Ekrandan Haberler - 16-22 Mart 2020 - Beklenen Kral

23 Mart 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 16-22 Mart 2020


Haber Başlıkları
- Güvercin (Final kararı)
- Savaşçı (Yeni bölüm yayınlanmadı)
- Şampiyon (Yeni bölüm yayınlanmadı)
- Çukur (Yeni bölüm yayınlanmayacak)
- Hizmetçiler (Yeni bölüm yayınlanmayacak)
- Aynen Aynen (4. sezon onayını aldı)
- EDHO (Kadroda yeni bir isim)
- Jet Sosyete (Kadroda bir konuk)
- Yeni Hayat (Başlama tarihi ertelendi)
- Yarım Kalan Aşklar Dairesi (Yeni dizi)
Vatanım Sensin (Şili'de)
- Hayaller Bizim İki Gözüm (BluTV özel yapımı)
- Koronavirüs sebebiyle seti durdurulan diziler

---

Güvercin - Star TV

Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada'nın yer aldığı Güvercin, Birsen Altuntaş haberine göre aldığı düşük izlenme oranları sebebiyle 16. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor.

---

Savaşçı - Fox TV

Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun yer aldığı Savaşçı'nın 22 Mart'ta ekrana gelmesi gereken 97. bölümü, Koronavirüs yüzünden çekimlerin durdurulması sebebiyle yayınlanmadı. Bunun yerine Mucize Doktor tekrarı ekrana geldi. 

---

Şampiyon - TRT 1

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı Şampiyon'un 22 Mart'ta ekrana gelmesi gereken 25. bölümü, Koronavirüs yüzünden çekimlerin durdurulması sebebiyle yayınlanmadı. Bunun yerine dizinin tekrar bölümü ekrana geldi. 



---

Çukur - Show TV

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur'un 23 Mart'ta ekrana gelmesi gereken 3. sezon 26. bölümü, Koronavirüs yüzünden çekimlerin durdurulması sebebiyle yayınlanmayacak. Bunun yerine Enes Batur'un başrolünde olduğu Gerçek Kahraman filmi, TV'de ilk kez ekranda olacak. 

---

Hizmetçiler - Kanal D

Başrollerinde Deniz Baysal, Seçkin Özdemir ve Algı Eke'nin yer aldığı Hizmetçiler'in 28 Mart'ta ekrana gelmesi gereken 4. bölümü, Koronavirüs yüzünden çekimlerin durdurulması sebebiyle yayınlanmayacak. Bunun yerine akışa ne koyulacağı ise henüz belli değil. 

---

Aynen Aynen - BluTV


Başrollerinde Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin'in yer aldığı, geçtiğimiz günlerde 3. sezon finalini gerçekleştiren Aynen Aynen, 4. sezon onayını aldı.

---


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Ali Sürmeli dahil oluyor.

---

Jet Sosyete - PuhuTV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren ve Enis Arıkan'ın yer aldığı Jet Sosyete kadrosuna, 3. sezon 16. bölümünde Kadir Doğulu konuk oldu. 

---

Yeni Hayat - Kanal D

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Yeni Hayat'ın daha önce 26 Mart olarak duyurulan başlangıç tarihi, kanalın yeni duyurusuyla ertelendi. Ne zaman ekrana gelmeye başlayacağı ise henüz belli değil. 

---

Yarım Kalan Aşklar Dairesi - BluTV


Tims&B'den BluTV için yeni bir dizi... Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Umur Turagay'ın oturacağı Yarım Kalan Aşklar Dairesi'nin kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Hande Erçel oldu. Kadrosunda Ali Atay'ın da yer alacağı dizinin yayınlanma tarihi henüz net değil. 

---

Vatanım Sensin

Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in yer aldığı Vatanım Sensin, Raninitv'de yer alan habere göre 16 Mart itibariyle Şili'de, Eres mi Vida adıyla yayınlanmaya başladı.

---

Hayaller Bizim İki Gözüm - BluTV


İstanbul’un Boğaz görmeyen bölgelerindeki hayalperestlerin düşlerini ve günlük hayatlarını samimi bir şekilde sunacak olan BluTV özel yapımı 'Hayaller Bizim İki Gözüm'ün tanıtım videosu yayınlandı. Yönetmenliğini 'Benim Varoş Hikâyem''in yaratıcısı olan Yunus Ozan Korkut’un üstlendiği BluTV özel yapımı 'Hayaller Bizim İki Gözüm' belgeseli 25 Mart Çarşamba günü başlıyor.

---

Koronavirüs sebebiyle seti durdurulan diziler

Çin'de başlayıp tüm dünyayı bir kaosa sürükleyen Koronavirüs, tüm sektörleri yavaş yavaş etkilemeye başlarken, bundan dizi sektörü de nasibini aldı. Elbette her dizi de set arası vermedi.7 ila 14 gün arasında seti durdurulan dizilerin listesi aşağıdadır. Bu dizilere yenilerinin eklenmesi de mümkün, hatta bana sorarsanız tamamımın seti durdurulmalı. Bakalım, ilerleyen günlerde bu konuda nasıl bir gelişme yaşanacak. 

Bu süreçte stok bölümü olan dizilerin yeni bölümü, olmayan dizilerin tekrarı ekrana gelecek.

*Savaşçı - Fox TV
*Bir Annenin Günahı - Fox TV
*Hekimoğlu - Kanal D
*Ramo - Show TV
*Kuruluş Osman - Atv
*Yeni Hayat - Kanal D
*Babil - Star TV
*Çukur - Show TV
*Bir Zamanlar Çukurova - Atv
*Zalim İstanbul - Kanal D
*Beyrutlu Gelin - Star TV
*50 Metrekare - Neflix
*Hizmetçiler - Kanal D
*Seksenler - TRT 1
*Şampiyon - TRT 1
*Payitaht Abdülhamid - TRT 1
*Tutunamayanlar - TRT 1
*Benim Adım Melek - TRT 1
*Mucize Doktor - Fox TV
*Yasak Elma - Fox TV
*Doğduğun Ev Kaderindir - TV8
*Zümrüdüanka - Fox TV
*Güvercin - Star TV

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder