Ekrandan Haberler - 18-24 Mayıs 2020 - Beklenen Kral

25 Mayıs 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 18-24 Mayıs 2020


Haber Başlıkları
- Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Çekimlere yeniden başladı)
- Zümrüdüanda (Senarist değişikliği)
- Gençliğim Eyvah (Çekimlerine başlandı)
- Sen Çal Kapımı (Başrollerden ilk kareler)
- Barbaros (Çağatay Ulusoy'un karakteri)
- Ay ve Güneş (Rafa kaldırıldı)
- Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Tekrarlarıyla dönüyor)
- Güzelliğin Portresi (Netflix'te)
- Lezzet Düşkünleri (Başlıyor)

---

Kuzey Yıldızı İlk Aşk - Show TV


Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, koronavirüs sebebiyle verdiği arayı sonlandırıp Ordu'da çekimlerine yeniden başladı. Dizinin ekrana ne zaman döneceği ise henüz belli değil.

---

Zümrüdüanka - Fox TV

Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdüanka'da senarist değişikliği gerçekleşti. Birsen Altuntaş haberine göre Can Sinan diziyle yollarını ayırdı ve yapım da aynı zamanda Doğduğun Ev Kaderindir senaryosunu da yazmakta olan Eylem Canpolat'la supervizörlük anlaşması yaptı. Canpolat'ın supervizörlüğünde dizinin senaryosunu bundan böyle Işıl Sönmez, Leyla Öter ve Doruk Erengül kaleme alacaklar.

---

Gençliğim Eyvah - Atv


Başrollerinde Burak Tozkoparan, Elif Doğan ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Gençliğim Eyvah dizisinin çekimlerine başlandı. Kadrosunda ayrıca Levent Ülgen, Cengiz Borkurt ve Günay Karacaoğlu'nun yer aldığı dizide birbirlerini tanımayan iki kardeşin aynı kıza aşık olma hikayesi anlatılacak.

---

Sen Çal Kapımı - Kanal D


Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı'ndan ilk kareler servis edildi. Çekimlerine yakında başlanması planlanan dizinin kadrosunda ayrıca Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümilcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan yer almakta.

Konusu: Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

---

Barbaros - TRT 1

Es Film'in TRT 1 için hazırlıklarını sürdürdüğü Barbaros dizisiyle prensipte anlaşan Çağatay Ulusoy'un karakterinin her ne kadar Barbaros Hayrettin Paşa olacağı düşünülse de, durumun öyle olmadığı anlaşıldı. Ulusoy, Birsen Altuntaş haberine göre dizide Barbaros Hayrettin Paşa'nın abisi Oruç Reis'e hayat verecek.

---

Ay ve Güneş - Kanal D

Başrolünde Kadir Doğulu'nun yer aldığı, kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başlanan Ay ve Güneş dizisi de koronavirüsten nasibini aldı. Birsen Altuntaş haberine göre Kapadokya'da çekilecek olması ve koronavirüs belirsizliğinin halen devam etmesi sebebiyle ilk beş bölümü hazır olan dizi, şimdilik rafa kaldırıldı. 

---

Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Kanal D

Başrollerinde Ayça Bingöl, Erkan Petekkaya, Aras Bulut İynemli ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki, 25 Mayıs Pazartesi itibariyle hafta içi her gün 13:15'de tekrar bölümleriyle Kanal D'de.

---

Güzelliğin Portresi - Netflix 


Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Melisa Şenolsun ve Feridun Düzağaç'ın yer aldığı Güzelliğin Portresi filmi, Netflix kataloğundaki yerini aldı. 

---

Lezzet Düşkünleri - TV8


Hem profesyonellerin hem de profesyonel olmayanların bir arada yarışacağı reality yarışma programı “Lezzet Düşkünleri” 25 Mayıs Pazartesi gününden itibaren saat 15.45’te TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Şef Gabriele Sponza’nın sunumuyla ekrana gelecek olan ve seyircinin de oyları ile söz hakkı sahibi olacağı Lezzet Düşkünleri evinde, 2'li takımlar halinde yarışacak olan 5 çift, kıyasıya bir rekabet ile tüm hünerlerini sergileyerek bu evde en uzun süre kalabilmek ve haftanın ödülünü kazanmak için yarışacaklar. Ünlü şefimiz ise seyirciye hem pratik mutfak bilgileri verecek hem de seyircinin dili damağı olarak, ekrana gelen tüm lezzetleri detayları ile aktaracak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder