Ekrandan Haberler - 23-29 Mart 2020 - Beklenen Kral

30 Mart 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 23-29 Mart 2020


Haber Başlıkları
- Zalim İstanbul (Bir senarist daha gitti)
- Jet Sosyete (Korona özel bölümü)
- Alef (Yeni bir tanıtım)
- Aşk 101 (Başlama tarihi)
- Dudullu Postası (TV'de ilk kez)
- Aşk Bu Mu? (Netflix kataloğunda)
- 7. Koğuştaki Mucize (Netflix Fransa'nın gözdesi)
- Çekimlere ara veren diziler
- Survivor 2020 (Bir diskalifiye/bir takım değişikliği)

---

Zalim İstanbul - Kanal D


Başrollerinde Deniz Uğur, Fikret Kuşkan ve Mine Tugay'ın yer aldığı Zalim İstanbul'da senarist değişikliklerinin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz haftaki jenerikte, senaryo ekibine dahil edilen son isim Baykut Badem'in de adı yer almadı. Mevcut senaryo ekibinden memnunlarsa neden sürekli yeni bir senarist takviyesi yapıldığı, yok eğer memnun değillerse günün sonunda aynı ekibe senaryo teslim etmenin mantığını ise anlayabilmiş değilim. 

---

Jet Sosyete - Star TV


Gülse Birsel imzalı "Jet Sosyete", Corona günlerine özel bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Tüm oyuncuların evlerinden görüntülü konuşma ile sete girmeden çektikleri, 8 Nisan Çarşamba Star TV'de yayınlanacak bölümde, corona günlerinde hepimizin yaşadıkları mizahi bir bakış ile anlatılacak.

---

Alef - BluTV


Başrollerinde Kenan İmirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in yer aldığı, 10 Nisan'da BluTV kataloğuna eklenmeye başlayacak Alef'ten yeni bir tanıtım daha geldi. 

---

Aşk 101 - Netflix


Başrollerinde Alina Boz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Selahattin Paşalı ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı yeni Türk Netflix dizisi Aşk 101, 24 Nisan'da ilk sezonuyla Netflix kataloğunda yerini alacak.

---



Dudullu Postası - Kanal D


Başrollerinde Güven Kıraç, Ayda Aksel, Erkan Can, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Bülent Şakrak ve Levent Tülek'in yer aldığı, BluTV dizisi Dudullu Postası, 2 Nisan Perşembe itibariyle Kanal D'de TV'de ilk kez yayınlanmaya başlayacak. 

---

Aşk Bu Mu? - Netflix


Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Kubilay Aka'nın yer aldığı Türk filmi Aşk Bu Mu?, 27 Mart itibariyle Netflix kataloğundaki yerini aldı. 

---

7. Koğuştaki Mucize - Netflix


Fransa yeni koronavirüs ile mücadele kapsamında karantinayı 15 Nisan'a kadar uzattı. Sokağa çıkmanın kısıtlandığı ülkede insanlar bir hafta sonunu daha evlerinde geçirdiler. Karantinanın sürdüğü bu günlerde ise 2019 yapımı "7. Koğuştaki Mucize" filmi 28 Mart Cumartesi Netflix Fransa'da en çok izlenen 2. içerik oldu. Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksangur ve Deniz Baysal'ın başrollerini oynadığı film Türkiye'deki sinemalarda 5 milyon 316 bin kişi tarafından izlenmiş, vizyondan kalkması ardından Netflix kataloğuna eklenmişti.

---

Çekimlere ara veren diziler

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi sebebiyle, Türk dizi sektöründe de haklı olarak setler ara vermeye başladı. Bu yönde karar almayan ya da verdikleri kısa ara sonrası dizilerinin çekimlere devam etmesini isteyen tek kanal ise Atv oldu. Atv dizileri dışında tüm diğer kanalların dizileri ise setlerine ara verdi.

---

Survivor 2020 - TV8


Sağlık problemleri sebebiyle hiçbir sezonda olmadığı kadar çok yarışmacının diskalifiye olduğu Survivor'da, şimdi de Meryem Kasap sakatlığı yüzünden diskalifiye oldu. Koronavirüs pandemisi sebebiyle Türkiye'nin uluslararası uçuşları sonlandırması sebebiyle, takımların dengelenmesi adına Ünlüler takımından Barış Murat Yağcı, Gönüllüler takımına dahil oldu. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder