Ekrandan Haberler 6-12 Nisan 2020 - Beklenen Kral

13 Nisan 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler 6-12 Nisan 2020


Haber Başlıkları
- Alef (Başladı)
- Zümrüdüanka (Kadroda yeni bir isim)
- Aşk 101 (Resmi fragman geldi)
- Bay Yanlış (Kadroda üç yeni isim)
- Kuzey Güney (Tekrarlarıyla döndü)
- Ufak Tefek Cinayetler (Tekrarlarıyla döndü)
- Bir Aşk İki Hayat (TV'de ilk kez) 
- Yarına Tek Bilet (Afişi yayınlandı)
- Güldüy Güldüy Show (Tekrarlarıyla dönüyor
- Berker Güven'den YouTube programı
- Survivor 2020 (Artık haftada yedi gün)

---

Alef - BluTV


Başrollerinde Kenan İmirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in yer aldığı, Türkiye'nin ilk online galasını yapan Alef, 10 Nisan itibariyle ilk iki bölümüyle BluTV kataloğundaki yerini aldı.

---

Zümrüdüanka - Fox TV


Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı, koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara verilen dizilerden Zümrüdüanka kadrosuna, Sermiyan Midyat dahil oldu.

---

Aşk 101 - Netflix


Başrollerinde Alina Boz, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Selahattin Paşalı ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı, 24 Nisan'da ilk sezonuyla Netflix kataloğundaki yerini alacak Aşk 101'den resmi fragman yayınlandı. 

---

Bay Yanlış - Star TV


Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı, Koronavirüs pandemisinin bitimi ardından çekimlerine başlanması planlanan Bay Yanlış kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Yaman'ın karakterinin annesi olarak Lale Başar, Gürel'in karakterinin annesi olarak Feri Baycu ve Suat Sungur dahil oldular.

---

Kuzey Güney - Kanal D



Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Öykü Karayel ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı Kuzey Güney, 8 Nisan'da yayınlanan ilk bölümü ardından, her çarşamba tekrarlarıyla ekranda olacak.

---

Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil ve Mert Fırat'ın yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler, 12 Nisan'da yayınlanan ilk bölümü ardından, her pazar tekrarlarıyla ekranda olacak.

---

Bir Aşk İki Hayat - Fox TV



Başrollerinde Bergüzar Korel ve Engin Akyürek'in yer aldığı Türk filmi Bir Aşk İki Hayat, 14 Nisan Salı TV'de ilk kez Fox TV'de ekrana gelecek.

---

Yarına Tek Bilet - Netflix


Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger'in yer aldığı, ilk Netflix Türk filmi olan Yarına Tek Bilet'in afişi yayınlandı. Film, 19 Haziran'da Netflix kataloğundaki yerini alacak. 

---

Güldüy Güldüy Show - Star TV

Ezo Sunal'ın sunumuyla daha önce Show TV'de yayınlanan miniklerin güldürü şovu, Güldüy Güldüy Show, 13 Nisan Pazartesi itibariyle tekrarlarıyla Star TV'de ekrana gelecek.

---

Berker Güven'den YouTube programı



Koronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde ‘’evde kal’’ çağrıları yapılırken, karantina günlerinde pek çok ünlü isim sosyal medya platformları üzerinden hem yardım kampanyaları düzenliyor; hem de kamuoyuna moral vermeye çalışıyor. Bu kapsamda başarılı oyuncu Berker Güven de Bana Göre TV youtube kanalı üzerinden özel bir sohbet programı yapacak.

‘Berker Güven’le Hoş Bi Sohbet’ adını taşıyan programın tüm gelirleri Haluk Levent`in öncülüğünde kurulan Ahbap Derneği’ne bağışlanacak. 14 Nisan Salı günü saat 21.30 ‘da başlayacak programın ilk konukları Güven’in Zalim İstanbul dizisinden rol arkadaşları olan Sera Kutlubey, Ozan Dolunay ve Bahar Şahin ve olacak.

---

Survivor 2020 - TV8

Koronavirüs pandemisi sebebiyle dizilerin yarıştan çekildiği televizyon ekranında, Survivor 2020 tam gaz devam etmekte. Yarışma, bundan böyle haftanın yedi günü ekranda olacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder