Ekrandan Haberler - 23-29 Kasım 2020 - Beklenen Kral

30 Kasım 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 23-29 Kasım 2020



Haber Başlıkları
- Sen Çal Kapımı (Kadroda bir ayrılık) 
- Kırmızı Oda (Kadroda bir ayrılık) 
- Hercai (Kadroda bir ayrılık) 
- Uyanış Büyük Selçuklu (Kadroda yeni bir isim)
- Mucize Doktor (Kadroda yeni bir isim)
- Menajerimi Ara (Kadroda bir konuk) 
- Yasak Elma (Kadroda bir konuk) 
- Kuruluş Osman (Arnavutluk'ta en çok izlenen dizi) 
- İyi Aile Babası (Başlıyor) 
- Akıncı (Yeni tanıtım)
- Akrep (İlk tanıtım) 
- Kardeşlerim (Okuma provası yapıldı) 
- Teşkilat (Ana kadrosu belli oldu) 
- Cennet'in Gözyaşları (İspanya'da) 
- Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş, Emmy'de
- 9 Kere Leyla (Netflix kataloğuna ekleniyor)
- MasterChef Türkiye (Uğur diskalifiye edildi)

---

Sen Çal Kapımı - Fox



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı kadrosuna, 20 bölümünde Ali Ersan Duru veda etti.

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinç'in yer aldığı Kırmızı Oda'ya, 13. bölümünde başarılı Alya performansıyla çok konuşulan Melisa Sözen veda etti. 

---

Hercai - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai kadrosuna, 49. bölümünde Doğan Bayraktar veda etti.

---

Uyanış Büyük Selçuklu - TRT 1



Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci' nin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre İsmail Ege Şaşmaz dahil oldu.

---

Mucize Doktor - Fox



Başrollerinde Taner Ölmez, Sinem Güven ve Onur Tuna'nın yer aldığı Mucize Doktor kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Ezo karakteriyle Ezgi Asaroğlu dahil oldu. 

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara kadrosuna, 14. bölümünde Ozan Dolunay konuk oldu. 

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay'ın yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, 86. bölümünde Gülçin Ergül konuk oldu.

---

Kuruluş Osman - Atv

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman, Arnavutluk’un en çok izlenen dizisi oldu. Yayınına ülkenin önde gelen kanalı TV KLAN’da "Osmani" ismiyle başlayan ve haftanın iki günü Prime Time’da ekrana gelen Kuruluş Osman, bölüm başına ortalama yüzde 40 izlenme oranıyla reytinglerde birinci sırada alıyor.

---

İyi Aile Babası - Kanal D



Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı İyi Aile Babası, 3 Aralık Perşembe ekran macerasına başlıyor. Bu arada dizinin oyuncularından Bahar Şahin Koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası, kendi isteğiyle diziden ayrıldı ve yerine Eslem Akar ile anlaşıldı. 

---

Akıncı - Atv



Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yer aldığı Akıncı'dan yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 

---

Akrep - Star TV



Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Akrep'ten ilk tanıtım yayınlandı. 

---

Kardeşlerim - Atv



NGM'nin Atv için hazırladığı, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturduğu Kardeşlerim'in okuma provası yapıldı. Dizinin kadrosunda yer alan isimler ise Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi, Melis Minkari ve Recep Usta.

---

Teşkilat - TRT 1



TIMS&B'nin TRT 1 için hazırladığı, senaryosu Ethem Özışık'a ait, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturacağı Teşkilat'ın ana kadrosu, Birsen Altuntaş haberine göre Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman ve Mesut Akusta'dan oluşacak.

---

Cennet'in Gözyaşları



Başrollerinde Berk Atan ve Almila Ada'nın yer aldığı Cennetin Gözyaşları, Raninitv'de yer alan habere göre İspanya'nın Nova kanalında 30 Kasım Pazartesi itibariyle yayınlanmaya başlayacak.

---

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş Emmy'de



Bu yıl 48.'si düzenlenen Uluslarası Emmy Ödülleri'nde, Tolga Sarıtaş bu yıl ikinci kez 'En İyi Erkek Oyuncu' kategorisinde jüri üyesi olurken, aynı kategorinin kazananını Kız Kulesi manzarasını arkasına alarak Haluk Bilginer açıkladı. 

---

9 Kere Leyla - Netflix



Başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu'nun yer aldığı film 9 Kere Leyla, 4 Aralık Cuma tüm dünyayla aynı anda Netflix'deki yerini alacak.

---

Masterchef Türkiye - TV8



Yarışmadan diskalifiye edildiği daha önce Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Uğur, 29 Kasım Pazar yayınlanan bölümde resmi olarak yarışmaya veda etti. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder