Ekrandan Haberler - 27 Ocak-2 Şubat 2020 - Beklenen Kral

3 Şubat 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 27 Ocak-2 Şubat 2020


Haber Başlıkları
- Kadın (Final)
- Vuslat (Final kararı)
- Yasak Elma (Kadroda bir ayrılık)
- Savaşçı (Kadroda yeni bir isim)
- EDHO (Kadroda yeni bir isim)
- Zalim İstanbul (Kadroda yeni bir isim)
- Aynen Aynen (Erkek başrol değişti)
- Jet Sosyete (Kaldığı yerden devam)
- Ramo (YouTube'da otuz milyon izlenme)
- Çocuk (Üç ülkede yayınlanacak)
- Hizmetçiler (Çekimlerine başlandı)
- Ya İstiklal Ya Ölüm (Kadroda yeni bir isim)
- Kral (Eylüle ertelendi)
- Eltilerin Savaşı (Vizyonda)
- Aşk Tesadüfleri Sever 2 (Vizyonda)
- Gelincik (Çekimlerine başlandı)
- Hayalimdeki Gelinlik (Başlıyor)

---

Kadın - Fox TV




Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Kadın, 4 Şubat'ta yayınlanacak 81. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Emeklere sağlık.

---

Vuslat - TRT 1

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Vuslat, 44. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. 

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosundan Birsen Altuntaş haberine göre, 70. bölümüyle Tuvana Türkay ayrılmaya hazırlanıyor. 

---

Savaşçı - Fox TV


Başrollerinde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin yer aldığı Savaşçı kadrosuna Anıl Altınöz dahil oldu.

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı EDHO kadrosuna Sanem Çelik yeniden dahil oldu.

---

Zalim İstanbul - Kanal D


Başrollerinde Deniz Uğur, Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Sera Kutlubey, Berk Güven ve Bahar Şahin'in yer aldığı Zalim İstanbul kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Sevinç Kumaş dahil oldu.

---

Aynen Aynen - BluTV


Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı, ilk başta YouTube'da yayınlanan daha sonra BluTV'ye geçen Aynen Aynen'de erkek başrol değişikliği... Sefirin Kızı dizisinde yer alan Uraz Kaygılaroğlu yerine dizinin üçüncü sezonunda Kerem Bürsin kamera karşısına geçecek.

---

Jet Sosyete - PuhuTV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sarp Apak'ın yer aldığı, yılbaşı ardından ara veren Jet Sosyete; Ezgi Mola'nın konuk olduğu yeni bölümüyle 14 Şubat'ta geri dönmeye hazırlanıyor. 

---

Ramo - Show TV

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo, YouTube'da yayınlanan ilk üç bölümüyle otuz milyon izlenmeye ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. 

---

Çocuk

Başrollerinde Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman ve Merve Çağıran'ın yer aldığı Çocuk, Raninitv'de yer alan habere göre, yakında Hırvatistan, Bosna ve Karadağ'da yayınlanmaya hazırlanıyor.

---

Hizmetçiler - Kanal D


Başrollerinde Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı, yakında Kanal D'de ekrana gelmeye hazırlanan Hizmetçiler'in çekimlerine başlandı. 

---

Ya İstiklal Ya Ölüm - TRT 1


Kurtuluş Savaşı'nı konu edinecek mini dizi Ya İstiklal Ya Ölüm kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Burak Yamantürk dahil oldu.

---

Kral - Atv

Başrollerinde Özcan Deniz, Pınar Deniz ve Burak Deniz'in yer aldığı Kral, senaryo krizinin ardından şimdi de yayın tarihinde erteleme yaşadı. Dizi eylül ayına ertelendi ve daha önce anlaşılan Burak Deniz ile Nilperi Şahinkaya kadrodan ayrıldılar.

---

Eltilerin Savaşı


Başrollerinde Gupse Özay, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar ve Ferit Aktuğ'un yer aldığı Eltilerin Savaşı, 31 Ocak Cuma vizyondaki yerini aldı.

---

Aşk Tesadüfleri Sever 2


Başrollerinde Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Aşk Tesadüfleri Sever 2, 31 Ocak Cuma vizyondaki yerini aldı. 

---

Gelincik


Başrollerinde Hande Doğandemir, Kaan Yıldırım ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı Gelincik filminin çekimlerine başlandı. 

---

Hayalimdeki Gelinlik - Star TV


Gelinlerin gelinlik yarışını ekrana taşıyacak Hayalimdeki Gelinlik, 3 Şubat Pazartesi itibariyle hafta içi her gün saat 10:45'te Star TV'de.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder