Ekrandan Haberler - 2-8 Kasım 2020 - Beklenen Kral

9 Kasım 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 2-8 Kasım 2020



Haber Başlıkları
- Öğretmen (Final)
- Bir Zamanlar Çukurova (Kadroda bir ayrılık daha)
- Savaşçı (Kadroda bir ayrılık)
- Yasak Elma (Kadroda bir yeni isim)
- Menajerimi Ara (Kadroda yeni bir isim/İki konuk)
- Sadakatsiz (Kadroda yeni bir isim)
- Payitaht Abdülhamid (Kadroda yeni bir isim)
- Sefirin Kızı (Kadroda yeni bir isim)
- Kırmızı Oda (Kadroda yeni bir konuk)
- Çukur (Suç duyurusu)
- Hekimoğlu (Koronavirüs arası)
- Gönül Dağı (38 set çalışanı korona pozitif)
- Yemin (5 ülkede daha yayınlanacak)
- Bir Başkadır (Başlıyor)
- Bir Annenin Günahı (Afişi yayınlandı)
- Sol Yanım (Afişi yayınlandı)
- İyi Aile Babası (İlk tanıtım)
- Barbaros (Başrollerden birlikte ilk kare)
- Sihirli Annem (Yeni kadro belli oluyor)
- Afili Aşk (İspanya'da)
- Güllerin Savaşı (Arjantin'de)
- Berker Güven, Produ Ödülleri'nde aday
- Güldür Güldür Show (Gün değişikliği)

---

Öğretmen - Fox



Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen, 15 Kasım Pazar 9. bölümüyle final yapıyor.

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv



Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre şimdi de Uğur Güneş veda ediyor.

---

Savaşçı - TRT 1



Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun yer aldığı, halen sezon başlangıcı belirsizliğini koruyan Savaşçı kadrosundan, Berk Oktay ayrıldı.

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, Savaşçı'dan ayrılan Berk Oktay dahil oldu.

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara kadrosuna, Serhat Teoman dahil oldu. Ayrıca dizinin 12. bölümüne Pınar Deniz ve Tilbe Saran konuk oldular.

---

Sadakatsiz - Kanal D



Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz kadrosuna Kenan Ece dahil oldu. 

---

Payitaht Abdülhamid - TRT 1



Başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Vildan Atasever dahil oldu.

---

Sefirin Kızı - Star TV



Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı kadrosuna, Deniz Işın dahil oldu. 

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinç'in yer aldığı Kırmızı Oda kadrosuna, 11. bölümü itibariyle Sema Keçik konuk oluyor. 

---

Çukur - Show TV

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur hakkında, gençlerin suça teşvik edildiği ve Türk Polis Teşkilatı’nın aşağılandığı iddia edilerek emekli bir polis tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Dilekçede, Show TV ve Ay Yapım yetkililerinin, ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma’ ve ‘Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçlarından 5 yıl 6 aydan 12 yıla kadar cezalandırılması talep edildi. Bakalım savcılık herhangi bir işlemde bulunacak mı...

---

Hekimoğlu - Kanal D

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hekimoğlu'nda, Timuçin Esen'in koronavirüs testinin pozitif çıkması ardından sete ara verildi ve dizinin 25. bölümünün 10 Kasım Salı yayınlanmaması kararı alındı. 

---

Gönül Dağı - TRT 1

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın yer aldığı Gönül Dağı setinde de Gülsim Ali İlhan'ın 38 set çalışanının koronavirüs testi pozitif çıktı. Geçtiğimiz günlerde İlhan yaptığı paylaşımla son testinin negatif çıktığını duyurdu, diğer set çalışanlarının durumu hakkında ise bir açıklama yapılmadı. 

---

Yemin - Kanal 7



Başrollerinde Gökberk Demirci ve İlayda Altuntaş'ın yer aldığı Yemin, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Porto Riko (Telemundo), Macaristan (RTL Klub), Kuzey Makedonya (Kanal 5), Arnavutluk (DigitalB) ve Fas'ta (2M) ekrana gelecek.

---

Bir Başkadır - Netflix



Berkun Oya'nın yazıp yönettiği, başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy ve Tülin Özen'in yer aldığı 8. bölümlük dizi Bir Başkadır, 12 Kasım'da Netfix'te yayınlanacak.

---

Bir Annenin Günahı - Kanal D



Başrollerinde Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas'ın yer aldığı Bir Annenin Günahı'nın afişi yayınlandı.

---

Sol Yanım - Star TV



Başrollerinde Tolga Mendi, Özge Özacar, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Sol Yanım'ın afişi yayınlandı. 

---

İyi Aile Babası - Kanal D



Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı İyi Aile Babası'ndan ilk tanıtım yayınlandı.

---

Barbaros - TRT 1



Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Barbaros'tan ilk başrol karesi geldi. TRT1'de ekrana gelecek dizinin hazırlıkları sürmekte.

---

Sihirli Annem - Exxen

Exxen için iki sezon yirmi bölüm olarak yeniden çekilecek olan Sihirli Annem'in kadrosu belli olmaya devam ediyor. Açelya Topaloğlu (Betüş), Lale Başar(Perihan) ve Nergis Kumbasar'ın (Dudu) rol alacağı dizide Hande Katipoğlu Suzan'ı, Bülent Seyran Avni'yi canlandıracak. Dizinin yeni Firuze'si ise Eylem Yıldız olacak.

---

Afili Aşk



Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Afili Aşk, Raninitv'de yer alan habere göre, 9 Kasım'da, İspanya'nın Divinity kanalında Trampa de Amor adıyla yayınlanmaya başlayacak.

---

Güllerin Savaşı



Başrollerinde Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Güllerin Savaşı, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Arjantin'in Telefe kanalında, Guerra de Rosas adıyla yayınlanmaya başlayacak.

---

Berker Güven, Produ Ödülleri'nde aday



Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Nedim karakteri beğeni toplayan Berker Güven,  Produ Awards 2020’de ‘Yabancı Dilde En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisinde aday olarak gösterildi. MIP Cancun ortaklığıyla düzenlenecek ödül gecesinin galası 2–3 Aralık tarihinde online olarak yapılacak.

---

Güldür Güldür Show - Show TV

Sezona salı gününde başlayan Güldür Güldür Show, 11 Kasım'dan itibaren artık çarşamba akşamları ekrana gelecek. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder