Ekrandan Haberler - 25-31 Mayıs 2020 - Beklenen Kral

1 Haziran 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 25-31 Mayıs 2020


Haber Başlıkları
- Kuzey Yıldızı (Geri dönüyor)
- Zalim İstanbul (Kadroda bir ayrılık)
- Yasak Elma (Bosna Hersek'de)
- Leyla ile Mecnun (Tekrarlarıyla dönüyor)
- Pes Artık (YouTube kanalında)
- Gençliğim Eyvah (İlk tanıtım)
- Sen Çal Kapımı (Çekimlere başlıyor)
- Bay Yanlış (Çekimlere başlıyor)
- Çatı Katı Aşk (Başroller belli oldu)
- Arıza (Kadın başrol belli oldu)
- Yarım Kalan Aşklar (Yeni dizi)
- Kimsesizler (Yeni dizi)
- Bir Annenin Günahı (Yeni sezona ertelendi)
- Dolunay (Macaristan'da)
- Erkenci Kuş (İtalya'da)
- Tatlı İntikam (Pakistan'da)
- Benden Ne Olur (Başrolü belli oldu)

---

Kuzey Yıldızı - Show TV


Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demircioğlu'nun yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, koronavirüs sebebiyle verdiği zorunlu arayı kısa süre önce sonlandırmış ve çekimlere yeniden başlamıştı. Dizi, 6 Haziran Cumartesi kaldığı yerden devam edecek.

---

Zalim İstanbul - Kanal D


Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay'ın yer aldığı Zalim İstanbul da koronavirüs sebebiyle verdiği zorunlu arayı sonlandırıp, kalan üç bölümünü çekmeye hazırlanırken; kadrodan bir ayrılık haberi geldi. Dizinin başrollerinden Fikret Kuşkan, pandeminin henüz sonlanmaması sebebiyle sağlığını gerekçe göstererek kadrodan ayrıldı. Hayat normal akışına dönerken, insanlardan sağlıklarını bir köşeye bırakmasını beklemek acımasızlık olur.

---

Yasak Elma - Fox TV

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma, 1 Haziran Pazartesi itibariyle Bosna Hersek'de de yayınlanmaya başlıyor. Dizi ülkede, Zabrajeno Voce ismiyle yayınlanacak.

---

Leyla ile Mecnun - TRT 1

Başrollerinde Ali Atay, Ezgi Asaroğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı Leyla ile Mecnun, 1 Haziran Pazartesi itibariyle tekrarlarıyla geri dönüyor. Dizinin her pazartesi gecesi 00:50'de, iki bölümü birden ekrana gelecek.

---

Pes Artık - YouTube


Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Şakrak ve Ertan Saban'ın yer aldığı mini dizi Pes Artık, YouTube üzerinden yayınlanmaya başladı. 

Pes Artık, tek başına yaşayan bir adamın hayatına odaklanıyor. Cihargir'de yalnız yaşayan bir oyuncunun hayatı, beklenmedik bir zamanda çocukluk arkadaşının çıkagelmesi ile birlikte bambaşka bir hal alır. Erkan Kolçak Köstendil’in yazıp, yönetip, rol aldığı dizinin kadrosunda Bülent Şakrak, Ertan Saban ve Alper Baytekin yer alıyor.

---

Gençliğim Eyvah - Atv


Başrollerinde Elif Güven, Burak Tozkoparan, Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Gençliğim Eyvah'dan ilk tanıtım yayınlandı. Dizide, aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesini anlatacak.

---

Sen Çal Kapımı - Kanal D


Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, 1 Haziran Pazartesi itibariyle çekimlerine başlıyor.

Dizide, hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel),yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

---

Bay Yanlış - Fox TV


Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı Bay Yanlış, 1 Haziran Pazartesi itibariyle çekimlerine başlıyor. 

Dizide, Özgür ile Ezgi komşudur; Özgür zengin olsa da bir barda barmen olarak çalışan, hayatı çok takmayan, aşka falan da inanmayan rahat bir tiptir. Diğer taraftan Ezgi ise aşk konusunda sınıfta kalmış doğdu adama denk gelememiş güzel bir kızdır. Ezgi’nin tek amacı vardır artık düzgün bir adam bulup evlenmek Özgür komşusu Ezgi’nin erkekler konusunda başarısız olduğunu görünce ona yardım edip aşk koçluğu yapmak ister. Özgür Ezgi’ye sevdiği adamı ayarlamaya çalışırken Ezgi’ye aşık olduğunu fark edecek.

---

Çatı Katı Aşk - Kanal D


Mia Yapım'ın Kanal D için hazırladığı Çatı Katı Aşk'ın başrolleri Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz oldu. Dizinin hikayesi, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlıyor.

---

Arıza - Show TV


Tims&B'nin Show TV için hazırladığı Arıza dizisinin erkek başrolünden sonra, kadın başrolü de belli oldu. Birsen Altuntaş haberine göre Tolga Sarıtaş'la birlikte dizide başrolü Ayça Ayşin Turan paylaşacak. Dizinin konusuna dair birçok haber var ancak, kesin kez bir açıklamaya henüz denk gelmedim.

---

Yarım Kalan Aşklar - BluTV


Tims&B'nin BluTV için hazırladığı yeni bir dizi... Yönetmen koltuğunda Umur Turagay'ın oturduğu, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur'un kaleme aldığı Yarım Kalan Aşklar'ın başrolleri Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz oldu.

Dizide, idealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözü kara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir.Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulacaktır: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder. Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulacaktır. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak.

---

Kimsesizler - Fox TV


MedYapım'dan, Fox TV için yeni bir dizi... Daha önce Yetimhane ismiyle ekrana geleceği söylenen dizinin adı Kimsesizler oldu ve başrolünün de Beren Gökyıldız olduğu açıklandı. Dizinin prodüksiyon çalışmaları ise halen sürmekte.

---

Bir Annenin Günahı - Fox TV

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı, çekimlerine de başlanan ancak koronavirüs sebebiyle zorunlu bir ara vermek zorunda kalan Bir Annenin Günahı, Birsen Altuntaş haberine göre yeni sezona ertelendi. 

---

Dolunay

Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı, 2017 yılında Star TV'de yayınlanan Dolunay, 1 Haziran Pazartesi itibariyle Macaristan'ın Life TV kanalında yayınlanmaya başlayacak.

---

Erkenci Kuş

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı 2018-2019 yılları arasında Star TV'de yayınlanan Erkenci Kuş, haziran ayından itibaren İtalya'da Canale 5'de yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Tatlı İntikam

Başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın yer aldığı 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Tatlı İntikam, yakında Pakistan'ın Urdu 1 TV kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Benden Ne Olur


Aslı T. Kızmaz'ın aynı isimli romanından MedYapım'ın uyarladığı Benden Ne Olur filminin başrolü, Hazal Kaya oldu. Filmde, Sertap Bal isimli deli dolu bir kadının maceraları konu edilecek.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder