Ekrandan Haberler - 24 Şubat-1 Mart 2020 - Beklenen Kral

2 Mart 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 24 Şubat-1 Mart 2020


Haber Başlıkları
- Afili Aşk (Gün değişikliği)
- Hercai (Yönetmen değişikliği)
- Yasak Elma (Kadroda bir ayrılık/Bir yeni isim)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Vuslat (Kadroda bir ayrılık)
- Mucize Doktor (Kadroda bir konuk)
- Tutunamayanlar (Kadroda yeni bir isim)
- Öğretmen (Başlıyor)
- Hizmetçiler (Başlıyor)
- Gel Dese Aşk (Başlıyor)
- Ya İstiklal Ya Ölüm (Başlama tarihi)
- Alef (Yeni bir tanıtım)
- Yeni Hayat (İlk tanıtım)
- Bir Annenin Günahı (Kadroda dört yeni isim)
- Hay Sultan (Yeni dizi)
- Yetimhane (Yeni dizi)
- Sen Kapımı Çal (Yeni dizi)
- Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni iptal edildi
- Netflix'ten günlük popüler içerik sıralaması
- TLC, En Güvenilir TV Kanaları listesinde ikinci
- Nuh Tepesi (Vizyona giriyor)
- Yedinci Koğuştaki Mucize (Netflix'te)
- Kar Kırmızısı (Başroller)
- Dostumun Dünyası (Başlıyor)
- Survivor 2020 (Bir ayrılık bir diskalifiye)

---

Afili Aşk - Atv

Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Afili Aşk, yeniden gün değişikliğine gitti. Yayın hayatına çarşamba gününde başlayan, daha sonra cumartesi gününe taşınan dizi, 5 Mart itibariyle artık perşembe akşamları ekrana gelecek.

---

Hercai - Atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai'de yönetmen değişikliği... İlk bölümünden beri dizinin yönetmen koltuğunda oturan Cem Karcı, diziye veda etti. Yerine ise Vuslat'ın yönetmenliğini yapan Barış Yöş ile anlaşıldığı duyuruldu. Karcı'nın emeklerine sağlık, Yöş'e ise kolaylıklar.

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosundan 70. bölümünde Tuvana Türkay ayrıldı. Birsen Altuntaş haberine göreyse kadroya Gökhan Alkan, Yıldız'a partner olarak dahil oldu. 

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna Uğur Aslan dahil oldu.

---

Vuslat - TRT 1


Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı, bir bölüm sonra final yapacak Vuslat kadrosuna 42. bölümünde Baran Bölükbaşı veda etti.

---

Mucize Doktor - Fox TV


Başrollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor'a, Suat Sungur konuk olacak.

---

Tutunamayanlar - TRT 1


Başrollerinde Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı Tutunamayanlar kadrosuna 7. bölümünde İbrahim Büyükak konuk oldu.

---

Öğretmen - Fox TV


Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen, 4 Mart Çarşamba ekran macerasına başlıyor. 

---

Hizmetçiler - Kanal D


Başrollerinde Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı Hizmetçiler, 7 Mart Cumartesi ekran macerasına başlıyor. 

---

Gel Dese Aşk - Atv


Başrollerinde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik'in yer aldığı Gel Dese Aşk, 8 Mart Pazar ekran macerasına başlıyor.

---

Ya İstiklal Ya Ölüm - TRT 1


Başrollerinde İlker Kızmaz Birkan Sokullu Dolunay Soysert Osman Sonant Hilmi Cem İntepe Rıza Kocaoğlu'nun yer aldığı Ya İstiklal Ya Ölüm, 16 Mart Pazartesi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

---

Alef - BluTV


Başrollerinde Kenan İmirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in yer aldığı Alef'ten yeni bir tanıtım daha geldi.

---

Yeni Hayat - Kanal D


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ve Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı Yeni Hayat'tan ilk tanıtım geldi.

---

Bir Annenin Günahı - Fox TV


Başrollerinde Özge Özberk ve Mehmet Aslantuğ'un yer aldığı, Filipinler yapımı A Mothers Guilt uyarlaması olan Bir Annenin Günahı kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Ayça İnci, Didem İnselel, Mert Yazıcıoğlu ve Pamir Pekin dahil oldu. 

---

Hay Sultan - TRT 1


TRT 1'den Ramazan ayına özel yeni bir dizi... Başrolünde Çetin Tekindor'un oynayacağı 30 bölümlük Hay Sultan'da İslam tarihinin önemli isimlerinden Abdülkadir Geylani'nin hayatı ele alınacak. Senaryosunu İsa Yıldız'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturduğu dizinin kadrosunda ayrıca Kerem Arslanoğlu (Eşref), Kevork Malikyan (Mansur), Gülper Özdemir (Sofya) ve Cemal Toktaş (Molla Faysal) gibi isimler de yer alıyor.

---

Yetimhane - 


Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstleneceği yeni bir dizi... Birsen Altuntaş haberine göre Beren Gökyıldız'ın başrolünde yer alacağı Yetimhane yakında ekranda olacak.

---

Sen Kapımı Çal - Fox TV

MF Yapım'dan Fox TV için yeni bir yazlık dizi... Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturduğu kod adı Sen Kapımı Çal'ın Birsen Altuntaş haberine göre cast çalışmaları devam ederken, nisan sonunda çekimlerinin başlaması planlanmakta.

---

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni iptal edildi


Bu yıl 46.'sının düzenlenmesi planlanan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 27 Şubat'ta verdiğimiz 33 şehit sonrası iptal edildi. Şehitlerimize rahmet, ailelerine baş sağlığı dilerim.

---

Netflix'ten günlük popüler içerik sıralaması


Raninitv'de yer alan habere göre, Netflix'ten yeni bir özelliğin duyurusu geldi. Platform bundan sonra en popüler içeriklerini sistemde günlük olarak duyurma kararı aldı. Üyeler platforma girdikten sonra Diziler veya Filmler sekmesine tıklayıp aşağı doğru indiklerinde artık “Türkiye'de Bugünün Top 10 Dizi Listesi” ve “Türkiye'de Bugünün Top 10 Film Listesi” isimli yeni sekmeleri görebiliyorlar. 

---

TLC, En Güvenilir TV Kanaları listesinde ikinci

Xsights Araştırma ve Danışmanlık tarafından Marketing Türkiye için 500 katılımcıyla gerçekleştirilen Medya ve Güven Araştırması sonucunda TLC’nin en güvenilen başlıca kanallardan biri olduğu ortaya çıktı.

13 – 20 Ocak 2020 tarihleri arasında Marketing Türkiye için Xsights Araştırma ve Danışmanlık’ın gerçekleştirdiği Medya ve Güven Araştırması, Xsight’ın online platformu Türkiye’nin Sesi Paneli’nde yayınlandı. Toplamda 500 katılımcıyla gerçekleştirilen online araştırmada, TLC, yüzde 11,8 oranıyla ‘En Güvenilir Kanal Listesi’nde ikinci sırada yer aldı.

---

Nuh Tepesi



Başrollerinde Haluk Bilginer, Ali Atay, Mehmet Özgür, Arın Kuşaksızoğlu ve Hande Doğandemir'in yer aldığı, Amerika Tribaca Film Festivali'nden iki, Adana Altın Koza Film Festivali'nden bir ödül sahibi olan Nuh Tepesi, 6 Mart Cuma vizyona giriyor.

---

Yedinci Koğuştaki Mucize



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Sarp Akkaya ve Deniz Baysal'ın yer aldığı Yedinci Koğuştaki Mucize filmi, 11 Mart itibariyle Netflix kataloğundaki yerini alacak.

---

Kar Kırmızısı



Atalay Taşdiken'den yeni bir film... Birsen Altuntaş haberine göre çekimleri Kars'ta yapılan Kar Kırmızısı filminin başrollerinde Mehmet Usta ve Özge Gürel yer almakta.

---

Dostumun Dünyası - Fox TV


Sunuculuğu köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak'ın yapacağı, köpeklerin algı yolunu açarak onlarla doğru iletişimi kurmak için yapılması gerekenleri konu alan Dostumun Dünyası, 7 Mart Cumartesi başlıyor. 

---

Survivor 2020 - TV8


Survivor'ın 1 Mart akşamı yayınlanan yeni bölümünde, Erman Altıkardeş yarışmalardaki tutumu sebebiyle diskalifiye edildi. Fatma Günaydın ise ayağındaki sakatlığın ciddiyeti sebebiyle yarışmaya veda etti. Yerlerine iki takıma da birer yeni oyuncu gelecek.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder