Ekrandan Haberler - 27 Nisan-3 Mayıs 2020 - Beklenen Kral

4 Mayıs 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 27 Nisan-3 Mayıs 2020


Haber Başlıkları
- Jet Sosyete (Final)
- Hercai (Şili'de en çok izlenen yapım)
- Kuruluş Osman (Kadroda üç yeni isim)
- Bay Yanlış (Kadrosu tamamlandı)
- Kalp Atışı (Tekrarlarıyla dönüyor)
- Pis Yedili (Tekrarlarıyla dönüyor)
- İçerde (Tekrarlarıyla dönüyor)
- Bizim Hikaye (Şili'de)
- İstanbullu Gelin (Güney Afrika'da)
- Diriliş Ertuğrul (Afrika'da)
- Refika ile Test Mutfağı (Yeni program)

---

Jet Sosyete - Star TV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren ve Enis Arıkan'ın yer aldığı Jet Sosyete, 5 Mayıs Çarşamba birçok ünlünün konuk olacağı 20. bölümüyle Star TV'de final yapıyor.

---

Hercai - Atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, yakın zamanda yayınlanmaya başladığı Şili'de izlenme rekorları kırıyor. TVN'de hafta içi pazartesiden perşembeye Prime Time aralığında ekrana gelen dizi, 27 Nisan Pazartesi yayınlanan bölümüyle tüm kanalları geride bırakarak yayınlandığı saat diliminin birincisi oldu. Ortalama 11 reyting alan Hercai, anlık reytinglerde 13 puana kadar yükselmeyi başardı. 

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna, Osman Bey'in amcası Sungur Tekin rolüyle Sezgin Erdemir, Dündar Bey'in oğlu Bahadır rolüyle Çağkan Çulha ve Moğol komutanu Böke rolüyle Atılgan Gümüş dahil oldu.

---

Bay Yanlış - Fox TV


Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı, Aslı ve Banu Sezgin kardeşlerin kaleme aldığı Bay Yanlış'ın kadrosu tamamlandı. Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer'in oturacağı dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Suat Sungur, Kimya Gökçe Aytaç ve Taygun Sungar oldular. Yazın ekranda olacak dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil.

---

Kalp Atışı - Show TV


Başrollerinde Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Kalp Atışı, 4 Mayıs Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 12:45'de, tekrar bölümleriyle Show TV'de yayınlanacak. 

---

Pis Yedili - Show TV


Başrollerinde Eda Ece ve Kadir Doğulu'nun yer aldığı Pis Yedili, 4 Mayıs Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 15:30'da tekrar bölümleriyle Show TV'de yayınlanacak.

---

İçerde - Show TV


Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral ve Damla Colbay'ın yer aldığı İçerde, 4 Mayıs Pazartesi'den itibaren hafta içi her akşam tekrar bölümleriyle Show TV'de yayınlanacak.

---

Bizim Hikaye

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Bizim Hikaye, Raninitv'de yer alan habere göre 27 Nisan Pazartesi itibariyle Şili'de Chilivesion'da yayınlanmaya başladı.

---

İstanbullu Gelin

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in yer aldığı İstanbullu Gelin, Raninitv'de yer alan habere göre şimdi de Güney Afrika Cumhuriyeti'nde e.tv'de yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Diriliş Ertuğrul

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul, Raninitv'de yer alan habere göre şimdi de Afrika'nın Sahra Altı bölgesinde yayınlanmak üzere Azam Media Limited tarafından satın alındı. 

---

Refika ile Test Mutfağı - Show TV

Hemen el altındaki malzemelerle yapılabilecek pratik Refika tarifleriyle izleyiciyi buluşturacak Refika ile Test Mutfağı, 4 Mayıs Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 14:45'de Show TV'de yayında olacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder