Ekrandan Haberler - 15-21 Haziran 2020 - Beklenen Kral

22 Haziran 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 15-21 Haziran 2020


Haber Başlıkları
- Zalim İstanbul (Final)
- Sefirin Kızı (Sezon finali)
- Kuruluş Osman (Sezon finali)
- Kuzey Yıldızı (Sezon finali yaptı)
- Hercai (Kadroda bir geri dönüş)
- Hakan: Muhafız (Yeni sezon tarihi)
- Bay Yanlış (Başlıyor)
- Sen Çal Kapımı (Yönetmen değişikliği)
- Çatı Katı Aşk (Afişi yayınlandı)
- Saygı (Kadroda iki yeni isim)
- Yarım Kalan Aşklar Dairesi (Kadroda bir konuk)
- İyi Günde Kötü Günde (Erkek başrol belli oldu)
- Güneşi Beklerken (Tekrarlarıyla dönüyor)
- Yarına Tek Bilet (Yayında)
- O Ses Türkiye (Jüride eski/yeni isim)

---

Zalim İstanbul - Kanal D


Başrollerinde Deniz Uğur, Berker Güven, Ozan Dolunay ve Sera Kutlubey'in yer aldığı, 38. bölümünde Mine Tugay ve Bahar Şahin'in kadrosuna veda ettiği Zalim İstanbul, 39. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. 

---

Sefirin Kızı - Star TV


Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı, 22 Haziran Pazartesi 17. bölümüyle sezon finali yapıyor. Zorunlu koronavirüs arası sonrası esasında dört bölüm yayınlanıp sezon finali yapması planlanan dizi, reyting oranlarının tatmin edici olmaması ve dolayısıyla reklam gelirinin etkilenmesi üzerine iki bölümle sezon finaline girecek. Birsen Altuntaş haberine göreyse ekip İstanbul'a dönmeyecek, olası ikinci dalga sebebiyle yeni sezon için stok bölüm çekecekler. 

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman, 24 Haziran Çarşamba 27. bölümüyle sezon finali yaparak ekrana ara veriyor. 

---

Kuzey Yıldızı - Show TV

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, zorunlu koronavirüs arası sonrası dönüşünde reytinglerde umduğunu bulamamış ve 31. bölümüyle sezon finali yapması kararlaştırılmıştı. Yalnız durum daha sonra yeniden değişti ve ara sonrası ekrana gelen ikinci bölümün de (29) reytinglerinin çok düşük olması üzerine 29. bölümüyle sezon finali yapmış sayılarak ekrana ara vermiş oldu. 

---

Hercai - Atv 


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai kadrosuna hamileliği sebebiyle ara veren Feride Çetin, Birsen Altuntaş haberine göre dizinin yeni sezonunda geri dönecek.

---

Hakan: Muhafız - Netflix

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Hakan: Muhafız, 4. sezonuyla 9 Temmuz'da Netflix kataloğundaki yerini alacak. 

---

Bay Yanlış - Fox TV


Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı Bay Yanlış, 26 Haziran Cuma ekran macerasına başlıyor. 

---

Sen Çal Kapımı - Fox TV


Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı'da ilk bölüm çekimleri sürerken yönetmen değişikliği yaşandı. Birsen Altuntaş haberine göre Ender Mıhlar'ın ayrılığı sonrası ilk bölümün kalanını çekmesi için Yusuf Pirhasan ile anlaşıldı ve bölümün olası yetişmeme ihtimaline karşı, fragmandaki 1 Temmuz tarihi 'Yakında' ile değiştirildi. Dizinin esas yönetmeni ise ikinci bölüm itibariyle Altan Dönmez olacak. 

---

Çatı Katı Aşk - Kanal D


Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz'in yer aldığı, 9 Temmuz Perşembe ekran macerasına başlamaya hazırlanan Çatı Katı Aşk'ın afişi de yayınlandı.

---

Saygı - BluTV


Başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner'in yer aldığı Behzat Ç. spin off'u, Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Rojda Demirer ve Erkan Can dahil oldular. 

---

Yarım Kalan Aşklar Dairesi - BluTV


Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in yer aldığı Yarım Kalan Aşklar Dairesi kadrosuna Tolga Sarıtaş konuk olacak.

---

İyi Günde Kötü Günde - Star TV


Yönetmen koltuğunda Barış Erçetin'in oturduğu, senaryosu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil tarafından kaleme alınan, Seda Bakan'ın kadın başrolü olduğu İyi Günde Kötü Günde'nin erkek başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Mert Fırat oldu. 

---

Güneşi Beklerken - Kanal D

Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kerem Bürsin'in yer aldığı, 2013-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Güneşi Beklerken, 22 Haziran Pazartesi itibariyle tekrar bölümleriyle hafta içi her gün 13:15'de ekranda olacak.

---

Yarına Tek Bilet - Netflix


Başrollerinde Metin Akdülger ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet, 19 Haziran Cuma itibariyle Netflix kataloğundaki yerini aldı. 

---

O Ses Türkiye - TV8


Yeni sezonunda jürisinde değişiklik olacağı ilan edilen O Ses Türkiye'den Seda Sayan ayrıldı ve yerine daha önce yine jüri koltuğunda oturan Ebru Gündeş ile anlaşıldı. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder