Ekrandan Haberler - 19-25 Ekim 2020 - Beklenen Kral

26 Ekim 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 19-25 Ekim 2020



Haber Başlıkları
- Yeni Hayat (Final)
- Öğretmen (Final)
- Yasak Elma (Ayrılık yağmuru)
- Menajerimi Ara (Konuk artık kadroda)
- Gönül Dağı (Kadroda yeni bir isim)
- Kırmızı Oda (Kadroda bir konuk)
- Çukur (100. bölüm)
- Savaşçı (Yeni sezon çekimleri başlıyor)
- Saygı (Başlıyor)
- Alev Alev (Başlama tarihi)
- 50 Metrekare (Başlama tarihi)
- Bir Annenin Günahı (İlk tanıtım)
- Akıncı (İlk tanıtım)
- Kefaret (İlk tanıtım)
- Fatma (İlk kareler)
- Bir Denizaltı Hikayesi (Yeni Netflix Türk dizisi)
- Uysallar (Yeni Netflix Türk dizisi)
- Pera Palas'ta Gece Yarısı (Yeni Neflix Türk dizisi)
- Kod Adı: Kulüp (Yeni Netflix Türk dizisi)
- Kuş Uçuşu (Yeni Netflix Türk dizisi)
- Erşan Kuneri (Yeni Netflix Türk dizisi)
- Fatih Sultan Mehmet (Yeni Exxen dizisi)
- Erkenci Kuş (Amerika'da)
- Meryem (Latin Amerika'da)
- 9 Kere Leyla (Netflix yayın tarihi)
- Azizler (Netflix yayın tarihi)
- Mücadele Çıkmazı (Netflix yayın tarihi)
- Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? (Yeni Netflix Türk filmi)
- 96 Yazı (Yeni Netflix Türk filmi)
- Beni Çok Sev (Yeni Netflix Türk filmi)
- İbo Show (Başlıyor)

---

Yeni Hayat - Kanal D

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya, Tayanç Ayaydın ve Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı Yeni Hayat, düşük izlenme oranları gerekçesiyle 29 Ekim Perşembe yayınlanacak 9. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. 

---

Öğretmen - Fox

Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı 7. bölümü 25 Ekim'de yayınlanan Öğretmen, düşük izlenme oranları gerekçesiyle 9. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.

---

Yasak Elma - Fox 



Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma'da yaprak dökümü... Birsen Altuntaş haberine göre gelecek haftalarda dizinin kadrosundan Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Buçe Buse Kahraman ve Doğaç Yıldız ayrılacaklar.

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara kadrosuna konuk olarak katılan Burak Tozkoparan, dizinin başrol kadrosuna dahil oldu.

---

Gönül Dağı - TRT 1



Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın yer aldığı Gönül Dağı kadrosuna Ecem Özkaya dahil oldu. 

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral'ın yer aldığı Kırmızı Oda kadrosuna, 8. bölüm itibariyle Celil Nalçakan konuk oldu. Oyuncunun hayat verdiği Garip'in hikayesinin 9. bölümde son bulması olası.

---

Çukur - Show TV



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur'un 100. bölümü oyuncular eşliğinde kutlandı. Dizinin bu bölümü, 26 Ekim Pazartesi yayınlanacak.

---

Savaşçı - Fox

Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun yer aldığı, yeni sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı merak edilen Savaşçı'dan nihayet haber geldi. Birsen Altuntaş haberine dizinin gelecek hafta itibariyle yeni sezon çekimleri başlayacak.

---

Saygı 'Bir Ercüment Çözer dizisi' - BluTV



Başrollerinde Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum'un yer aldığı Saygı, 27 Ekim Salı itibariyle BluTV kataloğunda yayınlanmaya başlayacak.

---

Alev Alev - Show TV



Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve Berker Güven'in yer aldığı Alev Alev, 5 Kasım Perşembe ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

50 Metrekare - Netflix



Başrollerinde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Netflix'in Türk dizilerinden 50 Metrekare, 27 Ocak 2021'de ilk sezonuyla Netflix kataloğundaki yerini alacak.

---

Bir Annenin Günahı - Kanal D



Başrollerinde Özge Özerk, Musa Uzunlar, Emre Kınay ve Mert Yazıcıooğlu'nun yer aldığı, Fox'dan Kanal D'ye transfer olan Bir Annenin Günahı'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Akıncı - Atv



Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yer aldığı Akıncı'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Kefaret - Fox



Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın yer aldığı Kefaret'in ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Fatma - Netflix



Netflix Türkiye, Fatma adlı mini dizinin ilk görüntülerini yayınladı. Özgür Önürme’nin senaryosunu yazıp Özer Feyzioğlu ile birlikte yönetmenliğini üstlendiği Fatma’da Burcu Biricik, Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimler yer alıyor. 

Netflix, Fatma’nın açıklamasını, “Sıradan bir temizlikçi olan Fatma, kayıp kocası Zafer’i ararken beklenmedik bir cinayet işler. Bu olay, onu bir “temizlikçi” olarak kendisinden hiç şüphe edilmeyen görünmez bir katile dönüştürür.” olarak yapıyor. Dizinin 2021’de yayınlanması planlanıyor.*

---

Bir Denizaltı Hikayesi - Netflix



Resmi ismi henüz belli olmayan ancak şu an için Bir Denizaltı Hikayesi olarak açıklanan Bir Denizaltı Hikayesi'nin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ var. Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Jason George’un yazar kadrosunu oluşturduğu dizinin yönetmen koltuğunda ise Tolga Karaçelik oturacak. Aksiyon-macera türünde bir dizi olarak karşımıza çıkacak projenin yapımcılığını ise OGM Pictures üstlenecek.

Netflix’in Bir Denizaltı Hikayesi için paylaşmış olduğu açıklama şu şekilde: “Dünyayı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekir. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırır. Her şeyin sonunda kendini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarma yolunda başarılı olabilecek miydi?”*

---

Uysallar - Netflix

Henüz yalnızca ismi duyurulan Uysallar dizisinin yapımcılığını Ay Yapım, senaryosunu Hakan Günday, yönetmenliğini ise Onur Saylak üstleniyor. 

Netflix’in Uysallar için paylaşmış olduğu açıklama şu şekilde: “Mimar Oktay Uysal ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada eşi, iki çocuğu ve babası da kendi gizli dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?”*

---

Pera Palas'ta Gece Yarısı - Netflix

Karga Seven Pictures tarafından hayata geçirilecek olan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi, Charles King'in aynı adlı ödüllü kitabından uyarlanacak. Senaryosunu Elif Usman’ın kaleme alacağı dizinin yönetmen koltuğunda ise Rise of Ottoman mini belgesel-dizi’den de bildiğimiz Emre Şahin oturacak. Pera Palas'ta Gece Yarısı, 8 bölümlük bir mini dizi olacak.

Netflix’in Pera Palas’ta Gece Yarısı için paylaşmış olduğu açıklama şu şekilde: “Otel hakkında yazı yazmak üzere görevlendirilen Esra, yanlışlıkla tarihi odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Geçmişe doğru bir yolculuk yapar ve modern Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e karşı düzenlenen siyasi bir komplonun ortasına düşer. Artık Esra, kurnaz otel müdürü Ahmet ile birlikte Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak, Esra, İstanbul'un en çılgın kulübünün sahibi, yakışıklı ve gizemli Halit ile tanışır tanışmaz, 1919 İstanbul'unda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve kimsenin aslında söylediği kişi olmadığını anlar.”*

---

Kod Adı: Kulüp - Netflix



O3 Medya'nın Saner Ayar ve Ayşe Durmaz ile birlikte yapımcılığını üstlendiği, Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce’nin ise yönetmen koltuğunda oturduğu resmi adı henüz belli olmayan Kod Adı: Kulüp adlı dizinin senaryosunu Necati Şahin, Ayşin Akbulut, Serkan Yörük, Bengü Üçüncü, Rana Denizer kaleme alıyor. Dizinin başrolünde ise Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci yer alacak.

Netflix’in Kod Adı: Kulüp için yayınlamış olduğu açıklama şu şekilde: “Matilda bir yandan kızı Raşel ile ilişkisini düzeltmeye, onu Pera’nın belalı yakışıklısı Fıstık İsmet’ten uzak tutmaya çalışacak; bir yandan da gece hayatındaki meslektaşları olan cesur patronu Orhan, kıskanç yönetici Çelebi ve vizyoner sanatçı Selim’in egolarını yönetmeye uğraşacaktır. Müşteriler için cennet, çalışanlar için bir cehennem olan Kulüp, Matilda’nın gelişiyle yepyeni bir ruha bürünecek; her biri kendi hikayesinin “öteki”si olan karakterlerimiz için bir yuvaya dönüşecektir. Belki de en güzel aile, ailesizlerin kurduğudur.”*

---

Kuş Uçuşu - Netflix

Aşk 101'in yaratıcısı Meriç Acemi tarafından kaleme alınan ve Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Kuş Uçuşu dizisi, kabaca X kuşağıyla, Z kuşağının çatışmasını ele alacak. Diz için henüz bir yayın tarihi açıklanmış değil.

Netflix’in Kuş Uçuşu için paylaşmış olduğu açıklama şu şekilde: “X kuşağı yeni dünyayı, sosyal medyayı, yeni mecraları ve iş kollarını anlamaya çalışırken, asıl büyük değişikliğin farkında değiller. Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolun yürünme şekli bambaşka artık. Yukarılara tırmanırken, çok çalışmanın erdemine güvenmek yerine “kuş uçuşu” gitmeye çalışan Aslı'yı izleyeceğiz. Hikaye, hedefine güdümlenmiş, en üstteki koltuğa oturabilmek, masadaki önemli kişi olabilmek için mücadele eden Aslı’nın, yeni dünyanın yöntemleriyle kazanıp kazanamayacağını sorgulayacak.”*

---

Erşan Kuneri - Netflix

Erşan Kuneri dizisinin Netflix’te yayınlanacağı resmileşti. CMYLMZ Fikirsanat’ın yapımcılığını üstlendiği sitkom dizinin hem yazar hem yönetmen hem de başrol koltuğunda Cem Yılmaz oturacak. 

Netflix’in 8 bölümlük Erşan Kuneri dizisi için paylaşmış olduğu açıklama şu şekilde: “Erşan Kuneri 70'ler erotik sinemasında ortalığı kasıp kavurmaktadır. Her şey yolunda, keyfi yerindeyken erotik sinemada nasıl başarılı olduysak başka türleri de denemeliyiz fikri ile sektörden partnerleri Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın (a.k.a İbrahim Tumtum), Firdevs ve Payro Kemal ile radikal bir film maratonuna koşmaya karar verirler… Erşan Kuneri, acaba İran sinemasından, İtalyan romantik dönemine mi girecek, teen slasher korkulardan, sosyal içerikli dramalara mı kayacak, Ortaçağ intikam filmlerinde at mı koşturacak (at mı?) yoksa Hong Kong'a mı göz kırpacak?”*

---

Fatih Sultah Mehmet - Exxen



Acun Ilıcalı'nın 2021 yılının başlarında yayın hayatına başlamasını planladığı Exxen'de Birsen Altuntaş haberine göre başrollerinde Cengiz Coşkun ve Hazal Filizküçükköse'nin yer aldığı Fatih Sultan Mehmet dizisi yayınlanacak. Çekimlerinin kasım sonunda başlaması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Bilal Kalyoncu oturacak. 

---

Erkenci Kuş

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş, Raninitv'de yer alan habere göre 27 Ekim itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'nde UniMas kanalında yayınlamaya başlayacak ve ülkede yayınlanan ilk Türk romantik komedi dizisi olma unvanını elde edecek.

---

Meryem

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Meryem, Raninitv'de yer alan habere göre 29 Ekim itibariyle Thema America'ya bağlı olarak faaliyet gösteren Kanal D Drama kanalında yayınlanmaya başlayacak ve başta Peru, Kolombiya, Meksika ve Arjantin olmak üzere hizmet verdiği Latin Amerika ülkelerinden izlenebilecek.

---

9 Kere Leyla - Netflix



Başrolde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Ezel Akay imzalı bir orijinal Netflix filmi olan 9 Kere Leyla, 4 Aralık 2020’de tüm dünyadaki Netflix abonelerinin beğenisine sunulacak.

Netflix’in 9 Kere Leyla için paylaşmış olduğu açıklama şu şekilde: “Bir evlilik, iki aşk, üç bela, Dokuz Kere Leyla… Adem (Haluk Bilginer), güzeller güzeli metresi Nergis (Elçin Sangu) için Leyla (Demet Akbağ) ile 20 yıllık evliliğini bitirmeye karar verir. Ancak Leyla'dan doğal bir yolla kurtulması neredeyse imkansızdır. Diğer yandan bu duruma bir çözüm bulamazsa, yasak aşkı Nergis, çok yakında parmaklarının arasından kayıp gidecektir. Üstelik Adem tüm bu aşk trafiğininin arasında kendisine ait antika el yazmasının peşinde olan Mahdum Bey (Fırat Tanış) ve kıskanç avukatı Haris (Alican Yücesoy) ile de uğraşmak zorundadır.”*

---

Azizler - Netflix



8 Ocak 2021 itibarıyla Türkiye ve tüm dünyadaki Netflix abonelerinin beğenisine sunulacak olan yepyeni bir Taylan Biraderler filmi Azizler’in başrollerinde Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman ve İrem Sak gibi isimleri göreceğiz.

Netflix’in Azizler için paylaşmış olduğu açıklama şu şekilde: “Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder... Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz’in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz’in hayatını büsbütün değiştirecektir.”*

---

Mücadele Çıkmazı - Netflix 



OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Mücadele Çıkmazı filminin başrolünde, Çağatay Ulusoy ve Emir Ali Doğrul yer alıyor. Ercan Mehmet Erdem tarafından kaleme alınacak olan filmin yönetmen koltuğunda ise Can Ulkay oturacak. Mücadele Çıkmazı, 15 Mart 2021’de Türkiye ve tüm dünyada Netflix abonelerinin beğenisine sunulacak.

Netflix’in Mücadele Çıkmazı için paylaşmış olduğu açıklama şu şekilde: “İstanbul’un eski binaları, sokakta koşturan çocukları, yan yana dükkanlarıyla bezeli, adına yakışır bir ara sokağı... Mehmet, her gün gördüğümüz ancak gündelik hayatın telaşıyla dikkat etmediğimiz, farkedemediğimiz kağıt toplayan gençlerden biridir. Mahalledeki çöp toplama deposunu işleten Mehmet’in en büyük destekçisi ise onlara çocukluktan beri kanat geren Tahsin Baba’dır. Bir akşam iş dönüşü en yakın arkadaşı Gonzales’in çekçek çuvalından hayatlarının orta yerine 8 yaşındaki Ali isimli bir çocuk düşer. Mehmet bir yandan Ali’yi ailesine kavuşturmaya çalışırken, bir yandan da Ali ile ayrılmaz bir ikili olacaklardır.”*

---

Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? - Netflix

Yılmaz Erdoğan’ın oynadığı dönemlerde gişe rekorları kıran aynı isimli tiyatro oyununun bir uyarlaması olacak Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? filminin yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu oturacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Yılmaz Erdoğan, Ecem Erkek, Engin Alkan, Devrim Yakut, Merve Dizdar, Ushan Çakır ve Bülent Çolak yer alıyor.*

---

96 Yazı - Netflix

Bir başka OGM Pictures yapımı olarak karşımıza çıkacak ‘96 Yazı filmi, bir yaz aşkı hikayesini anlatacak. Ozan Açıktan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin Haziran 2021’de tüm dünyadaki Netflix aboneleriyle buluşması planlanıyor. ‘96 Yazı’nın başrollerinde ise Ece Çeşmioğlu, Fatih Şahin, Halit Özgür Sarı, Aslıhan Malbora, Süreyya Güzel ve Kubilay Tunçer yer alıyor.

Netflix’in ‘96 Yazı için paylaşmış olduğu açıklama şu şekilde: “Her yıl ailesinin yazlığına giden Deniz için bu yıl farklıdır. Artık 16 yaşına girmiş aşka dair yeni duygular ve yeni deneyimler yaşamak istemektedir. Deniz Aslı'ya yakınlaşmaya çalışırken, aynı mahallenin ortalığı kasıp kavuran, son derece yakışıklı ve sportif genci Burak'ın da Aslı'yla ilgilendiğini fark eder.”*

---

Beni Çok Sev - Netflix 

7. Koğuştaki Mucize filminin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin tarafından yönetilecek olan Beni Çok Sev filminin başrollerinde Sarp Akkaya ve Songül Öden yer alırken, filmin oyuncu kadrosunda Ercan Kesal, Aleyna Özgeçen, Füsun Demirel, Güner Özkul ve Ushan Çakır gibi isimler de yer alıyor. Netflix Türkiye, film için henüz bir yayın tarihi açıklamış değil.

Netflix’in Beni Çok Sev için paylaşmış olduğu açıklama şu şekilde: “Bir yandan Konya kapalı cezaevinde gardiyan olarak çalışan Sedat, öte yandan aynı hapishanede mahkum olarak yatan Musa. Bir gün Sedat'a verilen yeni görevle iki erkek Musa'yı bir günlüğüne cezaevinden çıkararak Musa'nın köyüne kızını ziyaret etmesi için yola çıkarlar. Musa 14 yıldan sonra ilk kez eski karısını, annesini ve kendisini yabancı gibi gören kızı Yonca ile karşılaşır. Baba-kız bir gün boyunca ne kadar da birbirlerine yabancı olsalar da 14 yıl hiç geçmemiş gibi harika vakit geçirirler. Ama Musa'yı rahatsız eden bir durum vardır, yanlış giden bir şey, bir his.. Alzheimer olan annesi gece yanına gelir ve bir anda hiç hasta olmamış gibi onu en derin yerinden vuracak acı gerçekleri açıklar. Yonca gerçek kızı değildir, kızı öldürülmüştür. Musa'nın hapishaneye dönmesi gerekir, ama ne kadar acıtsa da kızının başına ne geldiğini öğrenmek zorundadır.”*

---

İbo Show - Star TV



İbrahim Tatlıses'i yıllar sonra yeniden ekrana döndüren İbo Show, 31 Ekim Cumartesi başlıyor.

---

Beklenen Kral


*Webtekno sitesinden alınmıştır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder