Ekrandan Haberler - 22-28 Haziran 2020 - Beklenen Kral

28 Haziran 2020 Pazar

Ekrandan Haberler - 22-28 Haziran 2020


Haber Başlıkları
- Doğduğun Ev Kaderindir (Sezon finali)
- Yasak Elma (Yönetmen değişikliği)
- Aynen Aynen (Dördüncü sezon yayında
- Çatı Katı Aşk (Yeni bir afiş geldi)
- Sen Çal Kapımı (Yeni başlama tarihi)
- İyi Günde Kötü Günde (Kadroda yeni bir isim)
- Fatma (Başrolü belli oldu)
- Seni Çok Bekledim (Yeni dizi)
- Pantene Altın Kelebek (Ödül töreni)

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8


Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir, koronavirüs arasının ardından 1 Temmuz Çarşamba sezon finaliyle ekrana gelecek ve yaz tatiline çıkacak. 

---

Yasak Elma - Fox TV

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma'da yönetmen değişikliği yaşandı... Birsen Altuntaş haberine göre dizinin ilk bölümünden itibaren yönetmenliğini üstlenen Neslihan Yeşilyurt dizi ile yollarını ayırdı ve yapım Murat Öztürk'le anlaştı.

---

Aynen Aynen - BluTV


Başrollerinde Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Aynen Aynen, 22 Haziran itibariyle dördüncü sezonuyla geri döndü. Dizi her pazartesi yeni bölümüyle BluTV'de.

---

Çatı Katı Aşk - Kanal D


Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz'in yer aldığı Çatı Katı Aşk'tan yeni bir afiş geldi. Dizi 9 Temmuz Perşembe ilk bölümüyle ekranda olacak.

---

Sen Çal Kapımı - Fox TV


Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı'nın yönetmen değişikliğinden sonra yeni yayın tarihi belli oldu. İlk bölümünü Yusuf Pirhasan'ın çektiği diziyi, ikinci bölümünden itibaren Altan Dönmez çekecek ve dizi de 8 Temmuz Çarşamba ilk bölümüyle ekranda olacak. 

---

İyi Günde Kötü Günde - Star TV


Başrollerinde Seda Bakan ve Mert Fırat'ın yer aldığı İyi Günde Kötü Günde kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Ali Yağcı dahil oldu. 

---

Fatma - Netflix


Özgür Önürme'nin senaryosunu kaleme aldığı Netflix'in yeni Türk dizilerinden Fatma'nın başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Burcu Biricik oldu. 

---

Seni Çok Bekledim - Star TV


Skala Medya'dan yeni bir dizi... Birsen Altuntaş haberine göre en son İstanbullu Gelin'de boy gösteren Özcan Deniz, Kral dizisinin rafa kalkmasının ardından Seni Çok Bekledim dizisiyle anlaştı. Dizinin konusu ise henüz ilan edilmedi.

---

Pantene Altın Kelebek - Kanal D

Daha önce iki kez ertelenen Pantene Altın Kelebek ödülleri 5 Temmuz Pazar sahiplerini buluyor. Kazananlara ödülleri evlerinde ve ofislerinde teslim edilecek.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder