Ekrandan Haberler - 20-26 Nisan 2020 - Beklenen Kral

27 Nisan 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 20-26 Nisan 2020


Haber Başlıkları
- Aşk 101 (Yayında)
- Yemin (Kadroda bir ayrılık)
- Kuşlarla Yolculuk (Ramazan dizisi)
- Saygı (Dijital provaları başladı)
- Bay Yanlış (Kanalı belli oldu)
- Fazilet Hanım ve Kızları (İki yeni ülkede)
- Aşk Şarkısı (TV'de ilk kez)
- Poyraz Karayel Küresel Sermaye (TV'de ilk kez)
- Soru Küpü (Yeni Yarışma)

---

Aşk 101 - Netflix


Başrollerinde Alina Boz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı gençlik dizisi Aşk 101, ilk sezonuyla Netflix kataloğundaki yerini aldı. Diğer Türk yapımı dizilere nazaran çok fazla olumlu yorum alan Aşk 101, Netflix Türkiye'nin günün en popüler dizileri listesinde, kataloğa eklenmesinin hemen ertesi gününde birinci sırada da yer buldu. 

---

Yemin - Kanal 7


Başrollerinde Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem Öztürk ve Ceyda Olguner'in yer aldığı Yemin kadrosuna, Özge Yağız yaptığı sosyal medya paylaşımıyla veda ettiğini duyurdu. 



---

Kuşlarla Yolculuk - TRT 1


Başrollerinde Erdinç Gülener, Tuner Salman, Derda Yasir Yanal ve Sabahattin Yakut'un yer aldığı, Ramazan ayı boyunca TRT 1'de yayınlanacak Kuşlarla Yolculuk, 24 Nisan Cuma itibariyle ekran macerasına başladı.

---

Saygı - BluTV


Başrollerinde Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum'un yer aldığı, Saygı Erdenet spin off'u Saygı'nın provaları dijital yolla başladı. BluTV kataloğunda  yer alacak dizinin çekimlerinin başlama tarihi, pandeminin durumuna göre netlik kazanacak.

---

Bay Yanlış - Fox TV

Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı Bay Yanlış'ın kanalı, Birsen Altuntaş haberine göre Fox TV oldu. 

---

Fazilet Hanım ve Kızları 


Başrollerinde Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Meksika ve Dominik Cumhuriyeti'nde de ekrana gelecek.

---

Aşk Şarkısı - Fox TV


Başrollerinde Sadi Celil Cengiz, Pelin Orhuner, Hande Kaptan ve Kadir Polatçı'nın yer aldığı Aşk Şarkısı, 27 Nisan Pazartesi 20:30'da TV'de ilk kez ekrana gelecek.

---

Poyraz Karayel Küresel Sermaye - Fox TV


Başrollerinde Musa Uzunlar, Celil Nalçakan, Ali İl, Cem Cücenoğlu ve Emel Çölgeçen'in yer aldığı Poyraz Karayel Küresel Sermaye, 27 Nisan Pazartesi 23:30'da TV'de ilk kez ekrana gelecek.

---

Soru Küpü - TRT 1


TRT 1 koronavirüs günlerinde “Ev Hayat Dolu” kuşaklarında Soru Küpü isimli yeni bir program sunmaya hazırlanıyor. Koruma tulumu giymiş bir kişinin önceden eve yerleştirdiği robot kameralar ile çekilen ve sosyal mesafe uyarısı yapan program, tedbirleri en üst düzeye taşıyor. Net Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Soru Küpü”, ev hallerini ekranlara taşıyor. Tüm çevresi ekranlarla dolu küpler kapıya bırakılıyor ve evde kalan halk onu içeriye alıyor. Konuşmaya başlayan küp önce sosyal mesafe hatırlatması yapıp ev halkına selam veriyor. Yapımı yaklaşık 2 ay kadar süren küp’ün teknolojisi ve uygulaması hayran bırakıyor. Yapay zekâ teknolojisinin ilginç bir ürünü olan “Soru Küpü”, gelecek neslin ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor. Türk televizyonlarına farklı bir boyut kazandıracak olan sosyal oyun programı Soru Küpü’nün seslendirmesini akıllı bir asistan olan Siri gerçekleştiriyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder