Ekrandan Haberler - 10-16 Şubat 2020 - Beklenen Kral

17 Şubat 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 10-16 Şubat 2020


Haber Başlıkları
- Jet Sosyete (Aradan döndü)
- Hakan: Muhafız (3. sezon başlama tarihi)
- Afili Aşk (Gün değişikliği)
- Yasak Elma (Kadroda bir ayrılık)
- Payitaht Abdülhamid (Kadroda dört yeni isim)
- Kuruluş Osman (Kadroda iki yeni isim)
- Hercai (Kadroda bir konuk)
- Arka Sokaklar (Kadroda bir konuk)
- Hekimoğlu (Kadroda bir konuk)
- Zalim İstanbul (Yönetmen değişikliği)
- Bir Zamanlar Çukurova (Romanya'da zirvede açılış)
- Öğretmen (İlk tanıtım yayınlandı)
- Gel Dese Aşk (İlk tanıtım yayınlandı)
- Yeni Hayat (Baba-kızdan ilk kare)
- Ay ve Güneş (Erkek başrol belli oldu)
- Bir Annenin Günahı (Erkek başrol belli oldu)
- Netflix'in yeni Türk dizisinde başroller belli oldu
- Nasipse Olur (Vizyonda)
- Bayi Toplantısı (Vizyon tarihi)
- Adanış: Kutsal Kavga (İlk fragman)
- Eflatun (Çekimlerden ilk kareler geldi)
- O Ses Türkiye (Şampiyon belli oldu)
- Dostumun Dünyası (Yeni program)

---

Jet Sosyete - PuhuTV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Ayşenil Şamlıoğlu, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Enis Arıkan'ın yer aldığı Jet Sosyete, verdiği uzun aranın ardından Ezgi Mola'nın konuk olduğu 12. bölümüyle geri döndü. Dizinin yeni bölümleri her perşembe PuhuTV'de.

---

Hakan: Muhafız - Netflix


Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Hakan: Muhafız'ın 3. sezonu 6 Mart Cuma, Netflix kataloğundaki yerini almaya hazırlanıyor. 

---

Afili Aşk - Kanal D


Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Afili Aşk gün değişikliğine gitti... Dizi 15 Şubat itibariyle, artık cumartesileri yeni bölümleriyle ekranda olacak.

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, 71. bölümünde Hakan Karahan veda etmeye hazırlanıyor. 

---

Payitaht Abdülhamid - TRT 1




Başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Cem Özer, Burç Kümbetlioğlu, Faik Ergin ve Tuğçe Kumral dahil oldular.

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna Yurdaer Okur'un ardından, Burak Çelik ve Çağrı Şensoy dahil oldular.

---

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Ferzan Hekimoğlu konuk oluyor. İstanbul'da yapılacak çekimlerde yer alacak karakter için önce Ege Kökenli ile anlaşıldı, hatta kendisi çekimlere de katıldı ancak, daha sonra bilinmeyen bir nedenle karakteri canlandırmaktan vazgeçmesiyle yerine Hekimoğlu ile anlaşıldı. 

---

Arka Sokaklar - Kanal D


Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh'un yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna  543. bölümünde, Bülent Emrah Parlak konuk oldu. 

---

Hekimoğlu - Kanal D


Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hekimoğlu kadrosuna 8. bölümde, Emre Kızılırmak konuk olacak.

---

Zalim İstanbul - Kanal D

Başrollerinde Deniz Uğur, Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Sera Kutlubey, Berker Güven ve Bahar Şahin'in yer aldığı Zalim İstanbul'da yine yönetmen değişikliği gerçekleşti... Gökçen Usta yerine şimdi de reji koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Sönmez'in çektiği ilk bölüm 17 Şubat Pazartesi yayınlanacak.

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv

Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş'in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova Raninitv'de yer alan habere göre, Romanya'da yayınlandığı Kanal D'de ilk bölümüyle reytinglerde birinci sırada yer aldı ve 2 milyon izleyiciye ulaştı.

---

Öğretmen - Fox TV


Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen'in ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Gel Dese Aşk - Atv


Başrollerinde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik'in yer aldığı Gel Dese Aşk'ın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Yeni Hayat - Kanal D


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nisa Sofiya Aksongur ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı Yeni Hayat'ta, dizinin baba-kızı Çayoğlu ile Aksongur'dan ilk kare servis edildi. 

---

Ay ve Güneş - Kanal D


Es Film'in Kanal D için hazırlıklarını sürdürdüğü, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı Hint dizisi İss Pyaar Ko Kya Naam Doon? uyarlaması Ay ve Güneş'in erkek başrolü Kadir Doğulu oldu. 

---

Bir Annenin Günahı - Fox TV


Limon Film'in Fox TV için hazırlıklarını sürdürdüğü, kadın başrolünün daha önce Özge Özberk olduğu ilan edilen Bir Annenin Günahı'nın erkek başrolü Mehmet Aslantuğ oldu.

---

Netflix'in yeni Türk dizisinde başroller belli oldu


Ay Yapım'ın Netflix için hazırlıklarını sürdürdüğü, senaryosu Ece Yörenç tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturacağı henüz ismi duyurulmayan yeni Türk dizisinin başrolleri Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu oldu.

---

Nasipse Olur


Başrollerinde Algı Eke ve Burak Sevinç'in yer aldığı film Nasipse Olur, 14 Şubat Cuma vizyondaki yerini aldı.

---

Bayi Toplantısı


Başrollerinde İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol ve Büşra Pekin'in yer aldığı Bayi Toplantısı, 21 Şubat Cuma vizyona giriyor. 

---

Adanış: Kutsal Kavga


Başrollerinde İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Baki İlhan ve Serdar Deniz'in yer aldığı film Adanış: Kutsal Kavga'nın ilk fragmanı yayınlandı.

---

Eflatun



Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Kerem Bürsin'in yer aldığı, çekimlerine başlanan Eflatun'dan ilk kareler servis edildi. 

---

O Ses Türkiye - tv8


O Ses Türkiye'nin 2020 şampiyonu, Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran oldu. 

---

Dostumun Dünyası - Fox TV


Sunuculuğunu 26 yıldır köpek eğitmenliği yapan Ali Yeşilırmak’ın, yönetmenliğini ise Aylin Durandal’ın üstleneceği “Dostumun Dünyası”, her hafta farklı köpeklerin ve sahiplerinin sıra dışı hikayelerini çok yakında FOX izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. 

Köpeklerin algı yolunu açarak onlarla doğru iletişimi kurmak için yapılması gerekenleri konu alan programda izleyiciler, köpeklerin sorunlarına, sorunun kaynağına inilerek geliştirilen çözümlere ve mutlu sonlara tanık olacaklar

Geçtiğimiz Ekim ayında hayatını kaybeden yetenekli köpeği Max ile tüm Türkiye’ye ismini duyuran başarılı eğitmen Ali Yeşilırmak, Max’in fenomen haline gelme hikayesini de programda anlatacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder