Ekrandan Haberler - 3-9 Şubat 2020 - Beklenen Kral

10 Şubat 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 3-9 Şubat 2020


Haber Başlıkları
- Kuruluş Osman (Kadroda yeni bir isim)
- Arka Sokaklar (En Uzun Soluklu TV Dizisi ödülü)
- Sokağın Çocukları (Başladı)
- Hizmetçiler (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Yeni Hayat (Kadroda yeni bir isim)
- Öğretmen (Kadroda yeni bir isim)
- Ay ve Güneş (Kadroda yeni bir isim)
- Maria ve Mustafa (Kadroda yeni bir isim)
- Bir Annenin Günahı (Kadın başrol)
- Ocak ayında en çok konuşulan diziler
- Netflix, Türkiye için ücretsiz deneme sürümünü kaldırdı
- 9 Kere Leyla (İlk tanıtım yayınlandı)
- Survivor 2020 (Başlıyor)

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Yurdaer Okur dahil oldu. 

---

Arka Sokaklar - Kanal D


Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh'un yer aldığı, 14. sezonuyla ekrana gelen Arka Sokaklar, Yılın Enleri Ödülleri'nde 'En Uzun Soluklu TV Dizisi' ödülünün sahibi oldu. 

---




Sokağın Çocukları - BluTV


Başrollerinde Savaş Satış, Burak Akyüz, Onur Akbay, Gökhan Diğicibaşı, Mehmet Elmas, Vedat Karahan, Melih Konuş ve Emrullah Sürmeli'nin yer aldığı Sıfır Bir'in yaratıcıları tarafından yine BluTV için hazırlanan Sokağın Çocukları, 6 Şubat Perşembe BluTV kataloğundaki yerini aldı.

---

Hizmetçiler - Kanal D


Başrollerinde Seçkin Özdemir, Deniz Baysal ve Algı Eke'nin yer aldığı Hizmetçiler'den ilk tanıtım yayınlandı.

---

Yeni Hayat - Kanal D


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ve Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı Yeni Hayat kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Nilperi Şahinkaya dahil oldu. Şahinkaya dizide, Çayoğlu'nun karakteri Adem'in karısına hayat verecek.

---

Öğretmen - Fox TV


Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Göksü Melek Ulucan dahil oldu. 

---

Ay ve Güneş - Kanal D


Es Film'in Kanal D için hazırlıklarını sürdürdüğü, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı henüz kadın ve erkek başrolünün belli olmadığı Ay ve Güneş kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Tansel Öngel dahil oldu. 

---

Maria ve Mustafa - Atv


NTC Medya'nın Atv için hazırlıklarını sürdürdüğü, senaryosunu Mahinur Ergun'un yazdığı, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturacağı Maria ve Mustafa kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Tamer Levent dahil oldu. Dizinin başrolleri ise henüz belli değil.

---

Bir Annenin Günahı - Fox TV


Limon Film'in Fox TV için hazırlıklarını sürdürdüğü, senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Yüksel Aksu ve Filiz Gülmez Pakman'ın oturacağı Filipinler'de yayınlanan A Mother's Guilt uyarlaması Bir Annenin Günahı dizisinin kadın başrolü Özge Özberk oldu. Dizide, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin dramı ele alınacak.

---

Ocak ayında en çok konuşulan diziler belli oldu

Medya takip kurumu Ajans Press, Ocak ayının televizyon raporunu çıkardı. Ajans Press’in 4 bine yakın gazete ve dergi içeriğinden elde ettiği bilgilere göre, Ocak ayının en çok konuşulan televizyon dizisi 134 haberle FOX ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor oldu. atv’nin Kuruluş Osman’ı113 haberle hakkında en fazla haber yapılan ikinci yapım olurken, Kanal D’den Arka Sokaklar 97 haberle listenin üçüncü sırasına, Hekimoğlu ise 90 haberle dördüncü sırada yer aldı. En çok konuşulanlar sıralamasında beşincilik koltuğuna 82 haberle atv’den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oturdu. 

Star'ın yeni dizisi Babil 81 haberle en çok konuşulan altıncı dizi olurken, Sefirin Kızı 77 haberle yedinci, Show TV'nin Çukur dizisi ve Bir Zamanlar Çukurova 73’er haberle sekizinciliği paylaştı. Yeni başlayan bir diğer yapım Zemheri ise 72 haberle dokuzuncu olurken, Afili Aşk 69 haberle listenin onuncu sırasında yer aldı.

---

Netflix, Türkiye için ücretsiz deneme sürümünü kaldırdı


Netflix, Türkiye'de "30 gün ücretsiz deneme" uygulamasına son verdi. Nedeni herhangi bir şekilde açıklanmasa da, ne sebeple olduğunu en iyi sanal kredi kartı koleksiyonu yapanlar biliyordur sanıyorum. 

---

9 Kere Leyla


Başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu'nun yer aldığı, çekimleri devam eden 9 Kere Leyla filminden ilk tanıtım yayınlandı.

---

Survivor Ünlüler-Gönüllüler



Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla yayınlanacak Survivor Ünlüler-Gönüllüler yeni sezonuna 16 Şubat Pazar başlıyor. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder