Ekrandan Haberler - 13-19 Ocak 2020 - Beklenen Kral

20 Ocak 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 13-19 Ocak 2020


Haber Başlıkları
- Rise of Empires: Ottoman (Başlıyor)
- Zümrüdüanka (Başlıyor)
- Vuslat (Kadroda bir ayrılık)
- Güvercin (Kadroda iki yeni isim)
- Çocuk (Kadroda yeni bir isim)
- Babil (Ülkelere ön satışları başladı)
- Ya İstiklal Ya Ölüm (Çekimlerine başlandı)
- Gel Dese Aşk (Kadın başrol belli oldu)
- Öğretmen (Kadroda yeni isimler)
- Hizmetçiler (Kadroda yeni isimler)
- Kral (Senaryo sil baştan/Bir ayrılık)
- Baraj (Kadrosu tamamlandı)
- Türkler Geliyor (Vizyonda)

---

Rise of Empires: Ottoman - Netflix


Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Damla Sönmez, Osman Sonant, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Ushan Çakır ve Tolga Tekin'in yer aldığı Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethine odaklanan Rise of Empires: Ottoman, 24 Ocak Cuma Netflix kataloğundaki yerini alıyor. 

---

Zümrüdüanka - Fox TV


Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdüanka, 25 Ocak Cumartesi ekran macerasına başlıyor.

---



Vuslat - TRT 1


Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Vuslat kadrosuna, 41. bölümünde Baran Bölükbaşı veda ediyor.

---

Güvercin - Star TV


Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada'nın yer aldığı Güvercin kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Bestemsu Özdemir ve Erdal Cindoruk dahil oldular.

---

Çocuk - Star TV


Başrollerinde Nazan Kesal, Serhat Teoman, Merve Çağıran ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Çocuk kadrosuna Turgay Kantürk dahil oldu. 

---

Babil - Star TV

Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta'nın olduğu Madd Entertainment'in uluslararası dağıtımını üstlendiği Babil'in, Raninitv'de yer alan habere göre ilk satışı, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesinin önde gelen pay TV platformlarından birisi olan Orbit Showtime Network (OSN)’e yapıldı. 

---

Ya İstiklal Ya Ölüm - TRT 1


Başrollerinde İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Melis Sezen, Hilmi Cem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Mehmet Özgür ve Altan Erkekli'nin yer aldığı  mini dizi Ya İstiklal Ya Ölüm'ün çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Dizide İstanbul’un işgal edilmesi ve mebusan meclisinin dağıtılması  ile başlayıp Ankara’da yeni bir meclisinin açılması arasında geçen 6 haftalık kritik süre 6 bölüm ile anlatılacak. İlk bölümü 16 Mart'ta, altıncı ve son bölümü ise 23 Nisan'da yayınlanacak. 

---

Gel Dese Aşk - Atv


Erkek başrolünün Erkan Petekkaya olduğu daha önce duyurulan Gel Dese Aşk'ın kadın başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Şebnem Bozoklu oldu. 

---

Öğretmen - Fox TV


Başrolünde İlker Kaleli'nin olduğu daha önce duyurulan Öğretmen'in kadrosuna Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Efekan Can da dahil oldu. Provaları başlayan dizinin çekimlerine de kısa süre sonra başlanacak. 

---

Hizmetçiler - Kanal D


Başrollerinde Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı Hizmetçiler kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Algı Eke, Servet Pandur, Gökhan Soylu ve Özer Arslan dahil oldular. 

---

Kral - Atv


Başrollerinde Özcan Deniz, Burak Deniz ve Pınar Deniz'in yer aldığı Kral'da senaryo değişikliğine gidildi. Birsen Altuntaş haberine göre kanalın dizinin senaryosunda köklü bir değişiklik istemesi üzerine, senaryo yeniden yazılmaya başlandı. Bu doğrultuda daha önce dizi ile anlaşan Cemre Gümeli kadrodan ayrıldı. 

---

Baraj - Fox TV

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Baraj dizisinin kadrosu tamamlandı. Dizinin kadrosunda ayrıca Sumru Yavrucuk (Zerrin), Tuna Orhan (Ekrem), Sait Genay (Orhan), Mesut Yılmaz (İsmet), İhsan İlhan (Yaşar), İman Casablanca (Ümran), Batuhan Yüzgüleç (İbrahim) ve Şamil Kafkas (Halil) rol alacaklar. 

---

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı


Başrollerinde Emre Kıvılcım, Levent Özdilek ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, 17 Ocak Cuma vizyona girdi.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder