Ekrandan Haberler - 30 Mart-5 Nisan 2020 - Beklenen Kral

6 Nisan 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 30 Mart-5 Nisan 2020


Haber Başlıkları
- Jet Sosyete (EvdeKal özel bölümü)
- Alef (Başlıyor)
- Öğretmen (Fresh TV Fiction listesinde)
- Kuruluş Osman (MIP TV 2019'un gözdelerinden)
- Hercai (Üç hafta ara)
- Gel Dese Aşk (Çekimleri durdu)
- Sefirin Kızı (Üç yeni ülkede)
- Benim Adım Melek (Ukrayna'da)
- Ev Yapımı (Korona'ya özel dizi)
- Elimi Bırakma (Ukrayna'da)
- Aşk-ı Memnu (Yeniden yayınlanıyor)
- Doktorlar (Yeniden yayınlanıyor)
- Anne (Yeniden yayınlanıyor)
- Ferhunde Hanım ve Kızları (Yeniden yayınlanıyor)
- Uğurlugiller (Yeniden yayınlanıyor)
- Perihan Abla (Yeniden yayınlanıyor)
- Yedi Numara (Yeniden yayınlanıyor)
- Yeditepe İstanbul (Yeniden yayınlanıyor)
- Yedinci Koğuştaki Mucize (Dünyayı sallıyor)
- Gerçeğin Peşinde (Geri dönüyor)
- Hayat Tamircisi (Başlıyor)

---

Jet Sosyete - Star TV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş ve Sarp Apak'ın yer aldığı Jet Sosyete, EvdeKal özel bölümüyle, 8 Nisan Çarşamba Star TV'de ekrana gelecek. 

---

Alef - BluTV


Başrollerinde Kenan İmirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in yer aldığı Alef, 10 Nisan itbariyle BluTV kataloğundaki yerini alacak. 

---

Öğretmen - Fox TV


Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Serkan Keskin ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen, her yıl Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ancak bu yıl Koronavirüs sebebiyle online olarak gerçekleştirilen MIP TV'de, Fresh TV Fiction listesine girmeyi başaran tek Türk dizisi oldu. 

---

Kuruluş Osman - Atv




Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman, her yıl Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ancak bu yıl Koronavirüs sebebiyle online olarak gerçekleştirilen MIP TV'de, “One TV Year In The World Cracking Audience Trends” sunumunda 2019’un en iyi çıkış yapan dizileri listesinde yer alan tek Türk dizisi oldu. 

---

Hercai - Atv

Başrollerinde Ebru Özkan ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, 3 Nisan haftası ekrana üç hafta ara verdi. 

---

Gel Dese Aşk - Atv

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik'in yer aldığı Gel Dese Aşk'ın çekimlerine de ara verildi. Aynı zamanda dizinin yayınına da ara verildi. Açıkçası reytingleri çokça düşük olan dizinin bir daha geri dönüp dönmeyeceğini pek merak ediyorum. 

---

Sefirin Kızı - Star TV

Başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Sefirin Kızı, raninitv'de yer alan habere göre Uruguay'da Canale 10'da, Paraguay'da Telefuturo'da, Bolivya'da ise Unitel'de yakında yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Benim Adım Melek - TRT 1

Başrolünde Nehir Erdoğan'ın yer aldığı Benim Adım Melek, raninitv'de yer alan habere göre yakında Ukrayna'nın Inter UA kanalında yayınlanmaya başlayacak.

---

Ev Yapımı - TRT 1


Oyuncuların kendi evlerinde ve tamamen kendi imkanlarında çektikleri dizi Ev Yapımı, 9 Nidan Perşembe akşamı TRT 1’de! Senaryosu Birol Güven tarafından kaleme alınan dizide Rasim Öztekin, Esra Öztekin, Şoray Uzun, Elçin Şoray, Nihan Dorukan, Necmi Yapıcı, Emre Yapıcı, Murat Aras, Ayşe Tolga, Aşkın Şenol, Zeki Yılmaz, Baran Karaoğlan ve Aslı Bektaş evlerinden Ev Yapımı'nı izleyiciyle buluşturacaklar.

---

Elimi Bırakma 

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı, yayınlanan 59 bölümü ardından ekran macerasını noktalayan Elimi Bırakma, raninitv'de yer alan habere göre yakında Ukrayna'nın Inter UA kanalında da yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Aşk-ı Memnu - Kanal D


Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın yer aldığı Aşk-ı Memnu, 6 Nisan Pazartesi itibariyle hafta içi her gün 10:45'de ekranda olacak.

---

Doktorlar - TEVE2


Başrollerinde Yasemin Özilhan, Kutsi, Melike Güner, Aysun Kayacı, Mehmet Aslan, Yağmur Atacan, Bekir Aksoy ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yer aldığı Doktorlar, 6 Nisan Pazartesi itibariyle hafta içi her gün 17:30'da ekranda olacak.

---

Anne - Star TV


Başrollerinde Cansu Dere, Vahide Perçin, Gonca Vuslateri ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Anne, 6 Nisan'dan itibaren her pazartesi saat 20:00'de ekranda olacak.

---

Ferhunde Hanım ve Kızları - TRT 1


1993-1999 yılları arasında TRT1'de yayınlanan, başrollerinde Beyhan Saran, Baykal Saran, Güven Hokna, Melek Baykal ve Şahap Sayılgan'ın olduğu Ferhunde Hanım ve Kızları, 6 Nisan Pazartesi itibariyle hafta içi her gün saat 07:45'de ekranda olacak.

---

Uğurlugiller - TRT 1


1988-1991 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan, başrollerinde Yıldız Kenter, Şükran Güngör, Tevfik Gelenbe, Ahyan Kavas, Mübeccel Vardar ve Gül Onat'ın bulunduğu Uğurulugiller, 11 Nisan Cumartesi itibariyle her hafta sonu 07:45'de ekranda olacak.

---

Perihan Abla - TRT 1


1986-1988 yılları arasında TRT1'de yayınlanan, başrollerinde Perran Kutman, Şevket Altuğ, Ercan Yazgan, Tuluğ Çizgen ve Cihat Tamer'in yer aldığı Perihan Abla, 11 Nisan Cumartesi itibariyle her hafta sonu 11:00'de ekranda olacak.

---

Yedi Numara - TRT 1


2000-2003 yılları arasında TRT1'de yayınlanan, başrollerinde Şebnem Sönmez, Engin Alkan, Tuba Erdem, Okan Selvi, Ayça Mutlugil, Nuray Uslu, Gülden Güney, Olgun Şimşek ve Ruhi Sarı'nın yer aldığı Yedi Numara, 11 Nisan Cumartesi itibariyle her hafta sonu saat 14:15'de ekranda olacak.

---

Yeditepe İstanbul - TRT 1


2001-2002 yılları arasında TRT1'de yayınlanan, başrollerinde Zuhal Olcay, Emre Kınay, Uğur Polat ve Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Yeditepe İstanbul, 11 Nisan Cumartesi itibariyle her hafta sonu saat 16:05'de ekranda olacak.

---

Yedinci Koğuştaki Mucize

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Deniz Baysal ve Sarp Akkaya'nın yer aldığı Yedinci Koğuştaki Mucize, yalnızca Fransa değil Amerika, İspanya, Yunanistan, Arjantin, Meksika, Brezilya, Kolombiya, Fas, Venezuela, Dominik, Şili, Romanya, Katar, Paraguay, Belçika gibi birçok ülkenin sıralamasında da ilk 10'a girerek büyük bir başarıya daha imza attı. 

---

Gerçeğin Peşinde - Star TV

İnci Ertuğrul'un sunumuyla ekrana gelen ve yakın zamanda Koronavirüs sebebiyle ara veren Gerçeğin Peşinde, 6 Nisan Pazartesi itibariyle aynı saatte yayında olacak.

---

Hayat Tamircisi - Kanal D


Engelli hayvanlar için tasarladığı 3D malzemelerle yürüteç ve protez hazırlayan Mardin'li Hazan Kızıl'ın bu vicdan mücadelesini ekrana taşıyacak Hayat Tamircisi, 9 Nisan Perşembe başlıyor. 

---

Beklenen Kral

1 yorum :