Ekrandan Haberler - 1-7 Haziran 2020 - Beklenen Kral

8 Haziran 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 1-7 Haziran 2020


Haber Başlıkları
- Tutunamayanlar Çevrimiçi (Sezon finali yaptı)
- Arka Sokaklar (Sezon finali)
- Zalim İstanbul (Geri dönüyor)
- Sefirin Kızı (Geri dönüyor)
- Şampiyon (Çekimlere yeniden başlandı)
- Kuruluş Osman (Kadroda yeni bir isim)
- Gençliğim Eyvah (Başlama tarihi)
- Sen Çal Kapımı (İlk tanıtım)
- Bay Yanlış (Başrollerden ilk kare)
- Çatı Katı Aşk (Başrollerden ilk kare)
- Biz Böyleyiz (Netflix'te)

---

Tutunamayanlar Çevrimiçi - TRT 1

Başrollerinde Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı, koronavirüs sebebiyle çekimlerine 'Çevrimiçi' olarak devam eden Tutunamayanlar Çevrimiçi, bu formatla devam ettiği altı bölümünün ardından 2 Haziran Salı sezon finali yaptı.

---

Arka Sokaklar - Kanal D

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar, 12 Haziran Cuma yayınlanacak 556. bölümüyle sezon finali yaparak ekrana ara verecek.

---

Zalim İstanbul - Kanal D


Başrollerinde Deniz Uğur, Mine Tugay, Berker Güven, Ozan Dolunay, Sera Kutlubey ve Bahar Şahin'in yer aldığı Zalim İstanbul, koronavirüs sebebiyle verdiği zorunlu arayı 8 Haziran Pazartesi itibariyle noktalıyor. Dizi, hikayesine nokta koymak üzere geri dönüyor.

---

Sefirin Kızı - Star TV

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı, koronavirüs sebebiyle verdiği zorunlu arayı noktalamaya hazırlanıyor. Dizi, 15 Haziran Pazartesi yeni bölümüyle ekranda olacak.

---

Şampiyon - TRT 1

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı Şampiyon da koronavirüs sebebiyle verdiği zorunlu arayı noktalamaya hazırlanıyor. Dizinin kaldığı yerden devam etmesi için çekimlerine yeniden başlandı.

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna Yeşim Ceren Bozoğlu dahil oldu.

---

Gençliğim Eyvah - Atv


Başrollerinde Elif Doğan, Burak Tozkoparan ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Gençliğim Eyvah, 15 Haziran Pazartesi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

---

Sen Çal Kapımı - FOX TV


Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Bay Yanlış - Fox TV


Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı Bay Yanlış'ın çekimlerine başlanmasının ardından, başrollerden ilk kare de yayınlandı.

---

Çatı Katı Aşk - Kanal D


Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz'in yer aldığı Çatı Katı Aşk'ın çekimlerine başlanmasına kısa süre kala, başrollerinden ilk kare paylaşıldı.

---

Biz Böyleyiz - Netflix


Başrollerinde Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Boran Kuzum ve Hümeyra'nın yer aldığı Biz Böyleyiz, 12 Haziran Cuma itibariyle Netflix kataloğundaki yerini alacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder