Ekrandan Haberler - 2-8 Mart 2020 - Beklenen Kral

9 Mart 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 2-8 Mart 2020


Haber Başlıkları
- Vuslat (Final)
- Afili Aşk (Final kararı)
- Hakan: Muhafız (3. sezonu yayınlandı)
- EDHO (Kadroda bir ayrılık)
- Yasak Elma (Kadroda bir ayrılık/Bir yeni isim)
- Arka Sokaklar (Kadroda bir ayrılık)
- Payitaht Abdülhanid (Kadroda beş yeni isim)
- Kuruluş Osman (Kadroda iki yeni isim)
- Hekimoğlu (Kadroda yeni bir isim)
- Mucize Doktor (Kadroda yeni bir isim/Bir konuk)
- Tutunamayanlar (Küçük Prens geliyor)
- Baraj (Başlama tarihi)
- Alef (Yeni bir tanıtım)
- Yeni Hayat (Afişi yayınlandı)
- Bir Annenin Günahı (Çekimlerine başlandı)
- Maria ve Mustafa (Erkek başrol belli oldu)
- Hay Sultan (Kadroda iki yeni isim)
- Nuh Tepesi (Vizyonda)
- 9 Kere Leyla (Fragmanı yayınlandı)

---

Vuslat - TRT 1


Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Vuslat, 9 Mart Pazartesi 44. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. 

---

Afili Aşk - Kanal D

Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Afili Aşk, Birsen Altuntaş haberine göre 38. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor.

---

Hakan: Muhafız - Netflix


Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Onur Saylak ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Hakan Muhafız, 3. sezonuyla 6 Mart Cuma itibariyle Netflix kataloğundaki yerini aldı. 4. sezonu, dizinin son sezonu olacak.

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna, 159. bölümünde Mustafa Üstündağ veda ediyor. 

---

Yasak Elma - Fox TV



Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Hakan Karahan veda etti. Onun ayrılığı sonrası 72. bölümü itibariyle Gökhan Alkan kadroya dahil oluyor.

---

Arka Sokaklar - Kanal D


Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre 547. bölümünde Wilma Elles veda ediyor. 

---

Payitaht Abdülhamid - TRT 1


Başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid kadrosuna Cem Özer, Burç Kümbetlioğlu, Tuğçe Kumral, Faik Ergin ve Esra Kılıç dahil oldu. 

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna 14. bölüm itibariyle Tolga Akkaya ve Atilla Güzel dahil oldu.

---

Hekimoğlu - Kanal D


Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hekimoğlu kadrosuna 10. bölümünde Güven Kıraç dahil oldu.

---

Mucize Doktor - Fox TV



Başrollerinde Taner Ölmez, Sinem Güven, Onur Tuna ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor kadrosuna 26. bölümünde Merve Dizdar dahil oldu. Ayrıca 26. bölümünde diziye başarılı çocuk oyuncu Fuat Fatih Odabaşı konuk oluyor.

---

Tutunamayanlar - TRT 1


Başrollerinde Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı Tutunamayanlar kadrosuna 9. bölüm itibariyle Küçük Prens olarak Arda Kural dahil oluyor. Dizinin yine aynı bölümünün sonunda ise izleyiciyi güzel bir sürpriz bekliyor.

---

Baraj - Fox TV


Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Baraj, 17 Mart Salı ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

---

Alef - BluTV


Başrollerinde Kenan İmirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in yer aldığı Alef'ten yeni bir tanıtım daha geldi.

---

Yeni Hayat - Kanal D


Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Yeni Hayat'ın afişi yayınlandı. 

---

Bir Annenin Günahı - Fox TV


Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı, kod adı Bir Annenin Günahı olan dizinin çekimlerine başlandı. 

---

Maria ve Mustafa - Atv


Kadın başrolünün Jessica May olduğu Maria ve Mustafa'da erkek başrol, Birsen Altuntaş haberine göre Hilmi Cem İntepe oldu. Dizide ayrıca bir de senarist değişikliği gerçekleşti. Mahinur Ergun ile yollar ayrıldı ve yerine Birol Elginöz ile anlaşıldı. 

---

Hay Sultan - TRT 1


Başrolünde Çetin Tekindor'un yer aldığı, Ramazan boyunca ekranda olacak Hay Sultan kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Olcay Kavuzlu ve Esat Polat Güler dahil oldular.

---

Nuh Tepesi


Başrollerinde Haluk Bilginer, Ali Atay, Hande Doğandemir ve Mehmet Özgür'ün yer aldığı Tribeca Film Festivali ve Altın Koza ödüllü Nuh Tepesi, 6 Mart Cuma vizyondaki yerini aldı.

---

9 Kere Leyla


Başrollerinde Demet Akbağ, Haluk Bilginer ve Elçin Sangu'nun yer aldığı, Ezel Akay imzası taşıyan 9 Kere Leyla'nın fragmanı yayınlandı. Film, 20 Mart'ta vizyona girmeye hazırlanıyor. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder