafa Çelik, Buse Narcı, Gülten Çelik ve Yaşar Mahmutoğlu’nun yer aldığı, senaryosunu Önder Açıkbaş’ın yazdığı Şaşkın Bakkal 216, 25 Ocak Cumartesi ekran macerasına başladı. Dizi her cumartesi saat 10:00'da TV8'de.

---

Savaşçı - Fox TV


Başrollerinde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin yer aldığı Savaşçı kadrosuna Gökçen Gökçebağ veda etti.

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı EDHO kadrosuna Sanem Çelik ve Olcay Yusufoğlu dahil oldu. 

---

Çukur - Show TV




Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna Alara Turan dahil oldu.

---

Zalim İstanbul - Kanal D


Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Sera Kutlubey, Ozan Dolunay, Berker Güven ve Bahar Şahin'in yer aldığı, iki bölüm önce senaryosunu devralan Tunus Taşçı'nın kendi isteğiyle veda ettiği Zalim İstanbul kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Oğuz Peçe dahil oldu.

---

Sefirin Kızı - Star TV


Başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Sefirin Kızı kadrosuna Melis Birkan ve Aras Aydın konuk oluyorlar. 

---

Ramo - Show TV


Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo kadrosuna Ruhi Sarı dört bölümlük konuk oluyor. 

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece ve Nesrin Cevadzade'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Enis Arıkan konuk oluyor. 

---

Hekimoğlu - Kanal D


Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hekimoğlu kadrosuna Filiz Ahmet konuk oldu. 

---

Hercai - Atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, Raninitv haberine göre yakında Mozambik ve Angola'da yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Her Yerde Sen

Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Her Yerde Sen, Raninitv haberine göre yakında Bulgaristan ve Hindistan'da yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Yaralı Kuşlar

Başrollerinde Gizem Arıkan ve Ali Yasin Özegemen'in yer aldığı Yaralı Kuşlar, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Kolombiya'da yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Rise of Empires: Ottoman - Netflix


Başrollerinde Cem Yiğit Üzümoğlu, Tuba Büyüküstün, Sinan Bayraktar, Osman Sonant ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Rise of Empires: Ottoman, 24 Ocak Cuma Netflix kataloğundaki yerini aldı.

---

Yeni Hayat - Kanal D


Erkek başrolünün Serkan Çayoğlu olduğu daha önce ilan edilen Yeni Hayat'ın kadın başrolü Birsen Altuntaş haberine göre, Melisa Aslı Pamuk oldu. Bodyguard esintileri taşıyacak dizide Çayoğlu'nun hayat vereceği Adem karakterinin kızını ise Nisa Sofiya Aksongur canlandıracak. 

---

Kral - Atv


Başrollerinde Özcan Deniz, Burak Deniz ve Pınar Deniz'in yer aldığı, senaryo krizi sonrası hikayesi yeniden inşa edilmeye başlanan Kral kadrosuna Gökhan Mete dahil oldu. 

---

Jet Sosyete - TV8


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sarp Apak'ın yer aldığı, PuhuTV'de yakında 4. sezonuyla dönmeye hazırlanan Jet Sosyete'nin üçüncü sezon bölümleri yakında TV'de ilk kez Star TV'de yayınlanacak.

---

Gel Dese Aşk - Atv


Başrollerinde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı Gel Dese Aşk'ın kadrosu tamamlandı. Dizi, yakında Atv'de başlamaya hazırlanıyor. 

---

Feride 


Başrollerinde Zeynep Çamcı, Ersin Korkut ve Barış Yıldız'ın yer aldığı Feride, 24 Ocak Cuma vizyondaki yerini aldı. 

---

9 Kere Leyla


Başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu'nun yer aldığı 9 Kere Leyla filminden ilk kareler servis edildi. Çekimleri devam eden film, 27 Mart'ta vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor.

---

Eflatun


Yönetmen Cüneyt Karakuş imzası taşıyan bağımsız sinema filmi Eflatun'un başrolleri İrem Helvacıoğlu ve Kerem Bürsin oldular. Okuma provası geçtiğimiz günlerde yapılan filmin çekimlerine de yakında başlanacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder