Ekrandan Haberler - 6-12 Ocak 2020 - Beklenen Kral

13 Ocak 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 6-12 Ocak 2020


Haber Başlıkları
- Kadın (Final kararı)
- Ramo (Başlıyor)
- Zemheri (Başlıyor)
- Babil (Başlıyor)
- Zümrüdüanka (Başlama tarihi)
- Savaşçı (Kadroda bir ayrılık)
- Şampiyon (Kadroda yeni bir isim)
- Çukur (Kadroda bir konuk)
- Yasak Elma (Kadroda bir konuk)
- Mucize Doktor (Kadroda bir konuk)
- Hercai (2019'un dijitalde en popüleri)
- Sefirin Kızı (Dünyada aralık 3.'sü)
- Sokağın Çocukları (İlk tanıtım)
- Yeni Hayat (Kadroda yeni bir isim)
- Hizmetçiler (Başrolleri belli oldu)
- Baraj (Başrolleri belli oldu)
- Öğretmen (Erkek başrol belli oldu)
- 50 Metrekare (Yeni Türk Netflix dizisi)
- Gel Dese Aşk (Yeni dizi)
- Elimi Bırakma (Rusya'da)
- Halka (Rusya'da)
- Biz Böyleyiz (Vizyonda)
- Sıfır Bir (Vizyonda)
- Türkler Geliyor (Vizyona giriyor)
- Adanış (İlk tanıtım)
- 2019 yılında en çok izlenen filmler
- Benimle Söyle (Başlama tarihi)

---

Kadın - Fox TV


Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Kadın, yayınlanacak son dört bölümün ardından ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. 

---

Ramo - Show TV


Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo, 14 Ocak Salı ekran macerasına başlıyor. 

---

Zemheri - Show TV


Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı Zemheri, 15 Ocak Çarşamba ekran macerasına başlıyor. 

---

Babil - Star TV


Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Babil, 17 Ocak Cuma ekran macerasına başlıyor.

---



Zümrüdüanka - Fox TV


Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdüanka, 25 Ocak Cumartesi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Savaşçı - Fox TV


Başrollerinde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin yer aldığı Savaşçı'da oyuncu değişikliği gerçekleşti... Dizide Ayça karakterine hayat veren Seçil Buket Akıncı, nedeni duyurulmayan bir sebeple dizinin kadrosundan ayrıldı. Yerine aynı karakteri oynaması için Feyza Sevil Güngör ile anlaşıldı. 

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna, 83. bölümününde başarılı sanatçı Cem Adrian konuk oluyor. 

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna 66. bölümünde Enis Arıkan konuk oluyor. 

---

Mucize Doktor - Fox TV


Başrollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor kadrosuna 18. bölümününde Beren Gökyıldız konuk oluyor.

---

Hercai - Atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai 2019'un 'dijitalde en çok takipçi kazanan ve konuşulan' dizisi oldu. 

---

Sefirin Kızı - Star TV

Başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Sefirin Kızı, dünyanın en çok konuşulanları Aralık listesinde, “Social Wit List December” 3. olarak ilk üçteki tek Türk yapımı oldu.

---

Sokağın Çocukları - BluTV


Bir fenomene dönüşen ve yakın zamanda sinemalarda da izleme fırsatı bulacağımız "Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana'da" dizisinin kadrosundan yepyeni bir özel yapım geliyor: Sokağın Çocukları. BluTV için üretilen dizi, yine arka sokakların hikayesini anlatacak ve Adana'nın atmosferinin nabzını tutmaya devam edecek. 

BluTV'de yayınlanacak olan yapımda Sıfır Bir dizisinin sevilen oyuncuları ve yeni isimler kadroyu oluşturacak. Yayınlanan teaser nasıl bir dizi olacağına dair biraz ipuçları veriyor. İzleyenleri sokağın atmosferiyle ve gerilim dolu sahnelerle bir araya getirecek olan Sokağın Çocukları, 6 Şubat 2020 tarihinde prömiyer yapacak.

---

Yeni Hayat - Kanal D


Başrolünde Serkan Çayoğlu'nun olduğu Yerli Bodyguard olarak ekrana gelecek Yeni Hayat'ın kadrosuna Nisa Sofiya Aksongur dahil oldu. Songur, Çayoğlu'nun hayat vereceği Adem'in kızını canlandıracak.

---

Hizmetçiler - Kanal D


2013 Amerikan yapımı Devious Maids dizisinden Kanal D için uyarlanan Hizmetçiler'in başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Seçkin Özdemir ve Deniz Baysal oldular.

---

Baraj - Fox TV


Türkan Şoray'ın 1977 yılında Tarık Akan'la başrollerini paylaştığı aynı isimli filmden diziye uyarlanan Baraj'ın başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Burak Yörük ve Biran Damla Yılmaz oldular. Ayrıca dört bölüm sonra final yapacak Kadın'ın başrollerinden Feyyaz Duman da dizinin üçüncü başrolü olacak.

---

Öğretmen - Fox TV


2019 Japon yapımı Mr. Hiiragi’s Homeroom dizisinden Fox TV için uyarlanacak Öğretmen'in erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre İlker Kaleli oldu.

---

50 Metrekare - Netflix


Netflix'ten yeni bir Türk dizisi. Bu kez türü ise komedi... Başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt ve Hasan Yalnızoğlu'nun yer aldığı 50 Metrekare BKM Film imzası taşıyor. Senaryosunu Burak Aksak'ın kaleme alacağı dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim Selçuk Aydemir olacak.

---

Gel Dese Aşk - Atv


Osman Sınav'dan Atv için yeni bir dizi... Başrolünde Erkan Petekkaya'nın yer alacağı yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturacağı Gel Dese Aşk'ın kadrosunda yer alan isimlerden biri de İlayda Çevik. Tabii bu kadroda bulunma hali, başrol mü o da net değil. Aradaki yaş farkını düşünecek olursak, umarım öyle değildir. 

---

Elimi Bırakma

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Rusya'nın Ivi kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Halka

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka da, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Rusya'nın Ivi kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Biz Böyleyiz


Başrollerinde Berak Tüzünataç, Engin Öztürk, Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Boran Kuzum ve Hümeyra'nın yer aldığı film Biz Böyleyiz, 10 Ocak Cuma itibariyle vizyondaki yerini aldı.

---

Sıfır Bir


Başrollerinde Savaş Satış, Onur Akbay ve Cengizhan Yurdutek'in yer aldığı film Sıfır Bir, 10 Ocak Cuma itibariyle vizyondaki yerini aldı.

---

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı


Başrollerinde Emre Kıvılcım, Levent Özdilek ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı film Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, 17 Ocak Cuma vizyona giriyor.

---

Adanış: Kutsal Kavga


Başrollerinde İzmail Filiz, Esra Bilgiç ve Baki İlhan'ın yer aldığı film Adanış: Kutsal Kavga'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

2019 yılında en çok izlenen filmler

Ajans Press’in, Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerinden elde ettiği bilgilere göre, Türk sinemasında geçtiğimiz yıl yerli film izleyici sayısı 33,6 milyon oldu. Böylelikle yerli film izleyici sayısı yabancı film izleyici sayısını geçerken, yabancı film seyircisinin 25,9 milyon kişide kaldığı görüldü. Türk sinemasında geçen yıl elde edilen hasılat ise 980 milyon TL olarak kayıtlara geçti. 2019 yılının en çok izlenen filmi ise 7. Koğuştaki Mucize olurken o yıl içerisindeki izleyici sayısının 5,3 milyon kişiye ulaştığı görüldü. 2019’da en çok izlenen diğer yapımlar ise sırasıyla Recep İvedik 6, Organize İşler Sazan Sarmalı, Avengers: Endgame, Kral Şakir Korsanlar Diyarı, Joker, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, Mucize 2 Aşk, Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw ve Karlar Ülkesi 2 oldu.

---

Benimle Söyle - Fox TV


Enis Arıkan'ın sunumuyla yeni kanalında ekrana gelecek Benimle Söyle, 18 Ocak Cumartesi yeni sezonuna başlıyor. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder