Ekrandan Haberler - 17-23 Şubat 2020 - Beklenen Kral

24 Şubat 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 17-23 Şubat 2020


Haber Başlıkları
- Tutunamayanlar (Kadroda iki yeni isim)
- Kalk Gidelim (Kadroda yeni bir isim)
- Hercai (Kadroda bir konuk)
- Jet Sosyete (Kadroda bir konuk)
- Atiye (Kamere arkası yayınlandı)
- Öğretmen (Başlama tarihi)
- Gel Dese Aşk (İlk bölüm tanıtımı)
- Hizmetçiler (İkinci tanıtım)
- Ya İstiklal Ya Ölüm (İlk tanıtım)
- Yeni Hayat (Kadroda yeni bir isim)
- Maria ve Mustafa (Kadın başrol belli oldu)
- 50 Metrekare (Kadroda yeni bir isim)
- Kafa Doktoru (Yeni dizi)
- Özge Özpirinci'li Netflix dizisinde yeni bir isim
- Yeni bir Netflix Türk dizisi daha geliyor
- Netflix Türk yapımlarını dünyaya tanıtacak sistem duyurdu
- 9 Kere Leyla (Teaser afişi (Teaser afişi yayınlandı)
- Karanlık Şehir Hikayeleri (Yeni teaser geldi)
- Survivor 2020 (Kadroda iki yeni isim)
- Hayat Tamircisi (Yeni program)
- Pantene Altın Kelebek (Ödüller veriliyor)

---

Tutunamayanlar - TRT 1



Başrollerinde Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı Tutunamayanlar kadrosuna Arda Kural ve Bora Cengiz dahil oldu.

---

Kalk Gidelim - TRT 1


Başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıel, Erken Sever ve Mehtap Bayrı'nın yer aldığı Kalk Gidelim kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Ecem Karavus dahil oldu.

---

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai kadrosuna 33. bölümünde Yılmaz Gruda konuk oldu. 

---

Jet Sosyete - PuhuTV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sarp Apak'ın yer aldığı Jet Sosyete kadrosuna 13. bölümünde Mehmet Özgür konuk oldu. 

---

Atiye - Netflix




Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger'in yer aldığı Atiye'nin kamera arkası görüntüleri servis edildi.

---

Öğretmen - Fox TV


Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen, 4 Mart Çarşamba ekran macerasına başlıyor. 

---

Gel Dese Aşk - Atv


Başrollerinde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik'in yer aldığı Gel Dese Aşk'tan ilk bölüm tanıtımı yayınlandı.

---

Hizmetçiler - Kanal D


Başrollerinde Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı Hizmetçiler'den ikinci tanıtım yayınlandı.

---

Ya İstiklal Ya Ölüm - TRT 1


Başrollerinde İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Dolunay Soysert ve Osman Sonant'ın yer aldığı Ya İstiklal Ya Ölüm'den ilk tanıtım yayınlandı.

---

Yeni Hayat - Kanal D


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ve Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı Yeni Hayat kadrosuna Devrim Nas dahil oldu.

---

Maria ve Mustafa - Atv


NTC Medya'nın Atv için hazırladığı, senaryosunu Mahinur Ergun'un kaleme aldığı Maria ve Mustafa'nın kadın başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Jessica May oldu.

---

50 Metrekare - Netflix 


Başrollerinde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı 50 Metrekare kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Gaye Gürsel dahil oldu. 

---

Kafa Doktoru - VodafoneTV


Başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Ceren Taşçı ve Beyti Engin'in yer aldığı, senaryosunu Uğraş Güneş'in yazdığı komedi dizisi Kafa Doktoru, 22 Şubat itibariyle VodafoneTV'nin kataloğunda yerini aldı.

---

Özge Özpirinci'li Netflix dizisinde yeni bir isim


Ay Yapım'ın hazırlıklarını sürdürdüğü, başrollerinde Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı, henüz ismi ilan edilmeyen yeni Netflix Türk dizisinin kadrosuna, Burak Yamantürk de dahil oldu.

---

Yeni bir Netflix Türk dizisi daha geliyor

Netflix'ten Rise of Empires: Ottoman'ın yönetmeni Emre Şahin'in yeniden yönetmen koltuğunda oturacağı bir Türk yapımı dizi daha geliyor. Charles King'in Pera Palas'ta Gece Yarısı kitabından uyarlanacak diziyle ilgili gelişmeler geldikçe Ekrandan Haberler'de yer bulacak.

---

Netflix Türk yapımlarını dünyaya tanıtacak sistem duyurdu

Netflix tarafından bugün kullanıcılara yeni bir içerik koleksiyonu sunuldu. İzleyiciler, bu koleksiyon sayesinde Türkiye'de üretilen orijinal ve lisanslı yapımları tek bir başlık altında görebilecek. "Made in Turkey" başlığıyla sunulan içeriklere, 190 ülkedeki 167 milyonu aşkın üye tarafından hızlı ve kolay erişim sağlanabilecek. Türkiye'de üretilen yapımların dünyaya tanıtılmasını hedefleyen ve "netflix.com/MadeInTurkey" adresinden ulaşılabilen koleksiyonu, Netflix üyesi olmadığı halde içerik listesini görmek isteyen kişiler de ziyaret edilebilecek.

---

9 Kere Leyla 


Başrollerinde Demet Akbağ, Haluk Bilginer ve Elçin Sangu'nun yer aldığı, çekimleri devam eden sinema filmi 9 Kere Leyla'dan teaser afişi yayınlandı.

---

Karanlık Şehir Hikayeleri


Başrollerinde Mert Fırat, Melisa Aslı Pamuk ve Timur Acar'ın yer aldığı sinema filmi Karanlık Şehir Hikayeleri'nden yeni bir teaser yayınlandı.

---

Survivor 2020 - tv8



Ünlüler takımından iki ismin birden sağlık sorunları sebebiyle ayrılması sonrası, yerlerine Erman Altıkardeş ve İrem Akın yarışa dahil oldular. 

---

Hayat Tamircisi - Kanal D


Farklı içeriği ile izleyicinin beğenisini kazanacak programda, hayvan dostlarımızın hem bedensel hem de ruhsal sorunlarına çare olmak için kendini adayan nam-ı diğer Hayat Tamircisi Hasan Kızıl’ın hikayeleri ekrana gelecek. Hasan Kızıl, farklı nedenlerle yürüyemeyen her türlü engelli canı mutlu sona ulaştırmak için zorlu bir mücadelenin içine girecek. Geçirdiği trafik kazası sebebiyle veya yaşadığı hastalıklar nedeni ile yürüme yetisini kaybeden bu hayvan dostlarımızın hem duygusal hem de mutlu anlarını ekrana taşıyacak. Daha önce kendi imkânlarıyla 500’den fazla engelli canı yürütmeyi başararak hayatlarını tamir eden Hasan Kızıl’a programda veteriner hekim Esra Şenol eşlik edecek.

---

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni - Kanal D/Teve2


Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumuyla ekrana gelecek 46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 28 Şubat Cuma 19:45 itibariyle hem Kanal D hem de Teve2'den canlı yayınla ekranda olacak. Bakalım ödüllerin sahipleri kimler olacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder