Ekrandan Haberler - 11-17 Mayıs 2020 - Beklenen Kral

18 Mayıs 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 11-17 Mayıs 2020


Haber Başlıkları
- Hizmetçiler (İptal edildi) 
- Çukur (Sezonu kapattı)
- Babil (Sezonu kapattı)
- Sefirin Kızı (İspanya'da)
- Bir Zamanlar Çukurova (İspanya'da)
- Sen Çal Kapımı (Kadroda üç yeni isim)
- Çatı Katı (Erkek başrol belli oldu)
- Gençliğim Eyvah (Kadroda yeni bir isim)
- Barbaros (Yeni dizi)
- Arıza (Yeni dizi)
- Kadın (İspanya ulusal kanalında)
- Sen Anlat Karadeniz (Paraguay'da) 
- Çarkıfelek (Yeni sunucusuyla dönüyor)

---

Hizmetçiler - Kanal D

Başrollerinde Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı, koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara vermek zorunda kalan Hizmetçiler, kanal ve yapımın ortak kararıyla iptal edildi. Dizinin yayınlanan son bölümü böylece finali oldu. 

---

Çukur - Show TV

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur, Koronavirüs sebebiyle verdiği mecburi arayı yeni sezona değin sürdürme kararı aldı. Dizi, Birsen Altuntaş haberine göre yayınlanan son bölümüyle sezon finali yapmış oldu. 

---

Babil - Star TV

Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta'nun yer aldığı Babil de verdiği zorunlu arayı yeni sezona değin sürdürme kararı aldı. Birsen Altuntaş haberine göre dizi, yayınlanan son bölümüyle sezon finali yapmış oldu. 

---

Sefirin Kızı - Star TV

Başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Sefirin Kızı, Raninitv'de yer alan habere göre yakında İspanya'da, The Ambassador’s Daughter adıyla yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv

Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova da İspanya'da yayınlanmaya hazırlanıyor. Raninitv'de yer alan habere göre dizi yakında ülkede Bitter Lands adıyla ekranda olacak.

---

Sen Çal Kapımı - Fox TV


Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı'nın kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre İsmail Ege Şaşmaz, Evrim Doğan ve Çağrı Çıtanak dahil oldu.

---

Çatı Katı - Kanal D


Mia Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan, yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturacağı, senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı'nın kaleme aldığı Çatı Katı'nın erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Furkan Andıç oldu. 

---

Gençliğim Eyvah - Atv


Süreç Film'in Atv için hazırladığı, başrollerinde Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen ve Günay Karacaoğlu'nun olduğu Gençliğim Eyvah kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Ekin Mert Daymaz dahil oldu. Dizinin yönetmeni ise Deniz Yılmaz.

---

Barbaros - TRT 1


Es Film'den, TRT 1 için yeni bir dönem dizisi... Raninitv'de yer alan habere göre uzun zamandır masa başı çalışmaları devam eden Barbaros'un başrolü için yapım, Çağatay Ulusoy'la prensipte el sıkıştı. Ünlü denizci Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını ekrana taşıyacak dizi için Ulusoy'un sakal bırakmaya başladığı da söylenmekte. 

---

 Arıza - Show TV


O3 Medya'dan Show TV için yeni bir dizi... Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturacağı, duyurulduğu ilk dönemde erkek başrolünün Kenan İmirzalioğlu olacağı konuşulan Arıza'nın yeni sezonda ekranda olması bekleniyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göreyse, erkek başrol için prensipte Tolga Sarıtaş ile anlaşıldı. 

---

Kadın

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Kadın, Raninitv'de yer alan habere göre İspanya'nın ulusal kanallarından Antena 3'de yayınlanacak. Ülkede yayınlanan Türk dizileri Astramedia'nın tematik kanalı Nova'da yayınlanırken, Kadın prime time kuşağında ulusal kanal Antena 3'de yayınlanan ilk Türk dizisi olacak. 

---

Sen Anlat Karadeniz 

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, daha önce Güney Amerika’nın Meksika, Şili, Kolombiya, Kosta Rika ve Panama televizyonlarında izleyicilerin beğenisine çıkmış, bu ülkelerde çok sevilmiş ve büyük ilgi uyandırmıştı. Dizi yeni macerasına bu kez Paraguay’da devam ediyor. Fugitiva adıyla yayınlanan dizi, Paraguay’ın Telefuturo kanalında hafta içi her gün prime time saatinde yayınlanmaya başladı.

---

Çarkıfelek - Kanal D



Bir ekran klasiği halini alan Çarkıfelek, yeni sunucusuyla tekrardan dönmeye hazırlanıyor. En son Emre Karayel'in sunumuyla ekrana gelen yarışma, bundan böyle Onur Büyüktopçu'ya emanet. Komedi tarafı oldukça tatmin edici olan Büyüktopçu'nun yarışın seyir keyfi adına doğru bir karar olduğu bariz. Çarkıfelek, yeni sunucusuyla 24 Mayıs Pazar ekranda olacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder