Ekrandan Haberler - 12-18 Ekim 2020 - Beklenen Kral

19 Ekim 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 12-18 Ekim 2020



Haber Başlıkları
- Çatı Katı Aşk (Final)
- Menajerimi Ara (Gün değişikliği)
- Çukur (Kadroda bir ayrılık)
- Kırmızı Oda (Kadroda bir ayrılık)
- Çocukluk (Kadroda yeni bir isim)
- Mucize Doktor (9 ülkeye daha satıldı)
- Yeni Hayat (The WIT Eylül listesinde)
- Acemi Anneler (Başlıyor)
- Alev Alev (Afişi yayınlandı)
- Sol Yanım (Çekimlerine başlandı)
- İyi Aile Babası (Okuma provası yapıldı)
- Bir Annenin Günahı (Kanal D'ye transfer oldu)
- Şahmeran (Çekimlerine başlanıyor)
- Sihirli Annem (Geri dönüyor)
- Kıvanç Tatlıtuğ 2021'de ekrana dönüyor
- Yeni Bir Ev (Başlıyor)
- Güldür Güldür Show (Yeni sezon tarihi)

---

Çatı Katı Aşk - Kanal D



Başrollerinde Furkan Andıç, Selin Şekerci, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz'in yer aldığı Çatı Katı Aşk, 24 Ekim'de yayınlanacak 16. bölümüyle final yapacak. 

---

Menajerimi Ara - Star TV

Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara, yeni bölümleriyle 18 Ekim itibariyle artık pazarları ekrana gelecek. 

---

Çukur - Show TV



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna Barış Arduç veda etti. 

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Acemi ve Burak Sevinç'in yer aldığı Kırmızı Oda kadrosuna Evrim Alasya veda etti.

---

Çocukluk - Fox TV



Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Çocukluk kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Nihal Menzil dahil oldu.

---

Mucize Doktor - Fox TV

Başrollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor, Raninitv'de yer alan habere göre, 9 yeni ülkede daha ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yayına girdiği ülke sayısı böylece 66'ya çıkacak. Söz konusu dokuz ülke ise İspanya, Uruguay, Porto Riko, Kosta Rika, Estonya, Pakistan, Hindistan, İsrail ve Güney Afrika oldu. Yine habere göre anlaşma yapılan yayıncılar şimdilik belirtilmedi.

---

Yeni Hayat - Kanal D

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya, Tayanç Ayaydın ve Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı Yeni Hayat, dünyanın hemen hemen her ülkesine yayına giren dizileri ve eğlence amaçlı yayınları radarına alarak sosyal medyada ne gibi etkiler yarattığını ve yorumları derleyerek sonuçlar çıkaran The WIT'in Eylül ayında Instagram ile Twitter üzerinde en fazla yorum alan dizi ve programlar listesinde yer aldı.

---

Acemi Anneler - TRT 1



Başrollerinde Merve Üçer, Begüm T. Turay, Melis Yıldıran ve Yağmur Öztür'ün yer aldığı, TRT1'in yeni günlük dizisi Acemi Anneler 19 Ekim Pazartesi itibariyle hafta içi her gün ekranda olacak.

---

Alev Alev - Show TV



Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve Berker Güven'in yer aldığı Alev Alev'in afişi yayınlandı.

---

Sol Yanım - Star TV



Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Sol Yanım'ın çekimlerine başlandı.

---

İyi Aile Babası - Kanal D



Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı İyi Aile Babası'nın okuma provaları yapıldı. 

---

Bir Annenin Günahı - Kanal D



Başrollerinde Özge Özberk, Emre Kınay, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin'in yer aldığı, daha önce Fox TV'de yayınlanmaya hazırlanan ancak pandemi süreci sonrası durumu belirsizliğini koruyan Bir Annenin Günahı, erkek başrol değişikliğiyle Kanal D'ye transfer oldu. Mehmet Aslantuğ'un yerine Emre Kınay'ın geldiği dizinin çekimlerine yakında başlanacak.

---

Şahmeran - 



Başrolünde Demet Akbağ'ın yer aldığı, senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alınan, henüz yayınlanacağı kanal belli olmayan Şahmeran'ın çekimlerine başlandı.

---

Sihirli Annem - EXXEN

Acun Ilıcalı'nın kurma aşamalarını sürdürdüğü yeni dijital platformu Exxen'in projeleri duyulmaya başlandı. Birsen Altuntaş haberine göre platformda, ekranların fenomenleşmiş işlerinden Sihirli Annem 20 bölüm olarak yayınlanacak. Kadrosunun nasıl olacağı henüz belli olmasa da, gayet dikkat çekici bir geri dönüş olacağı kesin.

---

Kıvanç Tatlıtuğ 2021'de ekranlara geri dönüyor



Son dönemlerin en çok reyting elde eden yapım şirketlerinden biri olan OGM Pictures, geçtiğimiz hafta içinde yayınladığı bir videoyla Kıvanç Tatlıtuğ ile bir dizi ve film projesi için anlaştıklarını duyurdu. Dizinin ekrana geleceği net tarih henüz belli olmamakla birlikte, 2021'de yayınlanacak.

---

Yeni Bir Ev - Star TV



Evrim Akın'ın sunumuyla ekrana gelecek, ev ödüllü yarışma Yeni Bir Ev, 19 Ekim Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün ekranda olacak.

---

Güldür Güldür Show - Show TV



Ekranların aranan komedi programlarından Güldür Güldür Show yeni sezonuna, 27 Ekim Salı başlamaya hazırlanıyor. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder