Ekrandan Haberler - 13-19 Nisan 2020 - Beklenen Kral

20 Nisan 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 13-19 Nisan 2020

Haber Başlıkları
- Tozkoparan (Final yaptı)
- Ya İstiklal Ya Ölüm (Final)
- Tutunamayanlar (Çevrimiçi oldu)
- Çukur (Evde çektiği yeni bölümüyle dönüyor)
- Medcezir (Tekrarlarıyla döndü)
- Güzel Köylü (Tekrarlarıyla döndü)
- RTÜK'ten Fox TV'ye üç kez yayın durdurma cezası
- Lale Başar'a Amerika'dan En İyi Kadın Oyuncu ödülü
- Survivor 2020 (Takımlar arası iki transfer)

---

Tozkoparan - TRT 1




Başrollerinde Özgür Ege Nalcı, Burcu Altın, Helin Melike Çal, Yusuf Gökhan Atalay ve Fatih Yılmaz'ın yer aldığı Tozkoparan, 19 Nisan Pazar yayınlanan 55. bölümüyle ekran macerasını noktaladı. 

---

Ya İstiklal Ya Ölüm - TRT 1


Başrollerinde İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Serkan Keskin ve Dolunay Soysert'in yer aldığı Ya İstiklal Ya Ölüm, 20 Nisan Pazartesi yayınlanacak 12. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor.

---

Tutunamayanlar Çevrimiçi - TRT 1


Başrollerinde Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı Tutunamayanlar, stok bölümleri bitince korona günlerinde Çevrimiçi olarak ekrana gelecek. Dizinin oyuıncuları dışında çekimlerde hiçbir set çalışanı yer almayacak. Kameralar ise uzaktan kontrol edilecek. 

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur'un koronavirüs sebebiyle verdiği zorunlu ara, oyuncuların evlerinden yaptığı çekimlerle ekrana gelecek yeni bölümüyle 20 Nisan Pazartesi şimdilik son buluyor. 

---

Medcezir - Star TV


Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Medcezir, 17 Nisan'da yayınlanan ilk bölümünün ardından her cuma Star TV'de tekrar bölümleriyle ekrana gelecek.

---

Güzel Köylü - Star TV


Başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun yer aldığı Güzel Köylü, 19 Nisan'da yayınlanan ilk bölümünün ardından her pazar Star TV'de tekrar bölümleriyle ekrana gelecek.

---

RTÜK'ten Fox TV'ye üç kez yayın durdurma cezası

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), "halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek" gerekçesiyle Fatih Portakal'ın sunduğu Fox Ana Haber'e üst limitten idari yaptırım ve 3 kez program durdurma cezası verdi.

---

Lale Başar'a Amerika'dan En İyi Kadın Oyuncu ödülü


Oyuncu Lale Başar, Amerika’nın önde gelen bağımsız film yarışmalarından Vegas Film Ödülleri’nde Yaren Zara Berg’in yazıp, yönettiği ‘Kan’ adlı filmindeki rolüyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü kazandı. Mayısta planlanan, ancak corona virüsü salgını nedeniyle iptal edilen tören nedeniyle Lale Başar’a ödül sertifikası önceki gün e posta ile gönderildi. 

---

Survivor 2020 - TV8

Birleşme partisi ardından takımlardaki tüm oyuncular değil, yalnızca iki oyuncunun takımı değişti. Berkan Gönüllüler, Yunus Emre ise Ünlüler takımına geçti. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder