Ekrandan Haberler - 27 Haziran-5 Temmuz 2020 - Beklenen Kral

6 Temmuz 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 27 Haziran-5 Temmuz 2020


Haber Başlıkları
- Sen Çal Kapımı (Başlıyor)
- Çatı Katı Aşk (Başlıyor)
- Tutunamayanlar (Kadro değişiyor)
- Gel Dese Aşk (İptal edildi)
- Hercai (İspanya'da sezonun en iyi reytingi)
- Saygı (Çekimlerine başlandı)
- Maria ve Mustafa (Çekimlerine başlandı)
- Tövbeler Olsun (Çekimlerine başlandı)
- Call My Agent (Çekimlerine başlandı) 
- Barbaros (Çağatay Ulusoy ayrıldı)
- İyi Günde Kötü Günde (Başrolleri değişti)
- Akıncı (Kadın başrol belli oldu)
- Kimsesizler (Kadroda yeni bir isim)
- Nizam-ı Alem (Yeni dizi)
- Afili Aşk (İspanya'da)
- Exatlon Challenge (Netflix kataloğunda)
- Pantene Altın Kelebek (Sahiplerini buldu)

---

Sen Çal Kapımı - Fox TV


Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, 8 Haziran Çarşamba ekran macerasına başlıyor. 

Konusu: Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

---

Çatı Katı Aşk - Kanal D


Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz'in yer aldığı Çatı Katı Aşk, 9 Haziran Perşembe başlıyor.

Konusu: Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir “yalan”la katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir. Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin yani bizim, hepimizin hikayesidir aslında. Ama hepsinden öte bir aşk hikayesidir… Karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesidir. Hayat gençleri yine boylarından büyük dertlerle baş başa bırakırken, hasretini duyduğumuz bu aile, kuvvetli bağlarıyla her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?

---

Tutunamayanlar - TRT 1

Başrollerinde Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı Tutunamayanlar verdiği sezon arasının ardından ekrana kökten değişikliğe uğramış şekilde dönecek. Dizinin senaristi Ozan Nail Doğan'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre dizi yeni sezonuna yeni kadrosu ve yine yeni bir tutunamayan hikayesiyle dönecek. Bakalım bu köklü değişiklik, istenen reytinglere ulaşmasını sağlayacak mı...

---

Gel Dese Aşk - Atv

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik'in yer aldığı yayınlanan ilk dört bölümüyle pek de parlak reyting oranlarını yakalayamayan, daha sonra da zorunlu koronavirüs arası vermek zorunda kalan Gel Dese Aşk ile ilgili malumun ilanı yapıldı. Dizi yayınlanan son bölümüyle (4. bölüm) final yapmış sayılarak iptal edildi. 

---

Hercai

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, İspanya'da geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan bölümüyle %3,3 izlenme payı alarak, yayınlandığı kanal olan Nova TV'nin 2019/2020 sezonunun en iyi reytingini aldı. Tebrikler.

---

Saygı - Bir Ercüment Çözer Dizisi - BluTV


Başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner ve Erkan Can'ın yer aldığı Behzat Ç. spin off'u Saygı - Bir Ercüment Çözer dizisinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Dizi yakında BluTV kataloğundaki yerini alacak.

---

Maria ve Mustafa - Atv


Başrollerinde Jessica May ve Hilmi Cem İntepe'nin yer aldığı Maria ve Mustafa'nın çekimlerine başlandı. Çekimlerine Kapadokya'da başlanan dizide, Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahdı olan Mustafa'nın aşk hikayesi konu edilecek. 

---

Tövbeler Olsun - TRT 1


Başrollerinde Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu'nun yer aldığı, TRT 1'in yeni sezonda ekranda olacak komedi dizisi Tövbeler Olsun'un çekimlerine başlandı. Dizide, aşarılı ama “pinti” bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holdingin patronu Namzet Horanta’nın, “pintilikten”, “cömertliğe” giden “büyük değişimi”; bu değişimin "hatme çiçeğim" diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanacak.

---

Call My Agent - Star TV


Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Denizcan Aktaş, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı, ünlülerin zaman zaman bölümlere kendi kimlikleriyle konu olacağı Call My Agent (Menajerimi Arıyorum) uyarlamasının çekimlerine başlandı.

---

Barbaros - TRT 1

Ünlü denizci Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak Barbaros'un başrollerinden olan, rolü için kilo da alan Çağatay Ulusoy, Hürriyet haberine göre set başlangıcının ileri bir tarihe atılmasından ötürü diziyle yollarını ayırdı.

---

İyi Günde Kötü Günde - Star TV


Başrollerinde daha önce Seda Bakan ve Mert Fırat'ın olduğu ilan edilen İyi Günde Kötü Günde'nin başrolleri değişti. Dizi Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen'ın başrollüğünde ekrana gelmeye hazırlanıyor. Konusu: Yeni başlangıçlar, baş döndürücü bir aşk ve evliliğe giden hayaller… Peki tüm bu planlar kaderin beklenmedik hamlesi ile alt üst olursa? Leyla, Sarp ve Melisa’nın birbirine düğümlenen ilişkilerini izlerken kahkahalarınızı tutamayacak, sürpriz ve eğlence dolu bu sıcak hikayenin bağımlısı olacaksınız.

---

Akıncı - Atv


Erkek başrolünün Şükrü Özyıldız olduğu daha önce ilan edilen Akıncı'nın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Büşra Develi oldu. 

---

Kimsesizler - Fox TV


Medyapım'ın Fox TV için hazırlıklarını sürdürdüğü Kimsesizler dizisinin Beren Gökyıldız'dan sonraki bir diğer başrol çocuk oyuncusu, Birsen Altuntaş haberine göre Kübra Süzgün oldu.

---

Nizam-ı Alem - TRT 1


TRT 1'in yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüğü dizilerden, Selçuklu dönemindeki taht savaşlarını anlatacak Nizam-ı Alem'in iki erkek başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Buğra Gülsoy ve Ekin Koç oldular. Gülsoy, Selçuklu devletine en parlak dönemini yaşatan Sultan Melikşah'ı canlandırırken, Koç ise Sultan Melikşah'ın oğlu Ahmed Sencer'e hayat verecek. 

---

Afili Aşk

Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı, Haziran 2019-Mart 2020 dönemi arasında Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk, Raninitv'de yer alan habere göre yakında İspanya'nın Divinity kanalında yayınlanmaya başlayacak. 

---

Exatlon Challenge - Netflix


Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Orkun Işıtmak'ın sunduğu Influencer'ların Siyah-Beyaz takım olarak yarıştığı Exatlon Challenge, ilk sezonuyla Netflix kataloğundaki yerini aldı. 

---

Pantene Altın Kelebek

Bu yıl 46. sı düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Kazananların listesi aşağıdadır. 

EN İYİ YARIŞMA PROGRAMI
MasterChef - TV8

EN İYİ KADIN OYUNCU
Ebru Şahin - Hercai

EN İYİ ERKEK OYUNCU
Taner Ölmez - Mucize Doktor

BAŞARI ÖDÜLÜ
Alice Müzikali

EN İYİ GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMI
Müge Anlı ile Tatlı Sert

EN İYİ KADIN SUNUCU
Müge Anlı

EN İYİ ERKEK SUNUCU
Acun Ilıcalı - Survivor 2020

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ KADIN OYUNCU
Burcu Özberk - Afili Aşk

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ ERKEK OYUNCU
Çağlar Ertuğrul - Afili Aşk

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ
Afili Aşk

EN İYİ İNTERNET DİZİSİ
Şahsiyet

EN İYİ DİZİ
Mucize Doktor

EN İYİ INFLUENCER
Kafalar

EN İYİ HABER PROGRAMI
Cüneyt Özdemir - 5N1K Cnn Türk

EN İYİ KADIN HABER SUNUCUSU
Ece Üner - Show TV

EN İYİ ERKEK HABER SUNUCUSU
Cem Öğretir - ATV

EN İYİ DİZİ ÇİFTİ
Aybüke Pusat - Furkan Andıç - Her Yerde Sen

EN İYİ KADIN ŞARKICI
Hadise

EN İYİ ERKEK ŞARKICI
Mabel Matiz

AZERBAYCAN'IN EN İYİ ŞARKICISI
Röya

EN İYİ KLİP
Mabel Matiz - Mendilimde Kırmızım Var

YILIN ŞARKISI
Reynmen - Ela

EN İYİ MÜZİK GRUBU
Yüzyüzeyken Konuşuruz

EN İYİ HALK MÜZİK KADIN ŞARKICISI
Elif Buse Doğan

EN İYİ HALK MÜZİK KADIN ERKEK ŞARKICISI
Erkan Oğur

EN İYİ RAPÇİ
Ceza

EN İYİ FANTEZİ MÜZİK ERKEK
Hakan Altun

EN İYİ FANTEZİ MÜZİK KADIN
Ebru Gündeş

EN İYİ PROJE
Cengiz Kurtoğlu - Hakan Altun - Polat Yağcı

Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları 2

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN ŞARKICI
Zeynep Bastık

EN İYİ SPOR PROGRAMI
Yüzde Yüz Futbol - Rıdvan Dilmen - Murat Kosova

EN İYİ MAGAZİN PROGRAMI
Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ KADIN OYUNCUSU
Ecem Erkek - Güldür Güldür Show

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ ERKEK OYUNCUSU
Onur Buldu - Güldür Güldür Show

BAŞARI ÖDÜLLERİ
Demet Akbağ, Kerem Alışık, Hande Yener, Emrah, Serhat Hacıpaşalıoğlu

EN İYİ DİZİ MÜZİĞİ
Aytekin Ataş - Bir Zamanlar Çukurova

EN İYİ SENARİST
Deniz Akçay Katıksız - İstanbullu Gelin

EN İYİ YÖNETMEN
Yusuf Pirhasan - Mucize Doktor

EN İYİ DJ
Hey! Douglas

EN İYİ ÇOCUK OYUNCU
Ebrar Demirbilek - Hercai

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ:
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2

PANTENE YILDIZI PARLAYANLAR
-Ebru Şahin
-İlayda Alişan
-Alina Boz

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder