Ekrandan Haberler - 8-14 Haziran 2020 - Beklenen Kral

15 Haziran 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 8-14 Haziran 2020


Haber Başlıkları
- Sefirin Kızı (Yeniden başlıyor)
- Gençliğim Eyvah (Başlıyor)
- Kuzey Yıldızı (Sezon finali kararı)
- Mucize Doktor (Kadroda iki ayrılık)
- Ramo (Senarist/yönetmen değişikliği)
- Bay Yanlış (Başlama tarihi)
- Sen Çal Kapımı (Başlama tarihi)
- Çatı Katı Aşk (Başlama tarihi)
- Maria ve Mustafa (Çekimlere başlıyor)
- Arıza (Kadroda 7 yeni isim)
- Aile Şirketi (Yeni dizi)
- Call My Agent (Yeni dizi)
- İyi Günde Kötü Günde (Yeni dizi)
- Bizim Hikaye (Tekrarlarıyla döndü)
- Erkenci Kuş (İtalya'da 2,8 M kişi izledi)

---

Sefirin Kızı - Star TV


Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı, 15 Haziran Pazartesi itibariyle ekrana geri dönüyor.

---

Gençliğim Eyvah - Atv


Başrollerinde Elif Doğan, Burak Tozkoparan ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Gençliğim Eyvah, 15 Haziran Pazartesi ekran macerasına başlıyor.

---

Kuzey Yıldızı - Show TV

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Kuzey Yıldızı, verdiği koronavirüs arasının ardından geçtiğimiz hafta ekrana dönmüş ancak, düşük izlenme oranları almıştı. Bu oranlar sonrası ise kanal flaş bir karar aldı. Birsen Altuntaş haberine göre 30. bölümü yayınlanacak dizi, 31. bölümüyle sezon finali yaparak tatile çıkacak.

---

Mucize Doktor - Fox TV


Başrollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal ve Onur Tuna'nın yer aldığı Mucize Doktor kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Özge Özder ve Merve Dizdar veda ettiler. Özge Özder, daha sonra yaptığı açıklamayla bu kararın kendisine ait olmadığını, yapım tarafından kadrodan çıkartıldığını duyurdu.

---

Ramo - Show TV

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo'nun hikayesi İstanbul'a taşınıyor... Bu taşınmayla birlikte birçok karakterinin de veda edeceği dizinin, yönetmen ve senaristi de değişti. Senarist Yılmaz Şahin ve yönetmen Yağız Alp Akaydın'ın ayrıldığı diziyi bundan böyle M. Çağatay Tosun yönetecek, Rüya İşçileri ise senaryosunu yazacak. 

---

Bay Yanlış - Fox TV


Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı Bay Yanlış, 26 Haziran Cuma ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Sen Çal Kapımı - Fox TV


Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, 1 Temmuz Çarşamba ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Çatı Katı Aşk - Kanal D


Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz'in yer aldığı Çatı Katı Aşk, 9 Temmuz Perşembe ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Maria ve Mustafa - Atv


Başrollerinde Jessica May ve Hilmicem İntepe'nin yer aldığı, çekimlerini koronavirüs sebebiyle ertelemek zorunda kalan Maria ve Mustafa, Birsen Altuntaş haberine göre Haziran sonunda sete çıkmaya hazırlanıyor. 

---

Arıza - Show TV


Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Arıza kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Seçkiner Alıcı, Levent Can, Hakan Salınmış, Yağızcan Konyalı, Hazal Benli ve Cankat Aydos dahil oldular.

---

Aile Şirketi - beIN Connect


25 Film'den, beIN Connect için yeni bir dizi... Birsen Altuntaş haberine göre yönetmen koltuğunda Koray Şahin'in oturacağı, senaryosunu Emrah Kaman ile Murat Kaman'ın kaleme alacağı, başrollerinde ise Emrah Kaman ve Eslem Akar'ın yer aldığı Aile Şirketi, yakında Digiturk'ün online platformu beIN Connect'in kataloğunda boy gösterecek.

---

Call My Agent - Star TV


Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran Call My Agent isimli dizi, çok yakında yeni adı ve birbirinden sürpriz oyuncularıyla Star TV’de başlayacak. Ay Yapım imzalı proje; bir menajerlik şirketini merkeze alıp, eğlence dünyasının perde arkasını anlatacak. Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini, daha önce Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir, Ufak Tefek Cinayetler, Cesur ve Güzel gibi projeleri yöneten Ali Bilgin üstlenecek. Dizinin oyuncu kadrosu ise belli olmaya başladı. Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi usta isimler yer alırken, daha birçok sürpriz isim bu projede yer alacak.

---

İyi Günde Kötü Günde - Star TV


O3 Medya'dan Star TV için yeni bir dizi... Barış Erçetin'in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ile Aksel Bonfil'in kaleme aldığı, kadın başrolünün Seda Bakan olduğu İyi Günde Kötü Günde'nin kadrosunda ayrıca Şenay Gürler, Nergis Kumbasar, Osman Alkaş ve Derya Alabora gibi usta isimler de yer alacak. 

---

Bizim Hikaye - Fox TV

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Bizim Hikaye, 11 Haziran Perşembe itibariyle tekrar bölümleriyle yaz boyunca her perşembe Fox TV ekranlarında olacak. 

---

Erkenci Kuş

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı, yakın zamanda İtalya'da yayınlanmaya başlayan Erkenci Kuş, yayınlanan ilk bölümüyle 2,8 Milyon İtalyan tarafından izlenerek büyük bir başarıya imza attı. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder